چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
اسپاگتی با تن ماهی
● مواد لازم برای ۶ نفر:
اسپاگتی=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی رسیده=۱ کیلوگرم
فلفل دلمه قرمز=۱ تا ۲ عدد
پیاز متوسط=۲ عدد
کنسرو ماهی تن=۲ قوطی
روغن زیتون یا روغن مایع=نصف لیوان
شکر=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم=۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم؛پیاز را خرد می کنیم؛روغن مایع را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم پیاز را در روغن ریخته کمی سرخ می نماییم.آب گوجه فرنگی را داخا پیاز ریخته می گذاریم آهسته بجوشد.فلفل دلمه را کمی درشت خرد می کنیم و با آبلیمو و شکر و گلپر داخل تابه گوجه فرنگی ریخته می گذاریم سس غلیظ شود.نمک و فلفل آن را اندازه کرده ماهی تن را هم به آن اضافه می نمائیم و هم می زنیم.حرارت را در حدی که مواد گرم بماند کم می کنیم.داخل ظرف مناسبی آب ریخته آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید.اسپاگتی را داخل آب جوشان می ریزیم.حرارت را ملایم می نمائیم.نصف قاشق نمک و یکی دو قاشق روغن مایع را در ظرف اسپاگتی ریخته می گذاریم مغز اسپاگتی پخته و نرم شود؛بعد آنرا در صافی ریخته کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم و می گذاریم آب آن کاملا کشیده شود.ماهی آماده را وسط دیس گردی می کشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم.می توانیم کمی کره آب کرده روی اسپاگتی بدهیم.
اسپاگتی=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی رسیده=۱ کیلوگرم
فلفل دلمه قرمز=۱ تا ۲ عدد
پیاز متوسط=۲ عدد
کنسرو ماهی تن=۲ قوطی
روغن زیتون یا روغن مایع=نصف لیوان
شکر=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۲ قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم=۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
ابتدا آب گوجه فرنگی را می گیریم؛پیاز را خرد می کنیم؛روغن مایع را در تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم پیاز را در روغن ریخته کمی سرخ می نماییم.آب گوجه فرنگی را داخا پیاز ریخته می گذاریم آهسته بجوشد.فلفل دلمه را کمی درشت خرد می کنیم و با آبلیمو و شکر و گلپر داخل تابه گوجه فرنگی ریخته می گذاریم سس غلیظ شود.نمک و فلفل آن را اندازه کرده ماهی تن را هم به آن اضافه می نمائیم و هم می زنیم.حرارت را در حدی که مواد گرم بماند کم می کنیم.داخل ظرف مناسبی آب ریخته آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید.اسپاگتی را داخل آب جوشان می ریزیم.حرارت را ملایم می نمائیم.نصف قاشق نمک و یکی دو قاشق روغن مایع را در ظرف اسپاگتی ریخته می گذاریم مغز اسپاگتی پخته و نرم شود؛بعد آنرا در صافی ریخته کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم و می گذاریم آب آن کاملا کشیده شود.ماهی آماده را وسط دیس گردی می کشیم و اسپاگتی را دور آن می ریزیم.می توانیم کمی کره آب کرده روی اسپاگتی بدهیم.
منبع : آشپزآنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست