یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

سالاد میگو با سس


سالاد میگو با سس
● مـــــــــواد لازم :
▪ میگوی تمیز و پخته شده : ۱۵۰ گرم
▪ کرفس ریز شده :۱۰۰ گرم
▪ مایونز یا سس سالاد . ۳ قاشق غذا خوری
▪ تخم مرغ :۴ عدد
▪فلفل و نمک : به مقدارکافی
● طــــــــرز تهیه : کرفس خورد شده را با کمی آب می پزیم تا نرم شود . سپس آنرا در داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست کنده، پخته و داخل ظرفی حاوی آبلیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل کمی هم سیر به آن اضافه می کنیم ) و به مدت یک ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم . بعد از مدتی کوتاه میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و بینشان کرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم . سپس تخم مرغ های پخته شده را ورقه ورقه کرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری که خورد نشود . می توان اطراف سالاد را با برگ کاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین کرد .
http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۵۱۴.php


همچنین مشاهده کنید