ـ مواد لازم: |
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم |
پیاز: ۱ عدد |
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری |
نمک: قدری |
فلفل: قدری |
|
ـ طرز تهیه: |
تمام این مواد را با هم مخلوط میکنیم و کمی مالش میدهیم و با این مایه کوفته ریزه درست میکنیم، ممکن است کوفتهها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بهکار برد. روی میز را کمی آرد میپاشیم و مقداری از خمیر را بر میداریم و روی میز به شکل مستطیل باز میکنیم و روی نصف خمیر را خانههای چهار گوش میکشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار میدهیم و نصف دیگر لواش را روی آن میآوریم و با دست اطراف کوفتهها را کمی فشار میدهیم بهطوری که هر دو خمیر بههم بچسبند و کوفتهها بین دو خمیر قرار بگیرند. |
|
بعد خمیر را چهار گوش چهار گوش میبریم، در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت (کوفته ریزه) وجود دارد بهدست میآید، باید دقت کرد اطراف خمیر کاملاً به هم چسبیده باشد، بعد ظرفی را آب میکنیم و کمی نمک در آب میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید. |
|
بعد نانها را در آب جوش میاندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود بعد آنها را در صافی میریزیم تا آب آنها برود، یک ظرف نسوز را آماده میکنیم ته ظرف را کمی سس سفید میریزیم و روی سس سفید را مقداری راویولی آماده شده میریزیم، باز روی راویولی را کمی سس سفید میریزیم و کمی پنیر رنده شده میپاشیم، باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر به همین طریق تا تمام مواد تمام شود. |
|
روی ظرف را مقداری پنیر میپاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه میگذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز میبریم. ممکن است بهجای سس سفید سس قرمز بهکار برد و بهجای کوفته ریزه گوشت قیمهای پخته شده مصرف کرد. |
|
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن درآب در روغن سرخ کنیم در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله بعد از سرخ شدن گرم گرم سر میز میبریم. |
|
|
ـ مواد لازم: |
تخممرغ: ۳ عدد
|
شیر هموژنیزه: ۲.۵ قاشق سوپخوری
|
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
|
آرد سفید: ۲ فنجان
|
سس مایونز: ۲ فنجان
|
نمک: ۱ قاشق سوپخوری
|
|
ـ طرز تهیه: |
تخممرغ و شیر و نمک و روغن را مخلوط میکنیم و کمکم آرد میریزیم و بههم میزنیم تا مایه خمیر شود بهطوری که بهدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود روی خمیر را میپوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و خمیر کمی وربیاید خمیر آماده است.
|
|
خمیر را به شکل مستطیل باز کرده (به قطر ۲ میلیمتر) نصف خمیر را به چهارگوشهای کوچک تقسیم کرده و روی هر چهارگوش را یک عدد کوفته ریزه با کمی از گوشت سرخ کرده آماده شده میگذاریم.
|
|
نصفیه خمیر را روی گوشتها بر گردانیده و گوشتها را مطابق شکل بین دو خمیر میپوشانیم اطرافش را کمی فشار داده چهارگوش میبریم.
|