یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
مجله ویستا
تورتیلا
تورتیلا یک نوع نان مکزیکی شبیه لواش است از این دستور حدود ۱۲ عدد تورتیلا به اندازه ۲۵ سانتیمتر به دست میآید.
● مواد لازم:
▪ آرد سفید ۵۰۰گرم
▪ بیکینگ پودر ۲/۱قاشق مرباخوری
▪ نمک کمی
▪ روغن جامد (یا مارگارین) ۱۰۰گرم
▪ آب گرم ۲/۱لیوان
● طرز تهیه
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسهای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کمکم آب را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز داده و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کیسه نایلون میگذاریم تا بماند. خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میکنیم و روی خمیرها را با نایلون میپوشانیم. هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز میکنیم. هر دایره حدودا به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد. یک ماهیتابه چدنی یا ماهیتابهای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم میکنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه میپزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار میگذاریم. نانها را بعد از پخت، در دستمال پارچهای میپیچیم تا خشک نشود. برای جذاب شدن شکل غذا میتوانید آن را با انواع سبزیها و سس گوجه تزیین کنید
منبع : روزنامه کارگزاران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست