چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

قورمه سبزی پلو


ـ مواد لازم:
برنج: ۱۰۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۷۵۰ گرم
تره فرنگی: ۵۰۰ گرم
شنبلیله: ۵۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۵۰۰ گرم
روغن: ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی: ۳ قاشق سوپخوری
ـ طرز تهیه:
ابتدا برنج را خیس می‌کنیم گوشت را تکه می‌کنیم می‌گذاریم بپزد به‌طوری که بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد و یا کوفته ریز را سرخ می‌کنیم، سبزی را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و داخل سبد می‌ریزیم تا آب آن برود آن را خرد می‌نمائیم با ۳ تا ۴ قاشق روغن سبزی را کمی سرخ می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم کمی نمک و گرد لیمو عمانی را داخل گوشت و سبزی می‌ریزیم می‌گذاریم چند جوش بزند به‌طوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد، در صورتی‌که کوفته ریزه مصرف کردیم کوفته سرخ کرده را با سبزی سرخ کرده و یک لیوان آب و کمی گرد لیمو می‌گذاریم چند جوش بزند برنج را آبکش می‌کنیم مایه گوشت و سبزی را لای برنج می‌گذاریم و کمی گرد لیمو روی گوشت و سبزی می‌پاشیم کمی از آب گوشت و سبزی و کمی روغن را مخلوط می‌کنیم بعد از گرفتن عرق برنج، روی برنج می‌دهیم و برنج را دم می‌کنیم موقع کشیدن پلو روی دیس را مقداری روغن داغ کرده و کمی برنج زعفرانی می‌دهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید