یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
مجله ویستا
تلهپاتی یا کنترل از راه دور
کازینسکی محقق و پژوهشگر روسی، در ارتباط با مرگ یکی از دوستان، مورد سرنوشتسازی را تجربه کرد و این موضوع انگیزه وی را به شدت برانگیخت و موجب گردید که او درباره سیستم عصبی انسان و واکنش غیرقابل توجیه آن (در مقابل محرکهائی که حواس شناخته شده قادر به تشخیصشان نبودند) تحقیقات گستردهای را انجام دهد. "کازینسکی" عقیده داشت که باید عاملی زیستشناختی در کار باشد، مثل یک عضو حسی کشف نشده یا قابلیتی در ساختار موجود زنده. نظریه "کازینسکی" باعث شد تحقیقات در اتحاد جماهیر شوروی، گرایش شدیدی به عصبشناختی و زیستشناختی پیدا کند. یکی از مشهورترین مدافعان این نظریه، ُلئونیدواسیلی یف" فیزیولوپیست بود. او با انجام آزمایشی در مورد ”القاء روانی" ثابت کرد که بهوسیله تلهپاتی میتوان اشخاص را از فاصله بسیار دور، تحتتأثیر قرار داد. حتی اگر در مقابل امواج شناختهشده الکترومغناطیس محافظت شده باشند. نظریه تأثیرگذاری از راه دور تا به امروز محور اصلی تحقیقات روسیه باقی مانده است.
در سال ۱۹۵۲ "جی.بی.راین" برجستهترین فراروانشناس آمریکا، به همراه دستیارش، در مأموریتی سری از طرف دولت ایالات متحده، به همه جای اروپا سفر کرد. مأموریت این هیئت بررسی توانائیهای فراحسی حیوانات و کاربرد نظامی آنها بود.
در همان سال در "پنتاگون" جلسهای محرمانه با حضور "آندریا پوهارایش" فیزیکدان، تشکیل شد. در این جلسه "پوهارایش" گزارشی در مورد کاربرد احتمالی ادراک فراحسی، در سلاحهای فراروانی ارائه کرد. او یک سال بعد نیز در نیروی هوائی آمریکا درباره تلهپاتی و ادراک فراحسی، سخنرانی کرد. دیدگاه "پوهارایش" نسبت به جهان، ترکیب غربی از فرا روانشناسی، علوم غریبه و داستانهای علمی – تخیلی بود.
در سال ۱۹۶۷، آمریکائیها متوجه شدند که روسها برای تحقیقات فراروانشناسی سالانه حدود ۵۰۰ میلیون دلار، در چهارده مؤسسه تحقیقاتی هزینه میکنند. از طرفی اتحاد جماهیر شوروی نیز در سال ۱۹۶۸ در کنفرانس مسکو، عمداً دانشمندان غربی را در جریان موفقیتهائی که در تحقیقات خود بهدست آورده قرار داد. آنها آزمایشهای جالبی در مورد حرکت دادن اشیاء از راه دور بهوسیله ”نینا کولاگینا“ به نمایش گذاشتند و حتی اجازه دادند یک نسخه از فیلم این آزمایشها بهطور مخفیانه به غرب برده شود.
تا اواخر ۱۹۶۰، سرویسهای اطلاعاتی آمریکا گاه و بیگاه کار فراروانشناسان را بررسی میکردند، اما آنها همواره توصیه میکردند دولت نباید وارد این رشته نامعلوم از علم بشود. اما وقتی یکی از دانشمندان برجسته شوروی، در یک سخنرانی در بیگسور کالیفرنیا، درباره تحقیقات در زمینه علوم حاشیهای در کشورش صحبت کرد. تازه زنگ خطر به صدا درآمد. ناگهان همه، تحقیق در مورد ”القاء روانی“ و ”تأثیرگذاری از فاصله دور“ را با کنترل بهوسیله تلهپاتی و شستشوی مغزی مرتبط دیدند و علاوه بر ترس از دشمن، تهدید جدی و جدیدی بهنام ”حمله روانی“ نیز افزوده شد.
در گزارشات ”سرویس اطلاعاتی وزارت دفاع ایالات متحده پیشبینی شد که اگر دشمن ابرقدرت، عملاً بتواند از طریق تلهپاتی در بین کارکنان یک پایگاه موشکی زیرزمینی بینقارهای، نفوذ کند پس لازم است که هر چه سریعتر با استفاده از اقدامات دفاعی کمهزینه، از این سلاحهای گرانقیمت محافظت شود“. آنها میدانستند که فکر اولیه تلاش برای مهار قابلیتهای بالقوه ارتباط تلهپاتیک، حرکت دادن اشیاء از راه دور و ”بیونیک“، از ارتش اتحاد جماهیر شوروی و ”کا.گ.ب“ (سرویس اطلاعاتی شوروی سابق) سرچشمه گرفته است. این گزارش چنین ادامه مییابد: تلاشهای شوروی در زمینه تحقق در مورد psi دیر یا زود، نه آنها توانائی انجام اعمال زیر را میدهد:
الف) آگاهی از متن اسناد فوقالعاده سری ایالات متحده، حرکت سربازان یا کشتیها، محل و ماهیت تأسیسات نظامی.
ب) کنترل کردن افکار رهبران نظامی و غیرنظامی ایالات متحده از دور.
ج) تأثیرگذاری تخریبی بر مقامات بلندپایه از دور و ایجاد مرگ آنی.
د) از کار انداختن تجهیزات نظامی ایالات متحده، از جمله سفینههای فضائی، از راه دور.
نویسنده: آلمار گروبر
منبع: مرکز تحقیقات انرژیزائی
منبع: مرکز تحقیقات انرژیزائی
منبع : ماهنامه طمطراق
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست