شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا
پاستای آفتابگردان
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ چهار فنجان پاستا
▪ یک دوم فنجان گردو
▪ سه قاشق غذاخوری مغزتخمه آفتابگردان نمکی
▪ یک حبه سیر له شده
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
▪ کمی شاهی
▪ سه قاشق غذاخوری روغن گردو
▪ زمان تهیه ۱۰ دقیقه -زمان پخت ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه
در یک قابلمه مناسب آب ریخته و آن را روی شعله قرار دهید. سپس پاستاها را درون آن ریخته و صبر کنید تا بپزد.
گردوها، تخمه آفتابگردان و سه قاشق غذاخوری پنیر و سیر را با هم در مخلوط کن بریزید و پس از این که کاملاً مخلوط شدند برگ شاهی را به آن اضافه کنید تا کاملاً خرد شود. این مخلوط را درون کاسه ای بریزید و سپس پاستا را به آن اضافه کرده و آرام با نوک چنگال مخلوط کرده و روی آن پنیر پارمسان بریزید و بلافاصله میل کنید.
● محتویات: ۴۵۰ کالری، ۱۳ گرم پروتئین، ۲۲ گرم چربی، ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم چربی اشباع شده، ۵ گرم کلسترول، ۳ گرم فیبر، ۱۱۵ میلی گرم سدیم.
ماهرخ جواهری
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست