یکشنبه, ۲۲ مهر, ۱۴۰۳ / 13 October, 2024
مجله ویستا
سوپ سیب زمینی و گل کلم
● مواد لازم
▪ چهار قاشق مرباخوری کره
▪ یک عدد پیاز خرد شده
▪ نصف فلفل دلمه زرد خردشده
▪ یک عدد هویج
▪ نصف قاشق مرباخوری زیره سبز
▪ یک قاشق مرباخوری زردچوبه
▪ دو قاشق مرباخوری پودرکاری
▪ دو حبه سیر
▪ ۶۰۰ گرم سیب زمینی خرد شده
▪ چهار فنجان آب مرغ
▪ دو فنجان آب
▪ دو فنجان گل کلم خرد شده
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری نمک
▪ یک فنجان ذرت کنسرو شده
▪ دو عدد کدو خرد شده
▪ نصف فنجان برگ خرد شده گشنیز
● طرز تهیه
پیاز را در کره تفت دهید. سپس فلفل دلمه، هویج و زیره را اضافه کنید تا مواد نرم شوند. سپس زردچوبه و پودر کاری را با سیر اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید.
آب مرغ و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید. سپس سیب زمینی، گل کلم و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد. سپس ذرت را به همراه کدو خرد شده به مواد درون قابلمه اضافه و برای ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید مواد به آرامی با هم بپزند. نیمی از سوپ را درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پس از این که نرم شد آنها را به مواد درون قابلمه اضافه و با سبزی خرد شده روی آن را تزئین کنید.
[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست