جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

چلو جمبالایا


ـ مواد لازم:
برنج: ۱ فنجان
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۱ لپه
کره: قدری
فلفل سیاه: قدری
نمک: قدری
فلفل هندی: قدری
میگو تاره: چند دانه
گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم
ـ طرز تهیه:
یک فنجان برنج صدری را مدت ۱۳ دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس به طریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید. یکدانه پیاز درشت را پوست کنده‌، همراه با یک لپه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید، سپس ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آن را بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید.
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه، نمک گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی آتش ملایم مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید.


همچنین مشاهده کنید