جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
چلو خورشت جگر مرغ
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
جگر مرغ: ۷۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری |
روغن: ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمیسان: ۱۵۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برنج را بعد از شستن کمی سرخ میکنیم و بشکل کته آماده می نمائیم جگر را خرد کرده و با پیاز سرخ کرده بحدی که آب جگر کشیده شود سرخ می کنیم بعد نصف لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل و پنیر را داخل جگر میریزیم می گذاریم آب آن کشیده شود بعد برنج را بطریقه کته ساده طبخ می کنیم و خورش حاضر شده را با کته سرو مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات احمد وحیدی عراق حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی مجلس روز معلم رهبر انقلاب شهید مطهری
ایران سیل هواشناسی تهران آتش سوزی شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش معلم فضای مجازی سلامت
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال ساواک عمو پورنگ سینمای ایران مهران مدیری تبلیغات مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل فناوری خودروهای وارداتی گوگل آیفون ناسا
فشار خون کبد چرب