سه شنبه, ۲۶ تیر, ۱۴۰۳ / 16 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سس سالاد


طرز تهیه سس سالاد
● مواد لازم:
▪ سس مایونز: ۲ فنجان
▪ تخم مرغ سفت: ۲عددد
▪ خیار شور رنده شده ریز آب گرفته: یک سوم فنجان
▪ پیازچه ریزشده: یک سوم فنجان
▪ مغز کرفس ریز شده: یک دوم فنجان
▪ سس تند: ۲ قاشق مربا خوری
▪ سرکه: یک سوم پیمانه
▪ نمک: به مقدار لازم
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
تخم سفت شده را از رنده ریز رد کرده و همراه با خیار شور، پیازچه، مغز کرفس ریزشده، سس تند، سرکه، نمک و روغن زیتون و سس مایونز مخلوط می کنیم. سس آماده مصرف می باشد، باید دقت کنید تمام مواد این سس کاملا" ریز خرد شود یا رنده شده باشد. این سس یکی از بهترین و خوشمزه ترین سس ها می باشد که به مصرف سالادهای سبز و غذاها می رسد.
منبع : بیرتک