سه شنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۳ / 3 December, 2024
مجله ویستا
آبگوشت به
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
به : ۵۰۰ گرم
آلو قیسی : ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی : ۵ عدد
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : ۳ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
رب گوجه فرنگی : قدری
پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ میکنیم که طلائی شود، بعد لپه را تمیز میکنیم و میشوئیم و با پیاز یک تفت میدهیم، سپس گوشت را تکه تکه میسازیم و داخل پیاز و لپه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، بعد زرد چوبه را اضافه مینمائیم و بههم میزنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت میریزیم و میگذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه میکنیم و هسته آن را میگیریم و داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست میکنیم و با کمی نمک، فلفل و نیم کیلو به پوست کنده و خرد شده (اگر خواستید ۲۵۰ گرم آلو قیسی نیز اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود) داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم همگی بپزند.
میتوانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی لشه با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
به : ۵۰۰ گرم
آلو قیسی : ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی : ۵ عدد
روغن : ۴ قاشق سوپخوری
پیاز : ۳ عدد
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل : قدری
نمک : قدری
رب گوجه فرنگی : قدری
پیاز را خرد و با روغن به حدی سرخ میکنیم که طلائی شود، بعد لپه را تمیز میکنیم و میشوئیم و با پیاز یک تفت میدهیم، سپس گوشت را تکه تکه میسازیم و داخل پیاز و لپه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، بعد زرد چوبه را اضافه مینمائیم و بههم میزنیم، بعد ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل گوشت میریزیم و میگذاریم جوش بیاید، بعد در ظرف را محکم میبندیم و حرارت را ملایم میکنیم، کمی که آبگوشت جوشید و نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه میکنیم و هسته آن را میگیریم و داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم گوشت کاملاً بپزد، در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سیب زمینی اسلامبولی یا پشندی را پوست میکنیم و با کمی نمک، فلفل و نیم کیلو به پوست کنده و خرد شده (اگر خواستید ۲۵۰ گرم آلو قیسی نیز اضافه کنید تا طعم آن ترش و شیرین شود) داخل آبگوشت میریزیم و میگذاریم همگی بپزند.
میتوانیم تمام مواد را در ظرف بکشیم و سر میز ببریم و یا یکی دو قطعه گوشت با دو سه عدد سیب زمینی و کمی لشه با آبگوشت در ظرف بکشیم و بقیه مواد را خوب بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم و در دیس بکشیم. بدیهی است اگر با مقدار آب تعیین شده فوق گوشت نپزد باید مقداری آب گرم به آن اضافه نمود. ممکن است یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی به این آبگوشت اضافه کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافی است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست