شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
رژیم غذایی مناسب برای سلامت قلب
● ماهی : اسیدهای چرب موجود در ماهی های با میزان چربی بالا می توانند به حفظ عملکرد طبیعی قلب کمک کرده و مانع از ایجاد لخته توسط پلاکتها شده و فشارخون را در حد طبیعی نگه دارند و بهتر است هفته ای دو بار ماهی مصرف شود .
● لوبیا : بهتر است سه تا چهار بار در هفته لوبیا مصرف کنید و اگر لوبیاها جایگزین گوشت حیوانات شود چربی اشباع شده رژیم غذائی را کاهش داده و باعث کاهش LDL و جلوگیری از سخت شدن ( تصلب ) شرائین می شود . همچنین می توانید از سویا استفاده کنید .
● سبزیجات : مصرف روزانه سبزیجات را فراموش نکنید زیرا سبزیجات دارای مقادیر زیاد فیبر می باشند و از طرفی میزان کالری این مواد کم بوده و باعث می شود وزن پائین نگه داشته شود و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد . سبزیجات شامل کلم ، گل کلم ، کلم بروکلی ، اسفناج ، کاهو ، هویج ، کدو و فلفل می باشند .
● میوه جات : مصرف روزانه میوه بعلت وجود فیبر باعث کاهش کلسترول می شود سعی کنید از انواع میوه استفاده کنید ولی آب میوه فیبر ندارد .
● غلات : هر روز از غلات استفاده کنید از جمله نان غله کامل ، ذرت بوداده و غیره .
● روغن سویا و کانولا : برای پخت و پز بجای کره و مارگارین از این روغن ها استفاده کنید زیرا دارای اسیدهای چربی هستند که باعث حفظ عملکرد طبیعی قلب شده و مانع لخته شدن خون می شوند .
● محصولات لبنی کم چرب و بدون چربی : هر روز از لبنیات استفاده کنید بخصوص از نوع کم چرب .
توجه داشته باشید تمام مواد ذکر شده فوق باعث کاهش کلسترول بد ( LDL ) شده و مانع رسوب چربی در جدار عروق می شوند و در نتیجه احتمال بروز بیماریهای قلبی از جمله انفارکتوس را کاهش می دهند .
علاوه بر موارد فوق هر روز ۳۰ دقیقه ورزش کنید . ورزش هائی مانند پیاده روی ، بالا رفتن از پله ها ، دویدن و دوچرخه سواری در جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی به شما کمک می کند .
● لوبیا : بهتر است سه تا چهار بار در هفته لوبیا مصرف کنید و اگر لوبیاها جایگزین گوشت حیوانات شود چربی اشباع شده رژیم غذائی را کاهش داده و باعث کاهش LDL و جلوگیری از سخت شدن ( تصلب ) شرائین می شود . همچنین می توانید از سویا استفاده کنید .
● سبزیجات : مصرف روزانه سبزیجات را فراموش نکنید زیرا سبزیجات دارای مقادیر زیاد فیبر می باشند و از طرفی میزان کالری این مواد کم بوده و باعث می شود وزن پائین نگه داشته شود و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد . سبزیجات شامل کلم ، گل کلم ، کلم بروکلی ، اسفناج ، کاهو ، هویج ، کدو و فلفل می باشند .
● میوه جات : مصرف روزانه میوه بعلت وجود فیبر باعث کاهش کلسترول می شود سعی کنید از انواع میوه استفاده کنید ولی آب میوه فیبر ندارد .
● غلات : هر روز از غلات استفاده کنید از جمله نان غله کامل ، ذرت بوداده و غیره .
● روغن سویا و کانولا : برای پخت و پز بجای کره و مارگارین از این روغن ها استفاده کنید زیرا دارای اسیدهای چربی هستند که باعث حفظ عملکرد طبیعی قلب شده و مانع لخته شدن خون می شوند .
● محصولات لبنی کم چرب و بدون چربی : هر روز از لبنیات استفاده کنید بخصوص از نوع کم چرب .
توجه داشته باشید تمام مواد ذکر شده فوق باعث کاهش کلسترول بد ( LDL ) شده و مانع رسوب چربی در جدار عروق می شوند و در نتیجه احتمال بروز بیماریهای قلبی از جمله انفارکتوس را کاهش می دهند .
علاوه بر موارد فوق هر روز ۳۰ دقیقه ورزش کنید . ورزش هائی مانند پیاده روی ، بالا رفتن از پله ها ، دویدن و دوچرخه سواری در جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی به شما کمک می کند .
منبع : وبلاگ شیمیدان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انگلیس انتخابات دولت حجاب مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم چین روز معلم رهبر انقلاب نیکا شاکرمی
سیل ایران هواشناسی آتش سوزی سازمان هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس قوه قضاییه معلم آموزش و پرورش فضای مجازی
ترکیه خودرو تورم قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
ساواک تلویزیون موسیقی سریال شهاب حسینی تبلیغات مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر آتیلا حجازی علی خطیر باشگاه استقلال بازی لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اپل هوش مصنوعی آیفون صاعقه موبایل گوگل ناسا عکاسی تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب چای دیابت فشار خون طول عمر