شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

خوراک مرغ با سس شاه توت


خوراک مرغ با سس شاه توت
میوه هایی مانند شاه توت و توت سیاه تنها به عنوان میوه فصل مورد استفاده قرار نمی گیرند؛ بلکه آنها را می توان به عنوان طعم دهنده و رنگ دهنده در سس های مخصوص گوشت های سفید هم به کار برد.
● مواد لازم برای ۴ نفر؛
▪ ۴ عدد سینه مرغ
▪ ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری کره
▪ یک قاشق سوپخوری روغن مایع آفتابگردان
▪ ۲۵ گرم یا ۴ قاشق سوپخوری آرد سفید
▪ ۳ قاشق سوپخوری آب لیموترش تازه
▪ ۱۵۰ میلی لیتر و یا دو سوم فنجان آب مرغ
▪ خلال پوست یک عدد لیموترش شیرازی
▪ ۳ شاخه نعناع تازه
▪ یک شاخه نعناع تازه (برای تزئین)
▪ ۱۵۰ میلی لیتر یا دوسوم فنجان خامه
▪ یک عدد زرده تخم مرغ
▪ ۱۰۰ گرم یا دوسوم فنجان شاه توت یا توت سیاه
▪ ۵۰ گرم یا یک سوم فنجان شاه توت یا توت سیاه (برای تزئین)
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ توضیح؛ در صورتی که آب مرغ در دسترس نداشتید، همین میزان آب جوشیده را با نصف قرص عصاره مرغ مخلوط کرده و به عنوان جایگزین آب مرغ به غذا اضافه کنید.
● طرز تهیه؛
۱) بعد از این که سینه های مرغ را پاک کرده پوست و استخوان آنها را جدا کردید، کره و روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. پس از داغ شدن مخلوط روغن و کره، سینه های مرغ را در آن کمی تفت دهید سپس داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی مخصوص فر بچینید. حالا آرد را داخل همان تابه بریزید و پس از چند لحظه تفت دادن در باقیمانده روغن، آب مرغ یا جایگزین آن را به همراه آب لیموترش به آرد سرخ شده اضافه کنید و بگذارید تا جوش آید. پوست رنده شده لیموترش و برگ های خردشده سه شاخه نعناع تازه را نیز به مواد فوق بیفزایید. سپس این مخلوط را روی مرغ های چیده شده داخل پیرکس بریزید.
۲) فر اجاق گاز را به مدت ۱۵ دقیقه روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ از پیش گرم کنید سپس در ظرف را بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
(در صورتی که ظرف پیرکس در نداشت از فویل آلومینیوم برای پوشش دهانه ظرف استفاده کنید.)
سپس کاسه بلوری متوسطی را آماده کرده و زرده های تخم مرغ، خامه و مقداری از مخلوط مواد داخل پیرکس را در آن بریزید و با همزن دستی یا برقی، خوب مخلوط کنید. سس حاصل را به همراه شاتوت های تازه روی تکه های مرغ بریزید و در ظرف را ببندید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید. این غذا را با مقداری شاتوت خام و چند عدد برگ نعناع تازه سرو کنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید