جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
گروهی از مواد غذایی احتمال بروز میگرن را افزایش میدهند
متخصصان معتقدندمواد غذایی تحریک کننده در افراد مستعد به میگرن میتواند احتمال بروز سردردهای میگرنی را افزایش دهد.غذاهای حاوی ترکیبات آمین همچون پنیر مانده، کلم، مخمرها، انواع آجیل و ماهی شور با ایجاد التهاب عروق مغزی باعث ایجاد سردرد در افراد مستعد میشود.
سوسیس و کالباس به دلیل مواد افزودنی (نیترات) نیز از جمله مواد غذایی تحریک کننده است، این محصولات و همچنین مواد غذایی کنسرو شده ضمن داشتن مواد نگهدارنده مضر حاوی ترکیبات آمینی از نوع گلوتامات هستند؛ بنابراین توصیه میشود افراد به ویژه کسانی که مستعد سردردهای میگرنی هستند در مصرف این نوع مواد غذایی دقت کنند.
استفاده از مواد غذایی تثبیت کننده قند خون را در کاهش سردردهای میگرنی مؤثر دانست مصرف میوههایی همچون سیب، گلابی، مواد غذایی سبوسدار و حاوی فیبر مانند گندم و جو سبوسدار و مواد غذایی حاوی ویتامین B۲ ( جگر و ... ) میتواند دفعات سردردهای میگرنی را به میزان دو سوم کم کند. لازم به ذکر است ۱۰ درصد جمعیت جهان به میگرن مبتلا هستند که اغلب ۱۰ تا ۳۰ سال دارند.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق انتخابات دانشگاه تهران حماس حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران بارش باران هواشناسی یسنا هلال احمر قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون صداوسیما عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام بازی سپاهان لیگ برتر ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی کولر گوگل تلفن همراه همراه اول تبلیغات اینستاگرام اپل
خواب فشار خون کبد چرب چاقی رابطه جنسی