جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
بررسی اثرات افزودن ویتامین E بیش از سطح توصیه شده NRC بر عملکرد گله گوشتی
گروهی از محققین به رهبری Mlodkowski با اشاره از جیره های حاوی ویتامین E به میزان بیشتر از مقادیر توصیه شده در جداول NRC،اثر ویتامین E را بر میزان حضور آن در کبد، خون و چربی های محوطه بطنی ، میانگین افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل غذایی مورد بررسی قرار دارند.نتایج نشان دهنده افزایش مقادیر ویتامین E در خون ، کبد و چربی های محوطه بطنی و همچنین افزایش جزئی در شاخص های میانگین افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل در مقایسه با گروه کنترل بود.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه