شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
تکه های گوشت تند(هندی)
● مواد لازم:
گوشت گوساله خرد شده=۱ کیلوگرم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر تازه خرد شده=۲ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=یک قاشق چای خوری
زیره سیاه=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
آب=۳ و ۴/۳ پیمانه/۸۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ=دو عدد متوسط
روغن=۲ و ۲/۱ پیمانه/۳۰۰ میلی لیتر
برای تزئین:
سیب زمینی سرخ شده،گوجه فرنگی،لیمو
● طرز تهیه:
۱. با استفاده از یک چاقوی تیز چربیهای اضافی گوشت را از آن جدا می کنیم.
۲. زنجبیل،فلفل،پودر کاری،سیر،زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته می نمائیم.
۳. آب را می جوشانیم سپس مخلوط گوشت و ادویه را به آن اضافه کرده می گذاریم حدود ۴۵ دقیقه بپزد. گاهگاهی به هم می زنیم. هنگامی که آب آن بخار شد آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.
۴. با استفاده از یک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
۵. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.
۶. تکه های گوشت را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و سپس به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می کنیم، هر کدام از آنها را یک بار بر می گردانیم.
۷. گوشتها را در ظرف بزرگی چیده و با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، گوجه فرنگی و حلقه های لیمو تزئین می کنیم.
فریال
گوشت گوساله خرد شده=۱ کیلوگرم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر تازه خرد شده=۲ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=یک قاشق چای خوری
زیره سیاه=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
آب=۳ و ۴/۳ پیمانه/۸۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ=دو عدد متوسط
روغن=۲ و ۲/۱ پیمانه/۳۰۰ میلی لیتر
برای تزئین:
سیب زمینی سرخ شده،گوجه فرنگی،لیمو
● طرز تهیه:
۱. با استفاده از یک چاقوی تیز چربیهای اضافی گوشت را از آن جدا می کنیم.
۲. زنجبیل،فلفل،پودر کاری،سیر،زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته می نمائیم.
۳. آب را می جوشانیم سپس مخلوط گوشت و ادویه را به آن اضافه کرده می گذاریم حدود ۴۵ دقیقه بپزد. گاهگاهی به هم می زنیم. هنگامی که آب آن بخار شد آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.
۴. با استفاده از یک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
۵. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.
۶. تکه های گوشت را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و سپس به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می کنیم، هر کدام از آنها را یک بار بر می گردانیم.
۷. گوشتها را در ظرف بزرگی چیده و با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، گوجه فرنگی و حلقه های لیمو تزئین می کنیم.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل