جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
تکه های گوشت تند(هندی)
● مواد لازم:
گوشت گوساله خرد شده=۱ کیلوگرم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر تازه خرد شده=۲ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=یک قاشق چای خوری
زیره سیاه=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
آب=۳ و ۴/۳ پیمانه/۸۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ=دو عدد متوسط
روغن=۲ و ۲/۱ پیمانه/۳۰۰ میلی لیتر
برای تزئین:
سیب زمینی سرخ شده،گوجه فرنگی،لیمو
● طرز تهیه:
۱. با استفاده از یک چاقوی تیز چربیهای اضافی گوشت را از آن جدا می کنیم.
۲. زنجبیل،فلفل،پودر کاری،سیر،زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته می نمائیم.
۳. آب را می جوشانیم سپس مخلوط گوشت و ادویه را به آن اضافه کرده می گذاریم حدود ۴۵ دقیقه بپزد. گاهگاهی به هم می زنیم. هنگامی که آب آن بخار شد آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.
۴. با استفاده از یک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
۵. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.
۶. تکه های گوشت را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و سپس به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می کنیم، هر کدام از آنها را یک بار بر می گردانیم.
۷. گوشتها را در ظرف بزرگی چیده و با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، گوجه فرنگی و حلقه های لیمو تزئین می کنیم.
فریال
گوشت گوساله خرد شده=۱ کیلوگرم
زنجبیل تازه له شده=۲ قاشق چایخوری
سیر تازه خرد شده=۲ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=یک قاشق چای خوری
زیره سیاه=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
آب=۳ و ۴/۳ پیمانه/۸۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ=دو عدد متوسط
روغن=۲ و ۲/۱ پیمانه/۳۰۰ میلی لیتر
برای تزئین:
سیب زمینی سرخ شده،گوجه فرنگی،لیمو
● طرز تهیه:
۱. با استفاده از یک چاقوی تیز چربیهای اضافی گوشت را از آن جدا می کنیم.
۲. زنجبیل،فلفل،پودر کاری،سیر،زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته می نمائیم.
۳. آب را می جوشانیم سپس مخلوط گوشت و ادویه را به آن اضافه کرده می گذاریم حدود ۴۵ دقیقه بپزد. گاهگاهی به هم می زنیم. هنگامی که آب آن بخار شد آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.
۴. با استفاده از یک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
۵. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.
۶. تکه های گوشت را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و سپس به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می کنیم، هر کدام از آنها را یک بار بر می گردانیم.
۷. گوشتها را در ظرف بزرگی چیده و با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، گوجه فرنگی و حلقه های لیمو تزئین می کنیم.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست