سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزئین آن
قبل از اینکه شروع به پخت و تزئین هر کیکی بکنیم ، چند نکته مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم.
۱) همیشه دستور کیک یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم، از اول تا اخر کاملا می خوانیم تا مطمئن شویم که تمام مواد لازم را در اختیار داریم.
۲) هیچ گاه سعی نکنیم که مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد بکنیم.
۳) تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت، در آشپزخانه بگذارید تا همه مواد ، هم دما شوند.
۴) مواد را به دقت وزن کنید.
۵) حدود یک ربع قبل از پخت، فر را روشن کنید.
۶) هیچ گاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
۷) یک کیک، وقتی کاملا پخته است که به اندازه کافی پف کرده، روی آن طلایی شده و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
http://fatafeat.blogfa.com/۸۶۰۶۳.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران بالگرد حسین امیرعبداللهیان شهادت رئیسی دولت سیزدهم شهادت سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی
کنکور هواشناسی تهران امتحانات نهایی تعطیلی مدارس پلیس هلال احمر سیل قوه قضاییه بارش باران سیل مشهد آموزش و پرورش
بورس قیمت خودرو قیمت دلار یارانه قیمت طلا یارانه نقدی خودرو دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان
جمهوری اسلامی ایران تلویزیون هنرمندان سینما آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینمای ایران شعر لیلا حاتمی زری خوشکام رسانه ملی
کنکور ۱۴۰۳ قرآن تجهیزات پزشکی دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس فدراسیون فوتبال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران لیورپول بازی تراکتور منچسترسیتی
هوش مصنوعی سامسونگ مایکروسافت گوگل تبلیغات موبایل اپل نمایشگاه ایران هلث اینترنت آیفون
رژیم غذایی بارندگی آلزایمر طول عمر فشار خون استرس افسردگی کاهش وزن