دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
پلوی لوبیا با کوفته ریزه
● مواد لازم : ( ۴ تا ۶ نفر)
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
برنج ایرانی ۳ پیمانه
سویا ۲/۱ پیمانه
پیاز ۴عدد
روغن مایع ۲/۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری – ۸/۱ قاشق چایخوری
زرچوبه - دارچین ۱ قاشق چایخوری – ۴/۱ قاشق چایخوری
پودرزعفران ۴/۱ قاشق چایخوری
آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه گیاهی ۵۰ گرم
● طرزتهیه:
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را ۲ ساعت خیس کرده و بعد می پزیم. ۳ عدد پیاز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچین و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبیای پخته شده مخلوط می کنیم کنار می گذاریم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشید موقع کشیدن لا به لا و روی برنج را از مایه با لا توی دیس کشیده و دورتا دور آن را با کوفته ریزه تزئین می نمائیم.
● طرزآماده کردن سویا:
سویا را حدود ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس می کنیم وقتی اضافه حجم پیدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس ۵ دقیقه با آب جوش می جوشانیم تا بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنیم و اضافی آب آنرا خوب می گیریم. در این حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در این دستور سویای آماده شده را با ۱ عدد پیاز چرخ می کنیم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنیم و در روغن مایع که داغ شده سرخ می کنیم به شکل کوفته ریزه درمی آید.
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
برنج ایرانی ۳ پیمانه
سویا ۲/۱ پیمانه
پیاز ۴عدد
روغن مایع ۲/۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری – ۸/۱ قاشق چایخوری
زرچوبه - دارچین ۱ قاشق چایخوری – ۴/۱ قاشق چایخوری
پودرزعفران ۴/۱ قاشق چایخوری
آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه گیاهی ۵۰ گرم
● طرزتهیه:
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را ۲ ساعت خیس کرده و بعد می پزیم. ۳ عدد پیاز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچین و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبیای پخته شده مخلوط می کنیم کنار می گذاریم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشید موقع کشیدن لا به لا و روی برنج را از مایه با لا توی دیس کشیده و دورتا دور آن را با کوفته ریزه تزئین می نمائیم.
● طرزآماده کردن سویا:
سویا را حدود ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس می کنیم وقتی اضافه حجم پیدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس ۵ دقیقه با آب جوش می جوشانیم تا بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنیم و اضافی آب آنرا خوب می گیریم. در این حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در این دستور سویای آماده شده را با ۱ عدد پیاز چرخ می کنیم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنیم و در روغن مایع که داغ شده سرخ می کنیم به شکل کوفته ریزه درمی آید.
منبع : شبکه جهانی جام جم
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه جنگ
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شهرداری پلیس سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران نمایشگاه کتاب صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی
مغز دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان نوار غزه نتانیاهو طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت آیفون گوگل باتری سامسونگ ماهواره ناسا ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی