یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
وضعیت میکروبی آجیل و خشکبار
آجیل و خشکبار از دانه و میوههای حاصل از درخت، درختچه و گیاهان به دست میآیند که به صورت خام یا بو داده و خشک مصرف میشوند. از این فراوردهها به صورت اجزای متشکله در فراوردههای قنادی، کیک شیرینی و بستنی و غیره استفاده میگردد. خشکبار و آجیلها منبع انواع مختلف میکروارگانیزمها میباشند که ممکن است برخی از آنها از نظر بهداشت عمومی اهمیت داشته باشند.تعداد و نوع میکروارگانیزمهای موجود بستگی به شرایط برداشت میوه و دانه، طرز نگهداری و فرایند آنها دارد.
از باکتریهایی که از بادام و گردو جدا شدهاند میتوان جنسهای انتروباکتر، اشریشیا، باسیلوس، کلستریدیوم، پسودومونالس، لوکونوستک، استرپتوکوکوس، میکروکوکوس و انواعی از کورینه فرمها (خصوصا در بادام زمینی) را نام برد. کپکهای پنی سیلیوم، آسپرژیلوس و فوزاریوم اغلب از این فراوردهها جدا شدهاند. به طور کلی خشکبارهایی که دارای پوسته سخت هستند دارای تعداد کمتری باکتری نسبت به فراوردههایی میباشند که دارای پوست نرم میباشند. دانهها و میوههایی که از مراتع و چراگاهها بر داشت میشوند امکان دارد آلودگی زیادی و به اشریشیاکلی داشته باشند
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت سیزدهم دولت مجلس شورای اسلامی مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی جنگ
تهران وزارت بهداشت آتش سوزی قتل شهرداری تهران پلیس سیل کنکور فضای مجازی زنان پایتخت سازمان سنجش
خودرو بازار خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل