دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
بررسی اثرات برخی عوامل فیزیکی و شیمیایی بر رشد و بازماندگی میگوی ببری سبز Penaeus semisulcatus
این تحقیق در ۳ استخر ۰.۴ هکتاری با تراکم ۲۵ عدد پست لارو در متر مربع در سایت پرورشی حله استان بوشهر در سال ۱۳۸۱ انجام گردید. میانگین میزان برداشت از سه استخر میگوی ببری سبز طی ۱۰۹ روز دوره پرورش، ۷۸۱ کیلوگرم معادل ۱۹۵۴ کیلوگرم در هکتار با میانگین وزنی ۱۰.۵۹ گرم و ضریب غذایی ۱.۳ بود.
فاکتورهای ثبت شده در دوران پرورش از قبیل دمای آب، اسیدیته، میزان شفافیت، شکوفایی پلانکتونی، شوری، نیترات، فسفات، عمق آب استخر، اکسیژن محلول و میزان غذای مصرفی همبستگی های متفاوتی را با متغیر وابسته وزن میگوها داشته اند که در این میان میزان شکوفایی پلانکتونی در میگوی ببری سبز به میزان r=۰.۸۰۷ بیشترین همبستگی را داشت. مجموع مقادیر همبستگی چهار فاکتور میزان شکوفایی پلانکتونی، اکسیژن صبحگاهی، ثبات اسیدیته در محیط استخر و میزان غذادهی به ترتیب اهمیت (r=۰.۹۳۹) برآورد گردید.
مهراب بنافی
وحید یگانه
وحید یگانه
منبع : پایگاه اطلاعات علمی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه حسین امیرعبداللهیان
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سیلاب سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم قیمت
تئاتر محمدعلی علومی سریال تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
مغز دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی نتانیاهو اوکراین نوار غزه طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون گوگل باتری پهپاد عکاسی ناسا
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه سیگار کاهش وزن توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون