یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی بهشتی
● مواد لازم:
▪ آرد ۵۰۰ گرم
▪ روغن ۲۵۰ گرم
▪ پودر قند ۲۵۰ گرم
▪ وانیل نصف قاشق چایخوری
▪ زنجبیل یک قاشق غذاخوری
▪ کاکائو یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با همزن به مدت سه دقیقه میزنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه میکنیم . سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلولههای کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر میچینیم. برای تزیین روی شیرینیها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید.
این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرفهای دربسته میتوانید نگهدارید.
منبع : شیندخت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت رسانه کاخ سفید مجلس دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی لبنان رئیسی سیدابراهیم رئیسی تعطیلی شنبه ها
مشهد سیل ایران هواشناسی سیل مشهد تهران بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی پلیس سازمان هواشناسی امتحانات نهایی
خودرو بازنشستگان مالیات قیمت دلار دلار حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو مسکن ترکیه
لیلا حاتمی جشنواره کن زری خوشکام نمایشگاه کتاب سینمای ایران علی حاتمی کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینما سریال دفاع مقدس
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین اوکراین یمن حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی لیگ برتر تراکتور اشکان دژاگه فدراسیون فوتبال بارسلونا سپاهان مس رفسنجان تکواندو
هوش مصنوعی اینترنت آیفون هواپیما گوگل فناوری اپل سامسونگ موبایل
زنان سرطان مسواک سلامت رژیم غذایی کاهش وزن پوست سلامت روان بارداری