چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
آش گوجه فرنگی
● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط: یک عدد
▪ برنج: یک دوم لیوان
▪ بلغور: یک دوم لیوان
▪ لپه (در صورت تمایل) یک دوم لیوان
▪ گوجه فرنگی پوره شده؛ یک کیلو و نیم
▪ سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و نعنا): یک کیلو
▪ پیاز سرخ شده: ۴ قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به اندازه لازم
▪ پیاز داغ برای تزیین.
● شیوه پخت:
گوشت و پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و از آن کوفته ریزه درست کرده و در ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ می کنیم. پیاز داغ و لپه را با سه لیوان آب نیم پز کرده سپس بلغور و برنج را به آن می افزاییم و پس از نیم پز شدن بلغور و برنج، سبزی آش و پوره گوجه فرنگی و نمک و فلفل و کوفته ریزه ها را اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت متوسط بپزد تا جا بیفتد. آش جا افتاده را در کاسه ای چینی می کشیم و روی آن را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست