جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
چلو جمبالایا
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱ فنجان |
پیاز: ۱ عدد |
سیر: ۱ لپه |
کره: قدری |
فلفل سیاه: قدری |
نمک: قدری |
فلفل هندی: قدری |
میگو تاره: چند دانه |
گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
یک فنجان برنج صدری را مدت ۱۳ دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس به طریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید. یکدانه پیاز درشت را پوست کنده، همراه با یک لپه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید، سپس ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آن را بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید. |
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه، نمک گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی آتش ملایم مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه