چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

استیک قارچ


استیک قارچ
● مواد لازم:
▪ گوشت فیله گوساله : ۲۰۰ گرم
▪ پودر فلفل : ۴/۱ قاشق چایخوری,
▪ خردل : نصف قاشق چایخوری ,
▪ قارچ : ۱ قاشق سوپخوری,
▪ آرد ذرت : ۲ قاشق سوپخوری ,
▪ روغن مایع : ۲ قاشق سوپخوری,
▪ آب مرغ : ۲ پیمانه,
▪ كره : ۳ قاشق سوپخوری ,
▪ نمك و فلفل : به میزان لازم
● طرز تهیه:
قارچ را پس از شستن خرد كرده ، در كره تفت می دهیم ، آب مرغ را به آرد ذرت اضافه كرده ، با كمی نمك و فلفل روی حرارت قرار داده ، به هم می زنیم تا سس كمی غلیظ شودد در آخر قارچ را اضافه كرده و روغن مایع را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم سپس گوشت را كمی با بیفتك كوب كوبیده ، سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده و با برس روی گوشت می مالیم و گوشت را به این ترتیب مزه دار كرده ، در ماهیتابه قرارداده و سرخ می كنیم آن گاه در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم ، سپس با كلم سفید، پیازچه وددد آن را تزیین می كنیم.
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید