جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
شاتوبریان با قارچ
● مواد لازم:
▪ گوشت فیله ۸۰۰ گرم
▪ سس قارچ یک لیوان
▪ کره ۱۵۰ گرم/ روغن زیتون ۵۰ گرم
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آرد ۳ قاشق
▪ شیر یک لیوان
▪ فول یک قاشق غذاخوری
● طرز تهیه سس:
کره را با آرد تفت بدهیم سپس خامه را با شیر مخلوط کرده و به آن اضافه میکنیم. سپس خردل را افزوده، هم میزنیم و بعد از آن قارچ را که ریز کرده و تفت دادهایم درون مایع ریخته و نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. سس نباید زیاد غلیظ باشد اگر غلیظ بود میتوانید آن را با یک لیوان آب گوشت رقیق کنید.
● طرز تهیه:
گوشت فیله را به چهار قسمت ببرید و با گوشتکوب کوبیده تا به شکل گرد منظم درآید. آن گاه دو طرف آن را آغشته به نمک و فلفل کرده دو طرف گوشت را یکی یکی در ماهیتابه خوب برشته و اگر فکر میکنید مغز گوشت خام است کمی به آن اضافه کنید در ظرف مناسب چیده و سس را روی آن ریخته و اطراف آن را با جعفری و سیبزمینی سرخ شده تزئین کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست