سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
زولبیا
● مواد لازم:
▪ گل نشاسته گندم ۲ كیلو
▪ ماست ۲ كیلو
● طرز تهیه:
الف) مرحله اول: مواد را با هم مخلوط و خوب بهم می زنیم و ۲۴ ساعت می گذاریم بماند.
ب) مرحله دوم: كل مایه را از صافی رد می كنیم. اگر كمی شل بود كمی آرد مخلوط می كنیم. سپس در داخل روغن می ریزیم. بعد از در آوردن از روغن، درون شربت می اندازیم و مستقیم داخل سینی می گذاریم.
▪ نكته: برای زولبیای گرد، چند قوطی تن یا كنسرو را داخل روغن می گذاریم و درونش می ریزیم. نكته: برای زولبیای قیفی از قوطی مایع ظرفشویی نیز استفاده می كنیم.
▪ نكته: برای عوش شدن رنگ زولبیا از كمی شربت زولبیا در مایه آن استفاده می كنیم. شربت زولبیا به ازای هر یك كیلو شكر، یك لیوان آب و نوك قاشق چایخوری جوهر لیمو می ریزیم.
▪ نكته: اگر بخواهیم از این شیره برای زولبیا استفاده كنیم باید از گلاب و اگر برای شیرینی باشد از وانیل استفاده می كنیم.
منبع : سازمان آموزش و پرورش استان خراسان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست