چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

ناصرحجازی کم حرف، ناصرحجازی صبورو استقلال ۸۷-۸۶


ناصرحجازی کم حرف، ناصرحجازی صبورو استقلال ۸۷-۸۶
باوركردنش سخت است اما لذت دارد. ناصر حجازی دیگر معترض نیست، دیگر وقت خود را باصحبت كردن و انتقادكردن از دیگران تلف نمی كند. او حالا به دنبال این است كه از تك تك ثانیه ها ی خود برای تقویت استقلال استفاده كند و این خبر بسیار خوبی است.
ناصر حجازی نه اسم كوچكی است و نه انسان كوچكی. او همانقدر كه در دوران بازیگری طرفدار دارد، در دوران مربیگری هم برای خود هوادار كسب كرده كه افتخار كوچكی نیست.اگر ایرادی از حجازی گرفته شده و اگر انتقادی ازكارها، رفتارها، موضع گیری ها و نتایج ناصر حجازی مطرح شده تنها به دلیل اشتباهات او بوده است.
شاید بزرگترین اشتباه او در فوتبال این بود كه تصمیم گرفت به جای سكوت كردن،كمتر حرف زدن و اختصاص دادن وقت و تمركز به مشكلات تیم خود، وارد میدان مبارزه های رسانه ای شود. حجازی كه خود را انسان بزرگی می دانست- كه همین طور هم هست- دفاع از اعتبار و عنوان خود را نه با نتایج تیمی كه با انتقاد كردن از دیگران پیش برد و این بی گمان سیاست غلطی بود.
در ایران- و درتمام دنیا - رسم است كه فرد منتقد خود بهترین پیشینه را داشته باشد ضمن آنكه همواره كسانی كه زیر تیغ انتقادات قرار می گیرند برای رهایی از فشار به منتقد حمله می كنند و دستاوردهای اورا زیر سؤال می برند.از همین رو، ناصر حجازی منتقد، ابهت خودرا شكسته شده می بیند ودر واكنش به انتقادهای از سردلسوزی وغیرمغرضانه خود، مورد تهاجم كسانی قرار می گیرد كه او را خودخواه و مغرور می دانند.
وقتی فتح الله زاده دوباره ریسك كردو ناصر حجازی را به استقلال بازگرداند، كم نبودند كسانی كه به او انتقاد كردند و بازگشت ناصرحجازی را برهم زننده آرامشی دانستند كه آبی پوشان به آن نیازدارند.
كم نبودند كسانی كه اعتقاد داشتند حجازی دراستقلال همان اشتباهات قبل راتكرار می كند و دوباره تیم را وارد حاشیه می كند اما رفتار و عكس العمل های سرمربی استقلالدر۲ ماهی كه هدایت تیم را دردست گرفته كوچكترین جایی برای منتقدان باقی نگذاشته است.حجازی نه در بازی های مرسوم در فصل نقل و انتقالات دخالت كرد وعلیه بازیكنان جدایی طلب سخنی برزبان آورد، نه پیوستن بازیكنان مورد نظر خود به پرسپولیس را مورد تخطئه قرار داد و نه درمورد تیم ملی سخنی برزبان آورد.
او حتی از فرصت طلایی صاف كردن حساب های قدیمی با امیرقلعه نویی گذشت و با پرهیز از «پای زدن فتاده» ضمن افزایش احترام و آبروی خود از ورود به باتلاق حاشیه پرهیز كرد.به این ترتیب ناصرحجازی موفق شد تا تیم خود را در سكوت، آرامش و تمركز در تركیه تمرین دهد و تیمی را بسازد كه برای قهرمانی در مسابقات شركت كند.
ناصرحجازی استراتژی اثربخشی به نام سكوت وپرهیز از ورود به حاشیه را در پیش گرفته كه تا اینجای كار مفید بوده است.امیدواریم حجازی در ادامه كار نیز همین خویشتن داری را حفظ كند و با پرهیز از ورود به مسائل حاشیه ای نشان دهد كه فتح الله زاده در سپردن اختیار تیم خود به او اشتباه نكرده است.امیدواریم حجازی را در ادامه فصل نیزهمین طور صبور وكم حرف و خویشتن دار و با درایت ببینیم.
منبع : روزنامه ابرار ورزشی