قیمت طلا امروز




 اصلاح قیمت انرژی

 سایت جماران / ۳ ساعت قبل

محسنی اژه‌ای: درباره اصلاح قیمت بنزین اختلاف‌نظر وجود دارد/ در قضیه‌ی تراستی‌ها، موضوع مهم آن است که پیگیری و اهتمام ما استمرار پیدا کند و به هیچ وجه تعطیل نشود

محسنی اژه ای رئیس قوه قضاییه با اشاره به طرح برخی مباحث ناظر بر ضرورت اصلاح قیمت حامل‌های انرژی و مشخصاً بنزین، گفت: در این باب که وضعیت تولید، قیمت و مصرف حامل‌های انرژی و مشخصاً بنزین، مطلوب نیست و نیازمند اصلاح در این فقره هستیم، تقریباً یک اجماع میان متخصصان و دست‌اندرکاران امر وجود دارد؛ لکن در اینکه چه زمانی و چگونه این اصلاح صورت گیرد، اختلاف‌نظر وجود دارد. ممکن است عده‌ای معتقد باشند که با عنایت به شرایط موجود، فی‌الحال اِعمال اصلاح قیمتی یا مصرفی در قضیه بنزین به صلاح نباشد. از سویی دیگر در تجویز روش‌های اصلاحی نیز شاهد اختلاف‌نظر هستیم؛ فی‌المثل عده‌ای بر ضرورت اصلاح قیمت تأکید می‌کنند و جمعی دیگر موضوع ضرورت اصلاح مصرف را پیش می‌کشند و یا جماعتی نیز طرح‌های تلفیقی ارائه می‌کنند.
 محسنی اژه‌ای: درباره اصلاح قیمت بنزین اختلاف‌نظر وجود دارد/ در قضیه‌ی تراستی‌ها، موضوع مهم آن است که پیگیری و اهتمام ما استمرار پیدا کند و به هیچ وجه تعطیل نشود
رئیس قوه قضاییه گفت: در نتیجه‌ی اقدامات کمیته ویژه مبارزه با فساد اقتصادی در حوزه ارز، تاکنون بالغ بر ۷ و نیم میلیارد یورو رفع تعهدات ارزی صورت گرفته است. این مبلغ، میزان قابل‌توجهی است؛ ما برای وصول ۶ میلیارد دلار از منابع خود در فلان کشور، جهد و تلاش بسیار می‌کنیم.

به گزارش جماران از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، امروز دوشنبه ۲ شهریور، طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، پیشاپیش میلاد سراسر نور و رحمت حضرت ختمی مرتبت، محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) را تبریک گفت و طی سخنانی اظهار داشت: همگان باید بدانند که درخصوص مسائل کلان نظام، هیچگونه اختلاف‌نظر و عقیده‌ای میان کارگزاران و مسئولان وجود ندارد. همه ما متفق‌القول هستیم که در برابر دشمن متجاوز و جنایتکار باید جهاد بی‌امان داشته باشیم و تسلیم زورگویی‌ها و زیاده‌خواهی‌های آمریکا و امثال او نشویم. همه ما اتفاق‌نظر داریم که باید حول محور ولی‌فقیه، هر چه بیشتر متحد و منسجم شویم و از ارزش‌های دینی و آرمان‌های انقلابی، حمایت و صیانت کنیم. ایضاً همه ما کارگزاران بر مردم‌داری و مردم‌مداری تأکید و اصرار ویژه داریم. فلذا دشمن غدّار بداند که اگر اختلافی وجود دارد، صرفاً در مباحث تاکتیکی و روشی است و در اصول و مقولات کلان، هیچگونه اختلاف و تفاوت دیدگاهی در بین مسئولان و کارگزاران نظام وجود ندارد. 

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به طرح برخی مباحث ناظر بر ضرورت اصلاح قیمت حامل‌های انرژی و مشخصاً بنزین، گفت: در این باب که وضعیت تولید، قیمت و مصرف حامل‌های انرژی و مشخصاً بنزین، مطلوب نیست و نیازمند اصلاح در این فقره هستیم، تقریباً یک اجماع میان متخصصان و دست‌اندرکاران امر وجود دارد؛ لکن در اینکه چه زمانی و چگونه این اصلاح صورت گیرد، اختلاف‌نظر وجود دارد. ممکن است عده‌ای معتقد باشند که با عنایت به شرایط موجود، فی‌الحال اِعمال اصلاح قیمتی یا مصرفی در قضیه بنزین به صلاح نباشد. از سویی دیگر در تجویز روش‌های اصلاحی نیز شاهد اختلاف‌نظر هستیم؛ فی‌المثل عده‌ای بر ضرورت اصلاح قیمت تأکید می‌کنند و جمعی دیگر موضوع ضرورت اصلاح مصرف را پیش می‌کشند و یا جماعتی نیز طرح‌های تلفیقی ارائه می‌کنند. 

رئیس دستگاه قضا در ادامه به موضوع تراستی‌ها نیز گریزی زد و گفت: وقتی کار و مسئولیتی روی زمین می‌ماند، مرجع و مسئول قضایی مربوطه، حسب تکلیف قانونی‌اش، باید از نهاد و دستگاه متولی، مطالبه‌گری کند و او را وادار نماید که به مسئولیت قانونی‌اش جامه عمل بپوشاند؛ اگر آن نهاد و دستگاه موظف، به هر دلیلی به وظیفه اش عمل نکرد، مرجع قضایی مربوطه، ضمن رعایت تمامی جهات قانونی، به موضوع ورود می‌نماید و متولی می‌شود و در چارچوب قانون، اطلاع‌رسانی‌های مقتضی را انجام می‌دهد. طی سال‌های اخیر، برخی از کارها و تکالیف در کشور به روی زمین مانده بود و وقتی قوه قضاییه به آن مقولات ورود کرد، دیگران هم جنب و جوش از خود نشان دادند. یکی از مصادیق این موضوع، قضیه‌ی تراستی‌ها و رفع تعهدات ارزی، است. بدان معنی که مرجع قضایی مربوطه به موضوع مذکور ورود داشت و سایر بخش‌های ذیربط را نیز وادار کرد که به تکالیف قانونی‌شان عمل کنند. 

رئیس عدلیه افزود: در قضیه تراستی‌ها، بخش‌هایی بودند که ارز دریافت کرده و کالا وارد کشور نکرده بودند؛ ایضاً بخش‌هایی نیز بودند که ارزهای صادراتی در اختیار داشتند و نسبت به رفع تعهدات ارزی اقدام نکرده بودند. قوه قضاییه حسب تکلیف قانونی‌اش به این مقوله ورود کرد و در دی‌ماه سال گذشته، هیئتی در این خصوص با عضویت مسئولان مربوطه تشکیل شد. وفق آخرین گزارش دریافتی، که مربوط به اواخر مرداد ماه است، فقط از ناحیه دادستانی تهران، در بالغ بر ۳۵۸ پرونده، یا رفع تعهد ارزی صورت پذیرفته و یا اینکه مسیر مربوطه در حال طی شدن است. 

قاضی‌القضات با اشاره به آخرین گزارش دریافتی درخصوص رفع تعهدات ارزی، خاطرنشان کرد: وفق گزارش واصله، در نتیجه‌ی اقدامات کمیته ویژه مبارزه با فساد اقتصادی در حوزه ارز، تاکنون بالغ بر ۷ و نیم میلیارد یورو رفع تعهدات ارزی صورت گرفته است. این مبلغ، میزان قابل‌توجهی است؛ ما برای وصول ۶ میلیارد دلار از منابع خود در فلان کشور، جهد و تلاش بسیار می‌کنیم؛ حال آنکه در یک فقره در مبحث رفع تعهدات ارزی، در نتیجه اهتمام، پیگیری و ورود قوه قضاییه و بخش‌های مربوطه، بیش از ۷ میلیارد یورو، رفع تعهد صورت گرفت. 

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: در همین قضیه‌ی رفع تعهدات بیش از ۷ میلیارد یورویی، من به دادستان تهران تکلیف کردم که فهرست و مشخصات دقیق و کامل بخش‌هایی که رفع تعهد کرده‌اند را ارائه دهد؛ در میان آنها، هم اشخاص حقیقی و هم حقوقی هستند؛ لکن عمدتاً حقوقی هستند که وابسته به دولت و بخش خصوصی‌اند. 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای ضمن تشریح و تبیین تعیین‌تکلیف‌های انجام گرفته درخصوص مقوله‌ی رفع تعهدات ارزی، اظهار کرد: در همین قضیه‌ی رفع تعهدات ارزی، حدود ۲۰ میلیارد یورو نیز تعیین تکلیف شده است. بدان معنا که درج نام برخی بخش‌ها در فهرست بدهکاران، ناشی از محاسبات اشتباه دستگاه‌های مسئول در حوزه‌های بانکی و اقتصادی بوده است. اگرچه این قضیه، تعیین‌تکلیف شد؛ لکن مقوله‌ی بی‌نظمی‌های محاسباتی باید اصلاح شود و بخش‌های ذیربط اقتصادی و بانکی باید توجه بیشتری در تدوین فهرست‌های مربوط به بدهکاران داشته باشند.

رئیس قوه قضاییه بر ضرورت مداومت پیگیری‌ها پیرامون مبحث تراستی‌ها تاکید کرد و بیان داشت: در قضیه‌ی تراستی‌ها و رفع تعهدات ارزی آنها باید پیگیری‌ها منظم و مستمر باشد. به هیچ وجه قابل قبول نیست که یک تراستی در ماه نخست، ۱۰۰ میلیون یورو عدم رفع تعهد ارزی داشته باشد و عدم رفع تعهدات همین تراستی در ماه بعد ۱۵۰ میلیون یورو شود. از سویی دیگر، باید تضامین لازم نیز از آنها اخذ شود. 

رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: در قضیه‌ی تراستی‌ها، موضوع مهم آن است که پیگیری و اهتمام ما استمرار پیدا کند و به هیچ وجه تعطیل نشود. قطعاً در مبحث تراستی‌ها با تمامی افرادی که قصور یا تقصیر داشتند، به حسبه و وفق قانون برخورد خواهد شد. مسئولان مربوطه در این فقره با ملاحظه همه جهات و بدون اینکه بخواهند فضا را ملتهب کنند، تا تعیین تکلیف و وصول نهایی، موضوع را دنبال می‌کنند. 

رئیس عدلیه با اشاره به شایعه‌سازی‌هایی که پس از آغاز برخوردهای قانونی با متخلفان و مفسدان، شدت می‌گیرد، تصریح کرد: قطعاً وقتی برخوردهای قانونی انجام می‌گیرد، آنها که متضرر شده و منافع‌شان به خطر افتاده، شروع به جنجال‌آفرینی، اتهام‌زنی و غوغاسالاری می‌کنند. وقتی ۶ میلیارد دلار، دست افراد معدودی قرار می‌گیرد و ما می‌خواهیم، آنان را ملزم به ایفای تعهدات قانونی‌شان کنیم، آنها واکنش نشان می‌دهند و بخشی از واکنش آنها، خلاصه در حاشیه‌سازی و دروغ‌پراکنی در قبال مسئولان‌امر می‌شود. معهذا آنچه مهم است آن است که ما بواسطه‌ی این دروغ‌پراکنی‌ها و شایعه‌سازی‌ها، میدان را خالی نمی‌کنیم و تا استیفای کامل حقوق مردم و بیت‌المال، پیگیری‌های خود را ادامه می‌دهیم. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در ادامه سخنانش در نشست امروز با اشاره به انتصابات جدید در قوه قضاییه گفت: تمامی مسئولان و فعالان در قوه قضاییه، چه آنانی که به تازگی حکم مسئولیت دریافت کرده و چه بزرگوارانی که تکریم شده و به سنگر دیگری رفته‌اند، همگی تکلیف‌مدار و مسئولیت‌پذیر هستند. برای عزیزانی که از جمع مدیران عالی قوه قضاییه جدا شده، آرزوی مزید توفیقات را داریم و به مسئولان تازه منصوب‌شده و به طور کلی همه مسئولان و خدمتگزاران به نظام و مردم در سنگر قضایی تاکید و توصیه می‌کنیم که در همه احوالات به یاد خدا باشند و لحظه‌ای از خدمت به مردم غافل نشوند. امر قضا، امر خطیری است؛ در استیفای حقوق مردم و استنقاذ حق ذی‌حقان، هیچ ملاحظه‌ای نداشته باشید و از سرزنش سرزنشگران و شایعاتی که منتشر می‌کنند، نهراسید. توصیه مؤکد و مهم دیگر، دوری و اجتناب از تجمل‌گرایی و اشرافی‌گری است. 

شایان ذکر است، رئیس قوه قضاییه در مطلع سخنانش در نشست امروز با تبریک هفته دولت به دولتمردان و رئیس‌جمهور محترم و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی، باهنر، رئیسی، خطیب، نصیرزاده و سایر شهدای دولت و ایضاً شهدای شاخصی که در شهریورماه به فیض شهادت نائل آمدند، از جمله شهیدان لاجوردی، قدوسی و اندرزگو اظهار کرد: قوه قضاییه خود را ملزم می‌داند تا کمک‌کار دولت باشد. ما در قضیه‌ی معیشت مردم، کنترل بازار، برطرف کردن زمینه‌های فساد و رفع ناهنجاری‌های اجتماعی، به همه دولت‌ها کمک کرده و قطعاً به دولت چهاردهم نیز کمک می‌کنیم.

رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به موضوع ناهنجاری‌های اجتماعی گفت: در مسئله‌ی رفع و مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی همه دستگاه‌های ذیربط از جمله قوه قضاییه، دولت، بخش‌های انتظامی و امنیتی و ایضاً دستگاه‌های فرهنگی، دانشگاه‌ها، حوزه‌ها، آموزش‌وپرورش باید ورود داشته باشند و به تکالیف خود جامه عمل بپوشانند.

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران، بیان داشت: آمریکایی‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب، تروریسم اقتصادی خود را علیه ملت ایران آغاز کردند و یاوه‌گویی‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا، موضوع تازه‌ای نیست؛ قطعاً رژیم آمریکا از جدیدترین پروژه تروریسم اقتصادی خود علیه ملت ایران نیز طرفی نخواهد بست؛ همانطور که تحریم‌های به‌اصطلاح فلج‌کننده و فشار حداکثری نیز نتیجه نداد. 

قاضی‌القضات در خاتمه با تبریک روز پزشک و داورساز، گفت: روز پزشک و روز داروساز را به متخصصان و فعالان این دو عرصه‌ی خطیر تبریک می‌گویم؛ حقیقتاً هم پزشکان و هم داروسازان نقش بسیار مهمی در زنجیره سلامت و بهداشت آحاد جامعه دارند. قاطبه‌ی پزشکان ما التفات و مراقبت دارند که در هنگامه‌ی درمان جسمی بیمار، روح او و بستگان او دچار ضربه نشود و این یک امر بسیار مهم و ضروری است. در اینجا جا دارد که روز پزشک را به طور ویژه به همکاران گرانقدر خود در سازمان پزشکی قانونی نیز تبریک بگویم. عزیزان ما در این سازمان، در راستای کشف حقیقت و کمک به استقرار عدالت در جامعه، کمک‌کار قضات هستند و ما مقام و خدمات آنان را ارج می‌نهیم.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
آمریکایی‌ها بیشتر از ما به پایان این شرایط نیاز دارند/ وزیر خزانه‌انه‌داری رجزخوانی می‌کند؛ دیگر چه کاری مانده که انجام نداده‌اید؟
سایت تابناک

آمریکایی‌ها بیشتر از ما به پایان این شرایط نیاز دارند/ وزیر خزانه‌انه‌داری رجزخوانی می‌کند؛ دیگر چه کاری مانده که انجام نداده‌اید؟

همتی رئیس کل بانک مرکزی افزایش قیمت دلار در بازار آزاد را متأثر از فضای روانی و تبلیغاتی دانست و گفت: اقتصاد ایران از شرایط سخت عبور خواهد کرد؛ بر این باورم...
سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه
سایت تابناک

سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه

آیا افزایش مصنوعی پیچیدگی سوالات کنکور، پاسخی به نیاز‌های واقعی سنجش است یا بازتابی از ناهماهنگی میان سیاست‌گذاری آموزشی و زیست‌جهان دانش‌آموزان؟
سایت ایران آنلاین

از چنگیز وثوقی چه خبر؟

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟
سایت ایران اکونمیست

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟

با فشار اقتصادی چند برابری، خوش‌خیالی مسئولان و جیب خالی مردم، یا با این به اصطلاح بزرگ‌ترین تهاجم مالی تاریخ چه کار کنیم...
سایت رکنا

عکس / سفر در زمان «لیلا فروهر» در 10 سالگی و در نمایی از فیلم سلطان قلب ها؛ سال 47

موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش
روزنامه هفت صبح

موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش

مطالعه جدید فنلاندی نگاه جالبی به رابطه میان صفحه‌نمایش و رشد شناختی کودکان ارائه می‌دهد، اما نباید از آن نتیجه گرفت که هرچه کودک بیشتر با موبایل و تبلت کار کند، ذهن قوی‌تری خواهد داشت.
رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب
روزنامه هفت صبح

رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب

ترفندهای زیبایی خاورمیانه ترکیبی از سنت، فرهنگ و استفاده از مواد طبیعی هستند؛ از حنا و روغن زیتون گرفته تا عسل، رایحه‌های گیاهی و سبک‌های خاص آرایش چشم.
         
خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان
روزنامه هفت صبح

خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان

من یک کارمند ساده‌ام. هزینه دارو یک طرف و هزینه بیمارستان یک طرف دیگر. برای اینکه درمان دخترش متوقف نشود، خانه‌شان را فروخته است
مدرسه‌ای به اندازه یک محله
روزنامه هفت صبح

مدرسه‌ای به اندازه یک محله

مدرسه‌های جدید قرار است علاوه بر آموزش بخشی از نیازهای فرهنگی، ورزشی و مهارتی محله‌ها را پاسخ دهند
سایت اقتصاد ۲۴

ترامپ این جمله قالیباف را منتشر کرد؛ «ما گرسنه هستیم و توان ایستادگی نداریم

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ نتانیاهو شماره موبایل خود را منتشر کرد

شش ماه پس از جنگ؛ مسکن از کدام بازارها جلو زد و در کدام شهر ها بیشتر رشد کرد؟
سایت اکوایران

شش ماه پس از جنگ؛ مسکن از کدام بازارها جلو زد و در کدام شهر ها بیشتر رشد کرد؟

این روزها انتخاب نوع سرمایه گذاری به یکی از دغدغه های مهم برای حفظ ارزش دارایی ها تبدیل شده است . جنگ نیز شرایط اقتصادی را تغییر داد و بازارهای مختلف را تحت تأثیر قرار داد. حالا با گذشت نزدیک به شش ماه از آغاز جنگ ۴۰روزه، بررسی کرده‌ایم که از ۸ اسفند ۱۴۰۴ یعنی درست روز قبل از آغاز رسمی آتش جنگ تا ۳۱ …
         
بنزین در دوراهی قیمت و اصلاح ساختار؛ نسخه سیاست‌گذار برای ناترازی چیست؟
سایت اکوایران

بنزین در دوراهی قیمت و اصلاح ساختار؛ نسخه سیاست‌گذار برای ناترازی چیست؟

اکوایران: پرونده بنزین بار دیگر به یکی از مهم‌ترین چالش‌های سیاست‌گذاری اقتصادی دولت تبدیل شده است؛ چالشی که یک سوی آن با رشد مصرف، ناترازی تولید و مصرف، قاچاق و هزینه‌های فزاینده تأمین سوخت گره خورده و سوی دیگر آن به تورم، معیشت خانوارها و تبعات اجتماعی افزایش قیمت بازمی‌گردد. گفت‌وگو با چند نماینده …
سایت دیدبان ایران

قالیباف: «Make America Hungry Again»؛ آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم!

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ رویای ۹ تریلیون دلاری سعودی؛ آینده «نئوم» چه شد؟

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ۱۰ باور سلامتی که احتمالاً درست نیستند

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست
خبرگزاری ایسنا

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست

هر چند از دور به نظر نمی‌آید اما پزشکان و متخصصان چه در بخش دولتی چه در بخش خصوصی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. تاخیر پرداخت حقوق پزشکان دولتی تا هشت ماه و افزایش سالانه تعرفه‌ها و مشکلات پرداختی بیمه‌ها در بخش خصوصی و وضعیت تورم، کار پزشکان را سخت کرده است.
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ماجرای سهم ۱۱ درصدی ایران از دریای خزر چیست؟

دکتر مؤمنی و دریاچهٔ یخ‌زده!
سایت هم میهن

دکتر مؤمنی و دریاچهٔ یخ‌زده!

ما همه از محدودیت‌ها و تنگناهای دستگاه اجرایی کشور برای عملی کردن برنامه‌های خود خبر داریم، اما دولت آقای پزشکیان در وضعیتی کاملاً بی‌سابقه قرار گرفته است.
مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!
سایت عصرایران

مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!

یک مطالعه جدید توضیح می‌دهد که چرا مردم احساس می‌کنند مجبورند موهای خود را بکنند.
پزشکان آینده قربانی وابستگی به هوش مصنوعی می‌شوند؟
سایت هم میهن

پزشکان آینده قربانی وابستگی به هوش مصنوعی می‌شوند؟

گسترش استفاده از هوش مصنوعی در آموزش پزشکی، نگرانی‌هایی درباره تاثیر این فناوری بر توانایی دانشجویان و پزشکان آینده برای استدلال مستقل و تصمیم‌گیری بالینی ایجاد کرده به‌طوری‌که کارشناسان هشدار دادند اتکای بیش از حد به ابزارهای هوش مصنوعی ممکن است باعث شود دانشجویان پزشکی برخی مهارت‌های اساسی را که برای …
مسئولیت بر دوش جنوب جهانی
سایت هم میهن

مسئولیت بر دوش جنوب جهانی

در مورد نقض‌های فاحش کنوانسیون‌های ژنو، موضوع صرفاً یک اختیار نیست، بلکه یک تکلیف است: دولت‌ها مکلف‌اند مظنونان را شناسایی و جست‌وجو کنند و یا آنان را مورد تعقیب کیفری قرار دهند یا مسترد کنند
آناتومی خشم و رسانه
سایت هم میهن

آناتومی خشم و رسانه

سیم ضامن اثری هوشمندانه، گزنده و از نظر فرمی منسجم است که نشان از تسلط مداوم گاس ون سنت بر سینمای شخصیت‌محور و اجتماعی دارد.
دشمن را از ضعف خود خبر‌دار نکنید
سایت روزنو

دشمن را از ضعف خود خبر‌دار نکنید

‌نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست، اما از سوی...
    
بشکه‌ها راه خروج ندارند
سایت هم میهن

بشکه‌ها راه خروج ندارند

وقتی شریان ارزی کشوری که بودجه‌اش به بوی نفت معتاد است قطع می‌شود، بحران انرژی می‌تواند به سونامی تورم، اختلال در واردات و فرسایش معیشت بدل شود.
برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند
سایت هم میهن

برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند

هیچ میزان از برتری فنی نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی ناشی از مطالبه انجام امور ناممکن از ارتش را جبران کند.
سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!
سایت هم میهن

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!

شباهت فقط در شخص خلاصه نمی‌شود؛ در روش نیز دیده می‌شود: جایگزین کردن اجبار به جای توافق، بی‌اعتنایی به قواعد حقوقی که قدرت را محدود می‌کنند، و استفاده از تهدید نابودی یک ملت به‌عنوان اهرمی در مذاکره.
سیف تبریزی: چرا باید اهرم‌های ایران در خزر را با دست خود واگذار کنیم؟
خبرگزاری مهر

سیف تبریزی: چرا باید اهرم‌های ایران در خزر را با دست خود واگذار کنیم؟

کارشناس مسائل قفقاز با انتقاد از روند تصویب کنوانسیون حقوقی دریای خزر، نسبت به پیامدهای حقوقی، امنیتی و ژئوپلیتیکی آن برای ایران هشدار داد.
سایت فرارو

مکرون و بن سلمان در اختتامیه جام جهانی ورزش‌های الکترونیکی

سایت فرارو

ویدیو؛ ورود مفتی سابق سوریه به قفس

چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟
خبرگزاری مهر

چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟

نویسنده کتاب «گلادیمر» گفت: با انتخاب یک دختر نوجوان به‌عنوان شخصیت اصلی داستان، تلاش کردم خلأ حضور قهرمانان دختر در ادبیات نوجوان را جبران کنم و نقش و اثرگذاری آن‌ها را در جامعه نشان دهم.
یک قرن زیستن در محضر خنده؛ محمد خرمشاهی راویِ روزگارِ تلخ و شیرین
خبرگزاری مهر

یک قرن زیستن در محضر خنده؛ محمد خرمشاهی راویِ روزگارِ تلخ و شیرین

محمد خرمشاهی، طنزپرداز و روزنامه‌نگاری است که با نزدیک به یک قرن حضور در مطبوعات و برنامه‌های رادیویی، آینه‌ای از دردها و شادی‌های مردم بود و با زبانی طناز، کام جامعه را شیرین می‌کرد.
«اعتراف می‌کنم» از کلیشه‌های پلیسی فاصله دارد؛ نقش پررنگ زنان در سریال
خبرگزاری مهر

«اعتراف می‌کنم» از کلیشه‌های پلیسی فاصله دارد؛ نقش پررنگ زنان در سریال

یک منتقد سینما با اشاره به کلیشه های سریال های پلیسی در سال های اخیر بیان کرد که سریال «اعتراف می‌کنم» از این آثار متفاوت است.
سایت فرارو

همخوانی تصنیف «امشب شب مهتابه» توسط هنرمندان پیشکسوت

نگاهی به‌ «ادیسه» تازه‌ترین تجربه عظیم کریستوفر نولان‌
روزنامه هفت صبح

نگاهی به‌ «ادیسه» تازه‌ترین تجربه عظیم کریستوفر نولان‌

«ادیسه» در بهترین لحظاتش یک نمایش سینمایی خیره‌کننده و در ضعیف‌ترین بخش‌هایش حماسه‌ای گرفتار عظمت خودش است
سایت اعتماد آنلاین

کشف جسد دو مرد که با شلیک گلوله کشته شدند

سایت فرارو

ادعای ابوالقاسم طالبی درباره پرونده هلدینگ یاس و قالیباف: سردار سردار نکنید! نیستش!!

سایت فرارو

انتقاد یک مداح به دلار ۲۰۲ هزار تومانی/ مسئول حل بحران کیه؟

سایت فرارو

صفر تا ۱۰۰ ماجرای تراستی‌های نفتی

منظور بسنت از « Economic D-Day» چه بود؟
سایت فرارو

منظور بسنت از « Economic D-Day» چه بود؟

در ادبیات نظامی آمریکا از اصطلاح D-Day برای اشاره به زمان انجام یک حمله بزرگ در جنگ استفاده می‌شود. اما این اصطلاح بیش از آن که با معنای تخصصی‌اش شناخته شود، به عملیاتی مهم در تاریخ جنگ جهانی دوم اشاره دارد.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازیگر مطرح پس از باران: من پول غذا ندارم، هفته ای چهار وعده غذا می خورم! | ببینید

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی
سایت عصرایران

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی

قرار نیست محکمۀ موازی تشکیل شود. کار جامعۀ مدنی، شنیدن، پرسش‌گری و بسط موضوع است. تشخیص مسئولیت کیفری را باید به نظام قضایی سپرد. ضرورت شنیدنِ روایت زنان با...
سایت رکنا

پدرکشی تلخ در پیروزی تهران / پسر بی مهابا 5 ضربه چاقو زد + جزییات

زنگ خطر برای روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
سایت ایران آنلاین

زنگ خطر برای روزنامه‌نگاری حرفه‌ای

رسانه قرار است آینه باشد، نه آینه‌ای که فقط زشتی‌ها را بزرگ‌نمایی کند، بلکه آینه‌ای که واقعیت را همان‌گونه که هست پیش روی جامعه بگذارد. مسأله اما از جایی آغاز می‌شود که رسانه، به جای آنکه ابزار کشف حقیقت و مطالبه‌گری عمومی باشد، به ابزار معامله تبدیل شود، جایی که خبر نه برای آگاهی‌بخشی، بلکه برای فشار …
گره اصلی در واشنگتن است/ میانجی‌ها به جای تهران، باید آمریکا را قانع کنند/ نادیده گرفتن فشارهای اقتصادی به صلاح آینده کشور نخواهد بود
سایت فرارو

گره اصلی در واشنگتن است/ میانجی‌ها به جای تهران، باید آمریکا را قانع کنند/ نادیده گرفتن فشارهای اقتصادی به صلاح آینده کشور …

یک تحلیلگر سیاست خارجی با اشاره به سفر فیلد مارشال عاصم منیر به تهران تأکید کرد که سفر فرمانده ارتش پاکستان نشانه حسن نیت اسلام‌آباد برای تنش‌زدایی منطقه‌ای است، اما گره اصلی در واشنگتن قرار دارد، نه تهران. بنابراین میانجی‌ها باید توان خود را صرف قانع‌کردن کاخ سفید و مهار سیاست فشار اقتصادی کنند.
جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛ همه چیز به رفتار چین بستگی دارد
سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛ همه چیز به رفتار چین بستگی دارد

ترامپ پیش از این تحریم‌هایی را علیه پالایشگاه‌های به اصطلاح قوری چین - کارخانه‌های مستقل کوچک تا متوسط که نفت ایران را فرآوری می‌کنند - اعمال کرده بود. ا...
         
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
خواسته ایران تأمل بیشتر عراق در خلع سلاح گروه‌های مقاومت است/ پیشنهاد واشنگتن برای همکاری اقتصادی ایران، عراق و آمریکا
سایت تابناک

خواسته ایران تأمل بیشتر عراق در خلع سلاح گروه‌های مقاومت است/ پیشنهاد واشنگتن برای همکاری اقتصادی ایران، عراق و آمریکا

شاهرخی گفت: تقویت اقتصاد استان‌های ایران و عراق مستلزم کاهش بروکراسی اداری و جلوگیری از معطلی استان‌ها در دریافت مجوز‌های تجاری توسط مراکز سیاسی است. لذا، اع...
سایت تابناک

رئیس دفتر رئیس جمهور:کاهش سهمیه بنزین قطعی است

روایت اژه‌ای از یک مورد تاسف‌آور درباره تراستی‌ها
سایت تابناک

روایت اژه‌ای از یک مورد تاسف‌آور درباره تراستی‌ها

وضعیت تولید، قیمت و مصرف حامل‌های انرژی و مشخصاً بنزین، مطلوب نیست و نیازمند اصلاح در این فقره هستیم، تقریباً یک اجماع میان متخصصان و دست‌اندرکاران امر وجود...
سایت تابناک

آیا حیوانات واقعا فکر می‌کنند؟

سایت تابناک

افشاگری معاون پزشکیان: شیشه‌هایم را خرد می‌کنند!

پای امارات به دلار ۲۰۰ هزار تومانی باز شد!!!
سایت تابناک

پای امارات به دلار ۲۰۰ هزار تومانی باز شد!!!

«بر اساس اطلاعات مطرح‌شده، بسته جدید فشار‌های تحریمی که از امروز آغاز می‌شود، به‌طور مشخص می‌تواند با هدف ایجاد اختلال در این حساب‌ها و شبکه پرداخت مرتبط با...
         
سایت تابناک

تصاویر بمباران تاسیسات اتمی سوریه توسط اسرائیل

بازار در تسخیر هیجان - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

بازار در تسخیر هیجان - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین کریمی در چنین شرایطی، مردم احساس می‌کنند اگر امروز خرید نکنند، فردا باید همان کالا را با قیمت بالاتری تهیه کنند. همین تصور ساده می‌تواند موجی از تقاضا ایجاد کند که خود به افزایش قیمت و تشدید هیجان بازار منجر شود.این پدیده در بازارهایی مانند طلا، ارز، خودرو، مسکن و حتی برخی کالاهای مصرفی [ ]
اقتصاد در محاصره شوک‌های هزینه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

اقتصاد در محاصره شوک‌های هزینه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ مسئله اصلی این است که اقتصاد ایران همزمان با دو نوع فشار مواجه است. از یک سو، عوامل پولی و تقاضایی مانند رشد نقدینگی، کسری بودجه و ناترازی بانک‌ها به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها کمک می‌کنند و از سوی دیگر، شوک‌های سمت عرضه هزینه تولید و توزیع کالا را بالا می‌برند. زمانی که این [ ]
ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!
سایت تابناک

ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!

گزارش‌های دریافتی از مخاطبان تابناک از بسته بودن یا اختلال در فعالیت شماری از جایگاه‌های سوخت در نقاط مختلف تهران حکایت دارد؛ از شرق پایتخت تا جنوب تهران.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید اژه‌ای: تهدید به تحریم می‌کنند؛ مگر تا الان تحریم نکرده بودند؟

سهمیه بنزین کمتر، قیمت بالاتر؛ دولت در مسیر آزادسازی سوخت؟
سایت رویداد‌ ۲۴

سهمیه بنزین کمتر، قیمت بالاتر؛ دولت در مسیر آزادسازی سوخت؟

کاهش سهمیه بنزین و اظهارات تازه دولت، بار دیگر احتمال تغییر مدل سهمیه‌بندی و حرکت به سمت «بنزین برای هر کد ملی» را جدی کرده است؛ طرحی که قرار است یارانه سوخت را عادلانه‌تر کند، اما می‌تواند همزمان قیمت بنزین و هزینه معیشت خانوار‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.