یکشنبه, ۲۲ مهر, ۱۴۰۳ / 13 October, 2024
مجله ویستا

سوپ سیب زمینی و گل کلم


سوپ سیب زمینی و گل کلم
● مواد لازم
▪ چهار قاشق مرباخوری کره
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ نصف فلفل دلمه زرد خردشده
▪ یک عدد هویج
▪ نصف قاشق مرباخوری زیره سبز
▪ یک قاشق مرباخوری زردچوبه
▪ دو قاشق مرباخوری پودرکاری
▪ دو حبه سیر
▪ ۶۰۰ گرم سیب زمینی خرد شده
▪ چهار فنجان آب مرغ
▪ دو فنجان آب
▪ دو فنجان گل کلم خرد شده
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری نمک
▪ یک فنجان ذرت کنسرو شده
▪ دو عدد کدو خرد شده
▪ نصف فنجان برگ خرد شده گشنیز
● طرز تهیه
پیاز را در کره تفت دهید. سپس فلفل دلمه، هویج و زیره را اضافه کنید تا مواد نرم شوند. سپس زردچوبه و پودر کاری را با سیر اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
آب مرغ و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید. سپس سیب زمینی، گل کلم و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد. سپس ذرت را به همراه کدو خرد شده به مواد درون قابلمه اضافه و برای ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید مواد به آرامی با هم بپزند. نیمی از سوپ را درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پس از این که نرم شد آنها را به مواد درون قابلمه اضافه و با سبزی خرد شده روی آن را تزئین کنید.

[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران