یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سالاد تند


سالاد تند
● مواد لازم
▪ ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز
▪ ۴۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
▪ ۴۰۰ گرم نخود
▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
▪ یک چهارم فلفل دلمه سبز
▪ شش عدد تربچه
▪ دو عدد پیازچه
▪ مواد سس مخلوط
▪ یک حبه سیر له شده
▪ یک قاشق چایخوری سس فلفلی
▪ یک قاشق مرباخوری زیره
▪ یک قاشق مرباخوری سس گوجه
▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق مرباخوری آبلیمو
● طرز تهیه
لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را جدا از هم پخته و پس از آن در آبکش بریزید تا آب آن کاملاً جدا شود.
سپس در یک ظرف مناسب حبوبات پخته شده را با فلفل دلمه قرمز و سبز خرد شده، تربچه ها که برش نازک داده شده و پیازچه های حلقه شده ریخته و به آرامی هم بزنید. در یک کیسه کوچک روغن زیتون، سس، فلفل، سیر له شده، زیره و آبلیمو را با نمک بخوبی مخلوط کنید.
این سس را روی مخلوط درون کاسه بریزید و پس از این که یک ساعت در یخچال قرار دادید و آمیخته شد میل کنید.

ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید