جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا
آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۲۰، شهریور ۱۳۸۷
▪ سفرهٔ تبریز: ص ۱۸
▪ آش ساک: ص ۱۹
▪ خاگینهٔ سیبزمینی: ص ۲۰
▪ نان سبزیجات روغنی: ص ۲۱
▪ سفرهٔ شیراز: ص ۲۲
▪ آش سبزی شیرازی: ص ۲۳
▪ دمپخت محلی: ص ۲۴
▪ یتیمچه: ص ۲۵
▪ سفرهٔ اصفهان: ص ۲۶
▪ دلمهٔ سیرابی: ص ۲۷
▪ سفرهٔ دامغان: ص ۲۸
▪ خورش سیب و آلبالو: ص ۲۹
▪ حسو: ص ۳۰
▪ یخ در بهشت دامغانی: ص ۳۱
▪ سفرهٔ قم: ص ۳۲
▪ خرماپلو: ص ۳۳
▪ ترحلوای هویج: ص ۳۴
▪ حلوای شیرخشک: ص ۳۵
▪ سفرهٔ مازندران: ص ۳۶
▪ شامی سبزیجات: ص ۳۷
▪ فرنی با شیرهٔ برنج: ص ۳۸
▪ حلوا گردوئی: ص ۳۹
▪ سفرهٔ ارومیه: ص ۴۲
▪ گردو پنیر توپی: ص ۴۳
▪ جوزلمه (اشکنهٔ ماست): ص ۴۴
▪ کتلت مرغ: ص ۴۵
▪ سفرهٔ گیلان: ص ۴۶
▪ خرشه: ص ۴۷
▪ فرنی با رشته برشته: ص ۴۸
▪ پلادونه حلوا: ص ۴۹
▪ سفرهٔ کردستان: ص ۵۰
▪ پرپوله: ص ۵۱
▪ شیرینی ماجومی: ص ۵۲
▪ ناوساجی: ص ۵۳
▪ سفرهٔ اردبیل: ص ۵۴
▪ کرپ برنجی: ص ۵۵
▪ حلوای اماج: ص ۵۶
▪ سوتیپلو: ص ۵۷
▪ سفرهٔ کرمان: ص ۵۸
▪ سمبوسهٔ خرما: ص ۵۹
▪ سفرهٔ قزوین: ص ۶۰
▪ دویماج: ص ۶۱
▪ شیرینی مدلین: ص ۶۲
▪ کیک برنج: ص ۶۴
▪ حلوای بادامی: ص ۶۶
▪ پنیر سنتی: ص ۶۷
▪ حلقهٔ دستمال سفره: ص ۶۸
▪ سفرهآرائی (تزئین شلهزرد): ص ۷۰
▪ سفرهآرائی (رولت نان و پنیر): ص ۷۱
▪ رمضان در مالزی: ص ۷۲
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۴
▪ جدول: ص ۷۵
▪ آش ساک: ص ۱۹
▪ خاگینهٔ سیبزمینی: ص ۲۰
▪ نان سبزیجات روغنی: ص ۲۱
▪ سفرهٔ شیراز: ص ۲۲
▪ آش سبزی شیرازی: ص ۲۳
▪ دمپخت محلی: ص ۲۴
▪ یتیمچه: ص ۲۵
▪ سفرهٔ اصفهان: ص ۲۶
▪ دلمهٔ سیرابی: ص ۲۷
▪ سفرهٔ دامغان: ص ۲۸
▪ خورش سیب و آلبالو: ص ۲۹
▪ حسو: ص ۳۰
▪ یخ در بهشت دامغانی: ص ۳۱
▪ سفرهٔ قم: ص ۳۲
▪ خرماپلو: ص ۳۳
▪ ترحلوای هویج: ص ۳۴
▪ حلوای شیرخشک: ص ۳۵
▪ سفرهٔ مازندران: ص ۳۶
▪ شامی سبزیجات: ص ۳۷
▪ فرنی با شیرهٔ برنج: ص ۳۸
▪ حلوا گردوئی: ص ۳۹
▪ سفرهٔ ارومیه: ص ۴۲
▪ گردو پنیر توپی: ص ۴۳
▪ جوزلمه (اشکنهٔ ماست): ص ۴۴
▪ کتلت مرغ: ص ۴۵
▪ سفرهٔ گیلان: ص ۴۶
▪ خرشه: ص ۴۷
▪ فرنی با رشته برشته: ص ۴۸
▪ پلادونه حلوا: ص ۴۹
▪ سفرهٔ کردستان: ص ۵۰
▪ پرپوله: ص ۵۱
▪ شیرینی ماجومی: ص ۵۲
▪ ناوساجی: ص ۵۳
▪ سفرهٔ اردبیل: ص ۵۴
▪ کرپ برنجی: ص ۵۵
▪ حلوای اماج: ص ۵۶
▪ سوتیپلو: ص ۵۷
▪ سفرهٔ کرمان: ص ۵۸
▪ سمبوسهٔ خرما: ص ۵۹
▪ سفرهٔ قزوین: ص ۶۰
▪ دویماج: ص ۶۱
▪ شیرینی مدلین: ص ۶۲
▪ کیک برنج: ص ۶۴
▪ حلوای بادامی: ص ۶۶
▪ پنیر سنتی: ص ۶۷
▪ حلقهٔ دستمال سفره: ص ۶۸
▪ سفرهآرائی (تزئین شلهزرد): ص ۷۰
▪ سفرهآرائی (رولت نان و پنیر): ص ۷۱
▪ رمضان در مالزی: ص ۷۲
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۴
▪ جدول: ص ۷۵
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاعرسانی آفتاب)
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست