دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا
بررسی اثرات افزودن ویتامین E بیش از سطح توصیه شده NRC بر عملکرد گله گوشتی
گروهی از محققین به رهبری Mlodkowski با اشاره از جیره های حاوی ویتامین E به میزان بیشتر از مقادیر توصیه شده در جداول NRC،اثر ویتامین E را بر میزان حضور آن در کبد، خون و چربی های محوطه بطنی ، میانگین افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی مورد بررسی قرار دارند.نتایج نشان دهنده افزایش مقادیر ویتامین E در خون ، کبد و چربی های محوطه بطنی و همچنین افزایش جزئی در شاخص های میانگین افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل در مقایسه با گروه کنترل بود.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست