جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
ماش پلو
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
ماش: ۵۰۰ گرم |
گوشت مغز ران گوساله: ۷۵۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق سوپخوری |
روغن: ۲۰۰ گرم |
زردچوبه: ۰.۵ قاشق سوپخوری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت قیمهای خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم دو لیوان آب میریزیم میگذاریم با حرارت ملایم گوشت بپزد بعد رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را به آن میزنیم میگذاریم آب گوشت کشیده شود ماش را کمی بو میدهیم و با چیزی مثل گوشت کوب کمی میکوبیم تا پوست آن گرفته شود بعد مثل دمی باقلا طبخ مینمائیم و وقتی آب برنج کشیده شد قیمه را وسط برنج میریزیم و رویش را با برنج میپوشانیم درش را میبندیم میگذاریم دم بکشد. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها وزیر کشور
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو مالیات قیمت خودرو چین قیمت طلا قیمت دلار مسکن بازار خودرو ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان ترکیه یمن لبنان
فوتبال ایران پرسپولیس استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر سپاهان جام حذفی لیگ برتر انگلیس بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز گوگل آیفون اپل باتری سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست سازمان غذا و دارو دیابت کاهش وزن آلزایمر