سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کیک بادامی


کیک بادامی
● مواد لا زم
▪ سفیده تخم مرغ ۱۰ عدد
▪ زرده تخم مرغ ۷ عدد
▪ نمک ۴/۱ قاشق مربا خوری
▪ شکر ۱ و ۲/۱ پیمانه
▪ کرم تارتر ۷ تا ۸ قاشق
▪ عصاره بادام ۱ قاشق
▪ آرد پاستری ۱ پیمانه
● طرز تهیه
به سفیده های تخم مرغ نمک را اضافه می کنیم و میزنیم تا زمانیکه که شفاف شوند. کرم را هم می زنیم تا وقتی که سفت شود . زرده ها را با آبلیمو جداگانه می زنیم و ۲ قاشق سفیده را هم به آن اضافه می کنیم . به بقیه سفیده ها شکر را پس از الک کردن اضافه می کنیم و هم میزنیم و همه مایه را با هم ترکیب می کنیم .مایه را درون قالب می ریزیم و یک ساعت کیک را می گذاریم بپزد و بعد آنرا از فر خارج می کنیم و می گذاریم سرد شود. سپس روی آنرا با کرم تارتر که یک قاشق شکر به آن اضافه کرده ایم و بادام تزیین می کنیم .
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید