چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

بریونی


بریونی
● مواد لا زم (برای ۴ نفر):
▪ گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان ۲۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ نان سنگک
▪ روغن
▪ نمک و فلفل و زرد چوبه
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم می گذاریم کاملا بپزد وآب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک وفلفل ویک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم وگوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم تابه را می گذاریم داغ شود گوشت را در تابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم روی هر قطعه نانرا مقداری گوشت می ریزیم ویک قطعه دیگر نان روی آن قرار می دهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند وگوشت را برای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر وراحت تر است.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید