پنجشنبه, ۳۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 20 March, 2025
مجله ویستا
شیر و کیفیت آن

مترجم : کریم - گیتیدیانیدردشتی - ارمغانخلجی - امیرحسین
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۷/۲۸
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۲
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۴۰۹-۵
بهزعم مولف 'در این کتاب سعی شده است تا زمینه آشنایی و انتقال اطلاعات مربوط به مسائل کیفی شیر فراهم گردد, همچنین مسائل و مشکلات دست اندرکاران کیفیت شیر بررسی شود .'در بخشی از کتاب نیز, عوامل کیفی مهم در شیر همراه با اصول روشهای اندازهگیری, نمونهبرداری, آزمایش و ارزشیابی بررسی و ارزیابی شده است .عناوین برخی فصلهای کتاب از این قرار است' :تولید جهانی شیر', 'تولید شیر :عوامل موثر بر ترکیب شیر', 'ورم پستان و کیفیت شیر', 'کیفیت بهداشتی شیر', 'تقلب در شیر', 'کیفیت ترکیبات شیر', 'شیر گوسفند و بز', و 'اثر کیفیت شیر خام بر کیفیت فرآوردههای حاصل از آن .'
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست