جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال دوم، شمارهٔ ۲۰، شهریور ۱۳۸۷


▪ سفرهٔ تبریز: ص ۱۸
▪ آش ساک: ص ۱۹
▪ خاگینهٔ سیب‌زمینی: ص ۲۰
▪ نان سبزیجات روغنی: ص ۲۱
▪ سفرهٔ شیراز: ص ۲۲
▪ آش سبزی شیرازی: ص ۲۳
▪ دمپخت محلی: ص ۲۴
▪ یتیمچه: ص ۲۵
▪ سفرهٔ اصفهان: ص ۲۶
▪ دلمهٔ سیرابی: ص ۲۷
▪ سفرهٔ دامغان: ص ۲۸
▪ خورش سیب و آلبالو: ص ۲۹
▪ حسو: ص ۳۰
▪ یخ در بهشت دامغانی: ص ۳۱
▪ سفرهٔ قم: ص ۳۲
▪ خرماپلو: ص ۳۳
▪ ترحلوای هویج: ص ۳۴
▪ حلوای شیرخشک: ص ۳۵
▪ سفرهٔ مازندران: ص ۳۶
▪ شامی سبزیجات: ص ۳۷
▪ فرنی با شیرهٔ برنج: ص ۳۸
▪ حلوا گردوئی: ص ۳۹
▪ سفرهٔ ارومیه: ص ۴۲
▪ گردو پنیر توپی: ص ۴۳
▪ جوزلمه (اشکنهٔ ماست): ص ۴۴
▪ کتلت مرغ: ص ۴۵
▪ سفرهٔ گیلان: ص ۴۶
▪ خرشه: ص ۴۷
▪ فرنی با رشته برشته: ص ۴۸
▪ پلادونه حلوا: ص ۴۹
▪ سفرهٔ کردستان: ص ۵۰
▪ پرپوله: ص ۵۱
▪ شیرینی ماجومی: ص ۵۲
▪ ناوساجی: ص ۵۳
▪ سفرهٔ اردبیل: ص ۵۴
▪ کرپ برنجی: ص ۵۵
▪ حلوای اماج: ص ۵۶
▪ سوتی‌پلو: ص ۵۷
▪ سفرهٔ کرمان: ص ۵۸
▪ سمبوسهٔ خرما: ص ۵۹
▪ سفرهٔ قزوین: ص ۶۰
▪ دویماج: ص ۶۱
▪ شیرینی مدلین: ص ۶۲
▪ کیک برنج: ص ۶۴
▪ حلوای بادامی: ص ۶۶
▪ پنیر سنتی: ص ۶۷
▪ حلقهٔ دستمال سفره: ص ۶۸
▪ سفره‌آرائی (تزئین شله‌زرد): ص ۷۰
▪ سفره‌‌آرائی (رولت نان و پنیر): ص ۷۱
▪ رمضان در مالزی: ص ۷۲
▪ پرسش و پاسخ: ص ۷۴
▪ جدول: ص ۷۵
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)