پنجشنبه, ۲۲ شهریور, ۱۴۰۳ / 12 September, 2024
مجله ویستا
عجایب مثلث شیطان
مثلث برمودا محلی است وهم انگیز که در آن صدها هواپیما و کشتی در هوا و دریا ناپدید شده اند. بیش از هزارنفر در این منطقه ی وحشت گم شده اند ، بدون این که حتی یک جسد یا قطعه پاره ای از یک هواپیما یا کشتی مفقود شده ، به جا مانده باشد. مثلث برمودا واقعا یک مثلث نیست. بلکه شباهت بیشتری به شکل یک بیضی (و شاید هم یک دایره بزرگ) دارد که در روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوب شرقی آمریکا واقع است. راس آن نزدیک برمودا و قسمت انحنای آن از سمت پایین فلوریدا گسترش یافته و از پورتوریکو گذشته ، به طرف جنوب و شرق منحرف شده و از میان دریای سارکاسو عبورکرده و دوباره به طرف برمودا برگشته است. طول جغرافیایی در قسمت غرب برمودا ۸۰ درجه است ، برروی خطی که شمال حقیقی و شمال مغناطیسی بر یکدیگر منطبق می گردند. در این نقطه هیچ انحرافی در قطب نما محاسبه نمی شود. وینسنت گادیس که مثلث برمودا را نامگذاری کرده ، آن را به صورت زیر توصیف می کند: " یک خط از فلوریدا تا برمودا ، دیگری از برمودا تا پورتوریکو می گذرد و سومین خط از میان باهاما به فلوریدا بر می گردد. این محل فتنه انگیز و تقریبا باور نکردنی اسرار غیر قابل توصیف جهان را به خود اختصاص داده است. مثلث برمودا نامش را در نتیجه ناپدید شدن ۶ هواپیمای نیروی دریایی همراه با تمام سرنشین آنها در پنجم دسامبر ۱۹۴۵ کسب کرد. ۵ فروند از این هواپیماها به دنبال اجرای ماموریتی عادی و آموزشی ، درمنطقه مثلث ، پرواز می کردند که با ارسال پیام هایی عجیب درخواست کمک کردند. هواپیمای ششم برای انجام عملیات نجات به هوا برخاست که هر شش هواپیما به طرز فوق العاده مشکوکی مفقود شدند. آخرین پیام های مخابره شده آنها به برج مراقبت حاکی از وضیعت غیر عادی ، عدم روئیت خشکی ، از کار افتادن قطب نماها یا چرخش سریع عقربه آنها و اطمینان نداشتن از موفقیت شان بود.
این در حالی بود که شرایط جوی برای پرواز مساعد بود و خلبانان و دیگر سرنشینان افرادی با تجربه و ورزیده بودند. با وجود مدت ها جستجو هیچ اثری از قطعه شکسته ، لکه روغن ، آثاری از اجسام شناور ، خدمه یا تجمع مشکوکی ازکوسه ها دیده نشد. هیچ حادثه ای چه قبل و چه بعد از آن تا این حد حیرت آورتر از ناپدید شدن دسته جمعی هواپیماهای مذکور نبوده است. در حوادثی مشابه در این منطقه قایق ها و کشتیهای مفقود شده اند (قربانیان مثلث برمودا) در برخی از موارد فقط خدمه و سرنشینان ناپدید گشته اند.
منطقه وحشت : همه روزه هواپیما های متعددی بر فراز مثلث برمودا پرواز می کنند. کشتی های بزرگ و کوچک در آب های آن درحال تردند و افراد زیادی برای بازدید ، به این منطقه مسافرت می کنند. بدون آن که اتفاقی بیفتد. از طرف دیگر، در دریاها و اقیانوس ها در سراسر دنیا ، کشتی ها و هواپیما های زیادی مفقود شده و می شوند. پس چرا مثلث برمودا از بقیه مناطق تفکیک شده است. علت این است که اولا هیچ امیدی برای یافتن حتی اثر و نشانه ای وجود ندارد. ثانیا در هیچ منطقه ی دیگر چنین ناپدید شدن های بی دلیل ، بیشمار و نامعلوم روی نداده و به این خوبی ثبت نشده است.
مشاهدات و گزارشات: در بیشتر اتفاقات مثلث برمودا ، اکثر هواپیماها درحالی ناپدید شده اند که تماس رادیویی خود را با ایستگاه های مبدا و مقصدشان تا آخرین لحظه حفظ کرده اند ویا برخی دیگر در لحظات آخر پیام های غیرعادی مخابره کرده اند که حاکی از عدم کنترل آنان بر روی دستگاه ها و ابزارها بوده است و یا چرخش عقربه های قطب نما به دور خود و تغییر رنگ آسمان اطراف به زردی و مه آلودی ، آن هم در روز صاف و آفتابی و یا تغییراتی در آب ها که تا لحظاتی قبل آرام بوده اند ، بدون بیان هیچ دلیل روشنی از چگونگی این وقایع.
این پیام ها رفته رفته ضیعف تر و غیر قابل تشخیص شده و یا سریعا قطع شده اند. دقیقا مثل این که چیزی ارتباط رادیویی را قطع کرده باشد و یا چنانچه اظهار عقیده شده، در حال حاضر دورشدن و عقب رفتن از فضا و زمان بوده و دورتر و دورتر شده اند. در برخی از موارد گزارشها حاکی از این بوده که نوری ناشناخته و غیر قابل تشریح روئیت شده است و همچنین توده سیاه و تاریکی در سطح دریا که پس از مدتی ناپدید شده. در جریان اتفاقات مزبور گزارش شده است. در مواردی هم
گزارش شده که نقطه تاریک بزرگی درمیان ستارگان در آسمان دیده شده که نوری متحرک از طرف زمین به آن قسمت وارد شده و سپس هر دو ناپدید شده اند. در تمام مدت دیده شدن تاریکی ، دستگاه ها و سایر ابزار های قایق های ناظر از کار افتاده بودند که پس از رفع تاریکی آسمان دوباره شروع بکار کرده اند. دریک مورد هم پیامی عجیب از یک کشتی باری ژاپنی بدین مضمون دریافت کردند: "خطری همانند یک خنجر هم اکنون .... به سرعت می آید..... ما نمی توانیم فرار کنیم..." در هر حال بدون اینکه مشخص شود خنجر چه بود ، کشتی ناپدید شد.
علل واقعه: علل فرضی طبیعی: توضیحات و علل فرضی مختلفی در باره حوادث مثلث برمودا ارائه شده است که معمول ترین فرضیات بر اساس مر گ غیر طبیعی (زیرا هیچ جسدی تا کنون بدست نیامده است.) این توصیحات عبارتند از : جزر و مد ناگهانی دریا در نتیجه زلزله در اعماق دریا ، وزش بادهای مخرب و اختلالات جوی ، گویهای آتشفشان که موجب انفجار هواپیما می شود. گرفتار آمدن در جاذبه یک گرداب یا گرد باد که باعث سقوط و انهدام هواپیماها یا انحراف کشتی ها و مفقود شدن آنها در آب می شود. تحت تاثیر نیروی مغناطیسی قرار گرفتن و اختلالات امواج الکترو مغناطیسی ، ولی این دلایل توجیه قابل قبولی برای ناپدید شدن هواپیماها و کشتی ها ی متعدد دریک منطقه نیست.
علل فرضی غیر طبیعی: دستگیری و ربوده شدن به وسیله زیر دریایی یا بشقاب پرنده هایی متعلق به کراتی دیگر که برای تحقیق در باره حیات و زندگی باستان و حال ما انسان ها به کره زمین آمده اند ، می تواند علتی غیر طبیعی برای توجیه وقایع باشد. یکی از عجیب ترین پیشنهادات در این مورد بوسیله ادگار کایس، پیشگو و روانکاو و حکیم دهه پنجم قرن بیست ، ارائه شده است. به عقیده وی قرنها قبل از کشف اشعه لیزر ، بومیان سواحل اقیانوس اطلس از کریستال به عنوان منبع انرژی و قدرت استفاده می کردند. به نظر کایس نوعی نیروی شیطانی القا شده از سوی آنها ، در عمق یک مایلی در قسمت غرب اندروس غرق شده که هنوز در برخی مواقع باعث از کار اندختن ابزار و وسایل الکتریکی کشتی ها و هواپیماها و در نهایت نابودی آنها می گردد. ام . ک. جساپ که یک فضانورد ، منجم و متخصص کره ماه است ، در کتابش به نام "در مورد بشقاب پرنده ها" ابراز می دارد که ناپدید شدن کشتی ها مشهور در مثلث برمودا ، به وسیله اجسام پرنده صورت گرفته است. وی مفقود شدن خدمه آنها را نیز به اجسام مزبور ربط می دهد. به عقیده جساپ یوفوها هر چه هستند ، حوزه مغناطیسی موقتی ایجاد می کنند که دارای طرحی یونیزه شده است و می توانند باعث متلاشی شدن یا ناپدید شدن هواپیماها و کشتی ها گردد. او روی این سوال کار می کرد که چگونه نیروی مغناطیسی کنترل شده می تواند باعث نامرئی شدن اجسام گردد. نظریه میدان واحد انیشتین او را مجذوب کرده بود. جساپ هر دو این ها را کلیدی می دانست برای ظهور و محو شدن ناگهانی بشقاب پرنده ها و ناپدید شدن کشتی ها و هواپیماها . ولی مرگ امکان ادامه فعالیت و نتیجه گیری را از جساپ گرفت و تحقیقاتش نیمه تمام ماند.
به نظر می رسد که این منطقه طی زمانهای متمادی گذشته نیز در افسانه ها به منزله مکانی ترسناک و جود داشته و حتی خیلی قبل از تاریخ کشف آن و بعد از آن تاریخ تا صدها سال با عناوین "دریایی از مقبره ها" ، "مثلث شیطان" ،"مثلث مرگ" ، "دریای بدبختی" ، " گورستان آتلانتیک" نامیده می شده است. شومی و بد شگونی مثلث برمودا حتی در عصر فضا نیز باعث تعجب انسان هایی چون کریستف کلمب و فضانوردان آپولو ۱۳ که یکی کاشف در زمین و دیگری کاشف در فضاست ، شده است. این که چرا وقایع عجیب این منطقه گزارش نمی شود ، شاید به دلیل ایجاد رعب و وحشت عمومی باشد. شاید هم چون دلیل اصلی وقایع معلوم نیست، اتفاقات مربوطه بازتاب نمی یابد. البته در اغلب گزارشات ارائه شده هم سانسورهایی وجود دارد که اصل وقایع را سرپوشیده نگه می دارد. اما این منطقه ذهن هر انسان کنجکاوی را به سوالاتی از این نظیر مشغول می دارد:
آیا این مثلث دوباره قربانیان دیگری می گیرد؟ آیا بشر موفق به کشف راز آن خواهد شد؟
آیا مثلث برمودا و نقاط مشخص دیگر به صورت ماشینی عظیم عمل می کنند تا اختلالاتی بوجود آورند؟ آیا آنها می توانند گرداب هایی را چه در داخل و چه در خارج از جو بوجود آورند که اجسام و اشیا به داخل آنها بیفتد و به بعد زمان و مکانی دیگر منتقل شوند؟
و بسیاری آیاها و پرسش های بی جواب دیگر که مسلما در ذهن ما هم وجود دارد.
نشریه همکلاسی ها ، فصل نامه هماهنگ دانش آموزی آموزش و پرورش ناحیه دو شیراز
شماره اول / پاییز / ۱۳۸۵ ص ۸
مریم ابدالی
منبع : مطالب ارسال شده
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست