سه شنبه, ۲۱ آذر, ۱۴۰۲ / 12 December, 2023
مجله ویستا
فروماژ پرتقال

▪ پودر ژلاتین ۵/۱ قاشق سوپخوری
▪ رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
▪ شکر سه چهارم پیمانه
▪ خامه نصف پیمانه
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ پره های پرتقال برای تزئین ۱ پرتقال
● طرز تهیه :
۱) تخم مرغها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید.
۲) شکر را به آن بیافزایید.آنقدر تخم مرغها را با همزن بزنید تاحجم آن زیاد یاد شود
۳) رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید
۴) ژلاتین را به مواد اضافه نمایید.
۵) خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید.
۶) قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را به صورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید .سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx
همچنین مشاهده کنید
سایت رویداد 24روزنامه تعادلسایت پارسینهسایت ساعدنیوزروزنامه ابتکارسایت اصلاحات نیوزروزنامه دنیای اقتصادوبگردیسایت مجله شبکهسایت ورزش سه