جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

چلو خورشت جگر مرغ


ـ مواد لازم:
برنج: ۷۵۰ گرم
جگر مرغ: ۷۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری
روغن: ۲۰۰ گرم
پنیر پارمیسان: ۱۵۰ گرم
پیاز داغ عسلی: ۲ قاشق سوپخوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
برنج را بعد از شستن کمی سرخ میکنیم و بشکل کته آماده می نمائیم جگر را خرد کرده و با پیاز سرخ کرده بحدی که آب جگر کشیده شود سرخ می کنیم بعد نصف لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل و پنیر را داخل جگر میریزیم می گذاریم آب آن کشیده شود بعد برنج را بطریقه کته ساده طبخ می کنیم و خورش حاضر شده را با کته سرو مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست.


همچنین مشاهده کنید