پنجشنبه, ۲۲ شهریور, ۱۴۰۳ / 12 September, 2024
مجله ویستا
فواید غذایی خربزه
خربزه دارای ویتامینA است، از این رو در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد. خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور، در بیماریهای سنگ كلیه و مثانه مفید است. همچنین خربزه سرشار از ویتامینهایA ،D وC و سلولز است. به علت دارا بودن خاصیت ملین، برای معالجه یبوست استفاده میشود. تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تبهای شدید مفید است.
خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده میشود. همچنین مصرف این میوه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و كم خونی مفید است. خربزه به هضم غذا كمك میكند و رودل را برطرف مینماید. خوردن هشت گرم دم كرده پوست خشك شده خربزه، سنگ مثانه را دفع میكند. البته مصرف زیاد آن هم باعث نفخ میشود. در نتیجه در ناحیه معده و روده ایجاد درد میكند. همچنین باید خربزه را بعد از غذا صرف كرد، زیرا در غیر این صورت تولید اسهال و ورم روده میكند. مصرف این میوه برای افرادی كه سینه درد و سرماخوردگی دارند مضر است.
منبع : روزنامه حیات نو
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست