قیمت طلا امروز




 ورزشگاه ثامن الائمه

 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

اجاره‌نشینی میلیاردرها!

k: ورزشگاه ثامن الائمه | ورزشگاه شهدای شهر قدس | ورزشگاه آزتک | ورزشگاه امام رضا مشهد
 اجاره‌نشینی میلیاردرها!

 در جهان معاصر، فوتبال دیگر یک سرگرمی ساده یا رقابتی محدود به نود دقیقه بازی نیست؛ این ورزش به بزرگ‌ترین صنعت ورزشی جهان و یکی از پیچیده‌ترین پدیده‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی عصر حاضر تبدیل شده است. در چنین ساختاری، ورزشگاه‌ها نقشی حیاتی و تعیین‌کننده ایفا می‌کنند. استادیوم‌های فوتبال دیگر صرفاً محل برگزاری مسابقات نیستند؛ بلکه به کانون‌های هویت‌ساز، حافظه‌های جمعی، موتورهای محرک توسعه شهری و نمادهای عینی تعلق خاطر جوامع هواداری تبدیل شده‌اند.

نحوه طراحی، نگهداری و مدیریت یک ورزشگاه، تصویری روشن از نگاه یک کشور به صنعت ورزش، حقوق شهروندی و جایگاه مخاطب ارائه می‌دهد. کیفیت زیرساخت‌های ورزشی، تنها معیاری برای سنجش امکانات فنی نیست؛ بلکه شاخصی برای ارزیابی میزان احترام به انسان، فرهنگ و سرمایه اجتماعی نیز محسوب می‌شود.

ولی مقایسه وضعیت زیرساختی فوتبال ایران با کشوری مانند انگلستان، شکافی عمیق و نگران‌کننده را آشکار می‌کند؛ شکافی که نه از تفاوت در میزان علاقه مردم به فوتبال، بلکه از دو رویکرد کاملاً متفاوت نسبت به مفاهیمی مانند مالکیت، سرمایه‌گذاری، مدیریت منابع و مهم‌تر از همه، احترام به کرامت هوادار ناشی می‌شود.

انگلستان توانسته است استادیوم‌های فرسوده و بعضاً ناایمن خود را از طریق برنامه‌ریزی بلندمدت و بازسازی‌های اصولی به مجموعه‌هایی سودآور و چندمنظوره تبدیل کند؛ مجموعه‌هایی که علاوه بر میزبانی مسابقات فوتبال، به مراکز فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی شهرها نیز تبدیل شده‌اند. در مقابل، بسیاری از ورزشگاه‌های ایران همچنان با مشکلاتی مانند فرسودگی زیرساخت‌ها، نبود الگوی مدیریتی پایدار، کمبود سرمایه‌گذاری، بهره‌برداری غیراقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

تنوع، مالکیت و هویت؛ سه ضلع موفقیت فوتبال انگلیس

هفتاد و دو ورزشگاه حاضر در لیگ فوتبال انگلستان، مجموعه‌ای کم‌نظیر از معماری، تاریخ و هویت محلی را به نمایش می‌گذارند. از استادیوم‌های کاملاً مدرن گرفته تا ورزشگاه‌های قدیمی و خاطره‌انگیزی مانند بلاندل پارک گریمزبی، که سکوی اصلی آن بیش از یک قرن قدمت دارد، هر ورزشگاه روایتگر داستانی منحصربه‌فرد از تاریخ، فرهنگ و زیست‌بوم منطقه خود است.

این تنوع چشمگیر، حاصل یک رویکرد تاریخی و مدیریتی شفاف است؛ رویکردی که در آن باشگاه‌ها مالکان واقعی ورزشگاه‌های خود هستند و برای بقا در فضای رقابتی فوتبال حرفه‌ای، ناگزیرند به‌طور مستمر در زیرساخت‌های خود سرمایه‌گذاری کنند. در چنین ساختاری، کیفیت ورزشگاه نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت اقتصادی است.

ارزیابی‌های میدانی و بازخورد هواداران نیز ابعاد دقیق‌تری از این مساله را آشکار می‌کند. در بررسی جامع ورزشگاه‌های فوتبال انگلستان، استادیوم مولینو، متعلق به باشگاه ولورهمپتون، جایگاه نخست را به خود اختصاص داده است. این ورزشگاه در دهه ۱۹۸۰ با سکوهای فرسوده و فضایی افسرده، نماد افول یک باشگاه باسابقه محسوب می‌شد؛ اما امروز، به لطف بازسازی‌های هوشمندانه، ساخت سکوهایی به نام اسطوره‌های باشگاه، نصب مجسمه بیلی رایت و ایجاد فضایی منحصربه‌فرد از نظر آکوستیک و اتمسفر هواداری، به یکی از جذاب‌ترین ورزشگاه‌های فوتبال انگلیس تبدیل شده است.

در نقطه مقابل، استادیوم برادفیلد، متعلق به کراولی تاون، نمونه‌ای از معماری بی‌روح و فاقد هویت به شمار می‌رود. این ورزشگاه که در سال ۱۹۹۷ در حاشیه شهر ساخته شد، به دلیل فاصله گرفتن از بافت شهری و بهره‌گیری از طراحی ارزان‌قیمت و یکنواخت، به نمادی از فرصت‌سوزی‌های معماری پس از انتشار گزارش تیلور تبدیل شده است.

همین مقایسه نشان می‌دهد که در فوتبال انگلیس، حتی کوچک‌ترین جزئیات معماری و فضاسازی ورزشگاه‌ها نیز از نگاه دقیق هواداران پنهان نمی‌ماند. تماشاگر انگلیسی تنها برای دیدن یک مسابقه به ورزشگاه نمی‌رود؛ او کیفیت تجربه حضور در ورزشگاه را نیز مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

تلفیق سنت و مدرنیته؛ فرمولی که فوتبال ایران هرگز آن را نیاموخت

یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های ورزشگاه‌های انگلیسی، توانایی آنها در ایجاد تعادل میان تاریخ و امکانات مدرن است. در تارف مور، ورزشگاه باشگاه برنلی، سکوهای قدیمی دهه ۱۹۷۰ در کنار ساختارهای جدید دهه ۱۹۹۰ قرار گرفته‌اند و در عین حال، چشم‌اندازی منحصربه‌فرد از پشت‌بام‌های پلکانی شهر صنعتی برنلی را پیش روی تماشاگران قرار می‌دهند.

فراتون پارک، ورزشگاه باشگاه پورتسموث، نمونه دیگری از این رویکرد است. سکوی اصلی این ورزشگاه که یکی از آثار برجسته آرچیبالد لیچ، معمار مشهور اسکاتلندی، محسوب می‌شود، با وجود بازسازی‌های متعدد، همچنان اصالت معماری قرن نوزدهمی خود را حفظ کرده است. بالکن‌های فولادی متقاطع و ورودی‌هایی با معماری نیوتودور، هویت تاریخی این ورزشگاه را به بخشی جدایی‌ناپذیر از تجربه تماشاگر تبدیل کرده‌اند.

اما شاید مهم‌ترین تفاوت فوتبال انگلیس با فوتبال ایران، در تعریف مفهوم «رفتن به ورزشگاه» باشد. در انگلستان، حضور در استادیوم تنها به معنای تماشای مسابقه نیست؛ بلکه یک تجربه اجتماعی کامل محسوب می‌شود. وجود میخانه‌های تاریخی، موزه‌های باشگاهی، فروشگاه‌های رسمی، فضاهای ویژه خانواده‌ها، رستوران‌ها و مراکز تفریحی باعث شده است هواداران ساعت‌ها پیش از آغاز مسابقه در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

باشگاه‌های انگلیسی به‌خوبی دریافته‌اند که ورزشگاه صرفاً محلی برای برگزاری مسابقه نیست، بلکه یک بنگاه اقتصادی، یک مرکز فرهنگی و یک فضای اجتماعی است که می‌تواند در تمام روزهای سال درآمدزایی کند.

در مقابل، بسیاری از ورزشگاه‌های ایران همچنان از ابتدایی‌ترین امکانات رفاهی محروم‌اند. نبود پارکینگ مناسب، فرسودگی سکوها، ضعف خدمات بهداشتی، کمبود امکانات ویژه خانواده‌ها، نبود فروشگاه‌های رسمی و فقدان برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری اقتصادی از فضاهای ورزشی، نشان می‌دهد که در نظام مدیریتی فوتبال ایران، همچنان هوادار در اولویت قرار ندارد.

شاید تلخ‌ترین بخش این مقایسه آن باشد که فوتبال ایران از نظر سرمایه انسانی و شور هواداری، چیزی کمتر از فوتبال انگلیس ندارد؛ اما تفاوت در نوع مدیریت و نگاه به زیرساخت‌ها، فاصله‌ای عمیق میان این دو ایجاد کرده است.

تا زمانی که ورزشگاه در ایران صرفاً یک سازه بتنی برای برگزاری مسابقات تلقی شود و نه یک سرمایه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، نمی‌توان انتظار داشت که فوتبال ایران از چرخه فرسودگی و عقب‌ماندگی خارج شود. احترام به هوادار از سکوهای ورزشگاه آغاز می‌شود؛ همان جایی که فوتبال در آن نفس می‌کشد و هویت خود را بازمی‌یابد.

آسیب‌شناسی وضعیت ورزشگاه‌های ایران

در سوی دیگر این معادله، ایران قرار دارد؛ کشوری که فوتبال در آن نه یک سرگرمی، بلکه بخشی از هویت اجتماعی و فرهنگی مردم است. اشتیاق وصف‌ناپذیر میلیون‌ها هوادار ایرانی به فوتبال، در تضادی آشکار با وضعیت ورزشگاه‌های کشور قرار دارد؛ ورزشگاه‌هایی که نه‌تنها فاصله‌ای چشمگیر با استانداردهای بین‌المللی دارند، بلکه در بسیاری از موارد، ابتدایی‌ترین حقوق تماشاگران را نیز نادیده می‌گیرند.

ورزشگاه آزادی تهران، به‌عنوان مهم‌ترین و نمادین‌ترین مجموعه ورزشی کشور با ظرفیتی نزدیک به هشتاد هزار نفر، شاید روشن‌ترین نمونه این چالش ساختاری باشد. آزادی، یک دارایی عمومی و تحت مالکیت وزارت ورزش است و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، با وجود تمام جایگاه و محبوبیتشان، چیزی جز مستأجرانی بدون اختیار در این مجموعه نیستند.

نبود مالکیت واقعی، انگیزه هرگونه سرمایه‌گذاری بلندمدت را از میان برده است. طبیعی است که هیچ باشگاهی حاضر نباشد صدها میلیارد تومان برای بازسازی مجموعه‌ای هزینه کند که مالک آن نیست و هیچ تضمینی برای بهره‌برداری بلندمدت از آن ندارد.

حاصل این ساختار معیوب، امروز به‌وضوح قابل مشاهده است؛ سکوهای فرسوده، صندلی‌های شکسته، سیستم‌های روشنایی و صوتی مستهلک، سرویس‌های بهداشتی نامناسب و ناتوانی در ارائه ابتدایی‌ترین خدمات به تماشاگران، تنها بخشی از مشکلات این ورزشگاه هستند.

واقعیت تلخ‌تر آن است که امروز دو سال از آخرین باری که چمن ورزشگاه آزادی میزبان یک مسابقه بوده می‌گذرد و فوتبال ایران حتی از همین امکانات نیمه‌جان نیز محروم مانده است. در این میان، تعمیرات ورزشگاه نیز غالباً نه بر اساس یک برنامه علمی و پیشگیرانه، بلکه به‌صورت واکنشی و مقطعی انجام می‌شود؛ آن هم معمولاً در آستانه مسابقات مهم یا تحت فشار کنفدراسیون فوتبال آسیا.اما چالش زیرساختی فوتبال ایران تنها به ورزشگاه آزادی محدود نمی‌شود.

در اصفهان، ورزشگاه نقش‌جهان پس از چندین دهه تأخیر به بهره‌برداری رسید، اما همچنان با چالش‌های متعدد اجرایی و ساختاری روبه‌رو است. در تبریز نیز ورزشگاه یادگار امام، به دلیل جانمایی نامناسب در حاشیه شهر و فقدان زیرساخت‌های کارآمد حمل‌ونقل عمومی، رفت‌وآمد را برای ده‌ها هزار هوادار پرشور فوتبال به تجربه‌ای فرسایشی و کابوس‌وار تبدیل کرده است.

از سوی دیگر، ورزشگاه‌های قدیمی و خاطره‌انگیزی مانند تختی و شیرودی تهران نیز یا به ویرانه‌هایی متروک تبدیل شده‌اند یا بدون کوچک‌ترین برنامه‌ای برای حفاظت از هویت تاریخی و حافظه جمعی فوتبال ایران، در مسیر نابودی قرار گرفته‌اند.

ریشه‌های یک شکاف عمیق

بررسی تطبیقی زیرساخت‌های فوتبال ایران و انگلستان، به‌خوبی ریشه‌های این فاصله عمیق را آشکار می‌کند.

در انگلستان، ساختار مالکیت ورزشگاه‌ها عمدتاً خصوصی و مبتنی بر باشگاه‌ها است؛ اما در ایران، مدیریت دولتی و وابستگی به منابع نفتی همچنان بر فضای ورزش کشور سایه انداخته است.

در فوتبال انگلیس، ورزشگاه یک دارایی اقتصادی محسوب می‌شود و باشگاه‌ها برای افزایش درآمد، ناگزیر به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها هستند. اما در ایران، باشگاه‌هایی که مالک ورزشگاه نیستند، عملاً هیچ انگیزه‌ای برای سرمایه‌گذاری ندارند و نتیجه این چرخه معیوب، توقف کامل توسعه زیرساخت‌ها است.

تفاوت‌ها تنها به مساله مالکیت محدود نمی‌شود. در حوزه نگهداری، باشگاه‌های انگلیسی از نظام‌های علمی و پیشگیرانه استفاده می‌کنند، در حالی که نگهداری از ورزشگاه‌ها در ایران عمدتاً به زمان بروز بحران موکول می‌شود.

در حوزه ایمنی نیز، استانداردهای ساختمانی فوتبال انگلستان پس از فاجعه هیلزبورو به‌شدت سخت‌گیرانه و الزام‌آور شدند؛ اما در ایران، استانداردهای حرفه‌ای بارها و بارها نادیده گرفته شده‌اند.در نهایت، شاید مهم‌ترین تفاوت به تجربه هوادار بازگردد.

در انگلستان، حضور در ورزشگاه به معنای تجربه یک روز کامل از تفریح، خرید، تعامل اجتماعی و استفاده از خدمات فرهنگی و رفاهی است. اما در ایران، هوادار ناچار است ساعت‌ها ترافیک، ازدحام، بی‌نظمی، کمبود امکانات و بی‌احترامی را تحمل کند تا در نهایت روی سکویی بنشیند که گاه حتی از ابتدایی‌ترین استانداردهای ایمنی نیز برخوردار نیست.

راه نجات؛ اصلاحات ساختاری به جای مسکن‌های مقطعی

خروج فوتبال ایران از این وضعیت چالش برانگیز، نیازمند تصمیم‌هایی جسورانه، بنیادی و بلندمدت است.

نخستین گام، واگذاری بلندمدت ورزشگاه‌های اصلی کشور به باشگاه‌ها، در قالب قراردادهای بیست تا سی‌ساله است. تنها در چنین شرایطی است که باشگاه‌ها می‌توانند برای توسعه زیرساخت‌ها برنامه‌ریزی کنند، سرمایه جذب کنند و از ظرفیت‌هایی مانند حق نام‌گذاری سکوها، تبلیغات محیطی و درآمدهای ناشی از بلیت‌فروشی بهره ببرند.

گام دوم، تدوین استانداردهای اجباری و غیرقابل‌چشم‌پوشی از سوی سازمان لیگ برای صدور مجوز حرفه‌ای است. هیچ باشگاهی نباید بدون برخورداری از زمین استاندارد، نور مناسب، سامانه الکترونیکی فروش بلیت، امکانات ایمنی و خدمات رفاهی اولیه، مجوز حضور در لیگ برتر را دریافت کند.گام سوم، تغییر نگاه به هوادار است.

تا زمانی که تماشاگر صرفاً به‌عنوان مصرف‌کننده بلیت تلقی شود، هیچ تحول پایداری رخ نخواهد داد. هوادار باید به‌عنوان شریک اقتصادی و مهم‌ترین سرمایه باشگاه شناخته شود. ورزشگاه‌ها نیز باید به فروشگاه‌های رسمی، موزه‌های باشگاهی، فضاهای تجاری، مراکز خدماتی و سامانه‌های حمل‌ونقل مدرن، از جمله خطوط اختصاصی مترو و اتوبوس، مجهز شوند.

احترام به فوتبال، از احترام به هوادار آغاز می‌شود

فوتبال در ایران یک سرمایه عظیم اجتماعی و یک عشق ملی است. میلیون‌ها نفر در سراسر کشور، با وجود مشکلات اقتصادی، محدودیت‌های زیرساختی و دشواری‌های متعدد، همچنان سکوهای ورزشگاه‌ها را پر می‌کنند و به مسابقات روح می‌بخشند.

اما ادامه این روند و تداوم بی‌توجهی به وضعیت ورزشگاه‌ها، چیزی جز بی‌احترامی آشکار به این سرمایه ارزشمند نیست.

تجربه فوتبال انگلستان نشان داده است که با وجود اراده مدیریتی، خروج دولت از بنگاه‌داری، مشارکت واقعی بخش خصوصی و احترام به کرامت هواداران، می‌توان ورزشگاه‌ها را از یک هزینه تحمیلی به یک فرصت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل کرد.

اکنون زمان آن فرا رسیده است که مدیران ورزش ایران، به‌جای ادامه چرخه فرسودگی، تعمیرات مقطعی و سیاست‌های کوتاه‌مدت، با الگوبرداری از ساختارهای موفق جهانی، به این دور باطل پایان دهند.

فوتبال ایران بیش از هر زمان دیگری به ورزشگاه‌هایی نیاز دارد که نه نماد فرسودگی، بلکه نشانه توسعه، احترام و افتخار ملی باشند

انتهای پیام/




چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
غریب آبادی: بعد از توافق ایران و عمان، مسیر جنوب بسته می‌شود/ طبق تفاهم‌نامه هیچ شناور نظامی اجازه عبور نخواهد داشت/ محاصره ما به ازای تنگه هرمز نیست / چرا باید همیشه ما منتظر بمانیم آمریکا حمله کند …
سایت انتخاب

غریب آبادی: بعد از توافق ایران و عمان، مسیر جنوب بسته می‌شود/ طبق تفاهم‌نامه هیچ شناور نظامی اجازه عبور نخواهد داشت/ محاصره …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و ششم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۴۱ روز می‌گذرد، ایران و عمان در بیانیه‌ای در...
میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
سایت الف

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها
روزنامه توسعه ایرانی

دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها

طهمورث گیلانی در روزهایی که ناترازی انرژی، از بنزین و گازوئیل گرفته تا برق، سفره و آسایش مردم را نشانه رفته است، اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور درباره
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت
روزنامه شرق

حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت

بحران‌های متعدد گریبان کشور را گرفته و سایه شوم جنگ و آثار آن که از پی تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل بر کشور افتاده، به تشدید بحران‌ها انجامیده است. بنزین، برق و آب به اندازه نیاز کشور نبوده و امکان تأمین کمبود آنها فعلا میسر نیست. نرخ برابری ارز افسارگسیخته در حال افزایش است.
         
سایت رویداد‌ ۲۴

در جلسه ۷ ساعته رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب چه گذشت؟

دو صندلی در دو سوی میز؛ چرا مقام دولتی نباید مدیر رسانه خصوصی باشد؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دو صندلی در دو سوی میز؛ چرا مقام دولتی نباید مدیر رسانه خصوصی باشد؟ - مردم سالاری آنلاین

استعفای سردبیر یک رسانه اقتصادی و طرح ادعای دخالت و فشار، بار دیگر بحث تعارض منافع میان مسئولیت دولتی و مالکیت رسانه‌ای را مطرح کرده است؛ مسئله‌ای که فراتر از افراد، به استقلال رسانه و بی‌طرفی ساختار اطلاع‌رسانی دولت مربوط می‌شود.
توافق ایران و عمان برای ایجاد کریدور موقت در تنگه هرمز؛ گامی مثبت برای احیای تفاهم نامه ایران و آمریکا
سایت تابناک

توافق ایران و عمان برای ایجاد کریدور موقت در تنگه هرمز؛ گامی مثبت برای احیای تفاهم نامه ایران و آمریکا

ایران و عمان برای ایجاد یک کریدور دریانوردی موقت مشترک از طریق تنگه هرمز و اجرای یک پروژه مشترک به منظور پاکسازی تنگه از مین به توافق رسیدند.
         
نگاهی به گزارش «ایران کجای جهان ایستاده است؟»/ وضعیت نگران کننده است - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نگاهی به گزارش «ایران کجای جهان ایستاده است؟»/ وضعیت نگران کننده است - مردم سالاری آنلاین

ایران در 63 درصد شاخص‌ها بدتر از میانگین جهانی بوده است و در 37 درصد شاخص‌ها در میانه جهان و یا بالاتر از میانگین جهانی ایستاده است
از غیبت رهبری در انظار عمومی سوء استفاده می کنند و به اختلاف دامن می زنند- علی صوفی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

از غیبت رهبری در انظار عمومی سوء استفاده می کنند و به اختلاف دامن می زنند- علی صوفی - مردم سالاری آنلاین

اختلاف، انشقاق، دو قطبی و . . . در شرایطی که همچنان سایه جنگ را بالای سر خود می بینیم، مصداق بارز سمی مهلک است که به راحتی می تواند همه چیز را به هم بریزد.
کی به صدا و سیمایی ها وکالت داده از جانب همه مردم موضع بگیرند؟- جوادی حصار - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

کی به صدا و سیمایی ها وکالت داده از جانب همه مردم موضع بگیرند؟- جوادی حصار - مردم سالاری آنلاین

بخشی از آقایان در صدا و سیما حس مجتهد بودن دارند و بر اساس تکلیف شخصی هر آنچه را که در ذهن شان می گذرد، بر زبان می آورند و با تاسف باید گفت، کاری به این ندارند که گفتار و رفتارشان چقدر می تواند به مصلحت عمومی آسیب وارد کند.
دبیرکل سازمان ملل: جنگ علیه ایران، محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
سایت جهان صنعت نیوز

دبیرکل سازمان ملل: جنگ علیه ایران، محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل گفت که تجاوز نظامی اخیر آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران، محدودیت های سلطه ابرقدرت ها را آشکار کرده و نشان دهنده تغییری قطعی و برگشت ناپذیر به سوی نظم جهانی چندقطبی است.
از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها جریان تسلیم‌طلب خط عملیات روانی جدیدی را کلید زده‌است؛ پروپاگاندایی ناشیانه برای گره زدن دلار ۲۰۰ هزار تومانی به پیامدهای جنگ و بستن تنگه هرمز. سناریویی تکراری برای تطهیر خود و آدرس غلط دادن به مردم. اما سؤال ا
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ واکنش فاطمه مهاجرانی به تقلید ادایش توسط یک بلاگر

یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟
سایت اکوایران

یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟

اکوایران: تلاش جدید بسنت برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران، خطر گسترش اختلال عظیم اقتصادی ناشی از جنگ و تیره شدن روایط واشنگتن با پکن را به همراه دارد.
تکرار رسوایی ایران-کنترا در انتظار ترامپ | روایت فارن افرز از سرنوشت فشار حداکثری علیه ایران | ونس طرفدار عقب‌نشینی از ایران و خاورمیانه است
سایت اقتصادنیوز

تکرار رسوایی ایران-کنترا در انتظار ترامپ | روایت فارن افرز از سرنوشت فشار حداکثری علیه ایران | ونس طرفدار عقب‌نشینی از ایران …

اقتصادنیوز: فارن افرز نوشت: عملیات فشار اقتصادی—آن‌گونه که طراحی شده است—بیش از آنکه اقتصاد ایران را تهدید کند، اعتبار آمریکا را با خطر مواجه می‌کند.
سایت عصرایران

گزارش العربیه از پهپاد جدید ایرانی با سرعت ۵۰۰ کیلومتر

باقی: تحریم‌های آمریکا مستقیماً مردم ایران را هدف قرار می‌دهد
خبرگزاری ایسنا

باقی: تحریم‌های آمریکا مستقیماً مردم ایران را هدف قرار می‌دهد

نویسنده و فعال حقوق بشر در نامه‌ای به کمسیر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه تشدید تحریم‌های آمریکا علیه مردم ایران، از غیرقابل‌دفاع‌ترین و زشت‌ترین اشکال رفتار سیاسی در نظم بین‌المللی کنونی است، تصریح کرد: «با مردم عادی هرگز نباید به عنوان اهرم فشاری برای دستیابی به اهداف ژئوپلیتیک رفتار …
انتصاب شتاب‌زده «خداداد غریب پور» در صندوق توسعه ملی/ آزمون شایسته‌سالاری روی میز رئیس جمهور! - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

انتصاب شتاب‌زده «خداداد غریب پور» در صندوق توسعه ملی/ آزمون شایسته‌سالاری روی میز رئیس جمهور! - مردم سالاری آنلاین

انتصاب خداداد غریب‌پور به ریاست هیأت عامل صندوق توسعه ملی، با توجه به مأموریت مهم این نهاد در مدیریت و تبدیل بخشی از منابع نفتی کشور به دارایی‌های ماندگار، توجه‌ها را به سوابق اجرایی و تخصصی رئیس جدید آن جلب کرده است؛ انتصابی که ضرورت شفاف‌سازی درباره معیار‌های انتخاب غریب پور را بیش از پیش برجسته می‌کند.
ایران پیروزمندانه از بحران کنونی خارج می‌شود/ بهای سنگینی می‌پردازیم! - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

ایران پیروزمندانه از بحران کنونی خارج می‌شود/ بهای سنگینی می‌پردازیم! - مردم سالاری آنلاین

وزیر پیشین امور خارجه ایران تاکید کرد که ایران با سربلندی از بحران‌های کنونی خارج خواهد شد.
ترامپ با یک محاسبه اشتباه، آمریکا را وارد جنگی بی‌فایده کرد
سایت اصلاحات نیوز

ترامپ با یک محاسبه اشتباه، آمریکا را وارد جنگی بی‌فایده کرد

ااقتصاددان آمریکایی، با انتقاد از تصمیم دونالد ترامپ برای جنگ با ایران، این اقدام را «یک اشتباه عمیق» توصیف کرد و گفت: ترامپ با این تصور که می‌تواند تجربه ون...
روایت فارین پالسی از درس‌های رویارویی با ایران برای آمریکا / پشت پرده راهبرد شکست خورده ترامپ
سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از درس‌های رویارویی با ایران برای آمریکا / پشت پرده راهبرد شکست خورده ترامپ

ناکامی آمریکا در جنگ با ایران و ماجرای تنگه هرمز، بیش از آن که نتیجه ضعف نیروی نظامی باشد ماحصل خطای راهبردی کاخ سفید و تعریف ماموریت های ناممکن برای ارتش است.
محتوای پیام عاصم منیر به تهران سرنوشت مذاکرات را تعیین می‌کند
سایت اصلاحات نیوز

محتوای پیام عاصم منیر به تهران سرنوشت مذاکرات را تعیین می‌کند

کارشناس مسائل بین‌الملل، با اشاره به سفر عاصم منیر به تهران گفت: باید دید آیا او حامل پیامی برای رفع اختلافات میان ایران و طرف مقابل بوده است یا نه و تأکید ک...
دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان که با هدف مقابله با فعالیت سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در مجلس دنبال می‌شود، حالا به محل اختلاف جدی دولت و مجلس تبدیل شده است؛ از هشدار عارف درباره تبعات آن برای علم و فناوری تا تکذیب قالیباف درباره وعده توقف طرح. همزمان، ابهام‌های موجود در مواد مختلف طرح باعث شده بخشی از آن …
ترامپ می خواهد ایران را دچار خفگی اقتصادی کند؟
سایت فرارو

ترامپ می خواهد ایران را دچار خفگی اقتصادی کند؟

یک تحلیلگر سیاست خارجی معتقد است کهچاره ای به جز ریاضت اقتصادی نیست. تحریم‌ها قدرت خرید، معیشت مردم و تاب‌آوری جامعه را هدف گرفته و دولت نباید سیاست‌هایی را اعمال کند که منتهی به هراس‌آفرینی یا افزایش فشار بر مردم باشد. ما هم اکنون با تحریم، نااطمینانی و کاهش ارزش پول ملی مواجهیم. باید دسترسی عادلانه …
چرا میانجی ها دوباره به تهران آمده‌اند؟ آیا آمریکا آماده بازگشت به مذاکره است؟
سایت فرارو

چرا میانجی ها دوباره به تهران آمده‌اند؟ آیا آمریکا آماده بازگشت به مذاکره است؟

جلال ساداتیان، دیپلمات پیشین ایران در انگلستان معتقد است حتی عمان نیز تحت فشار آمریکایی ها قرار دارد. شاید سفر وزیر خارجه عمان به ایران و رسیدن به یک توافق مشترک بتواند در خلیج فارس و تنگه هرمز گشایش هایی ایجاد کند که در نهایت به نفع ایالات متحده هم باشد.عمان سال هاست که در مسائل مربوط به ایران و آمریکا …
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان
خبرگزاری مهر

برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان

وقتی وفاق بهانه‌ای برای بی‌عملی شود برهنگی آرام‌آرام در برخی فضاهای عمومی عادی می‌شود مسئولان اگر کار سلبی نمی‌کنند دست‌کم بگویند کار ایجابی و فرهنگی‌شان کجاست؟
خبرگزاری دانشجو

نیکزاد: اگر قرار باشد معیشت و اقتصاد مردم ایران تنگ‌تر شود اجازه داده نخواهد شد که دشمنان این ملت در رفاه باشند+ فیلم

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است
سایت رویداد‌ ۲۴

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است

اظهارات سقاب اصفهانی درباره مافیای قاچاق سوخت، بیش از آنکه پرده از یک شبکه فساد بردارد، یک سؤال ساده را پیش روی افکار عمومی گذاشته است: اگر دکان قاچاقچیان را می‌شناسید، چرا آدرس نمی‌دهید؟ و اگر از شکستن شیشه دفترتان می‌ترسید، چگونه قرار است با مافیایی چند میلیارد دلاری مقابله کنید؟
سایت جهان نیوز

وزارت علوم، حکم اخراج دانشجوی شریف را تایید کرد | جهان نیوز

نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند
خبرگزاری ایمنا

نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند

نایب رئیس مجلس، با بیان اینکه اظهار نظرها پیرامون قول قالیباف برای خروج طرح مقابله با نفوذ بیگانگان از دستور کار مجلس واقعیت ندارد، گفت: مجلس یک قوه مستقل است و آیین نامه مجلس هم مشخص است و طبق آیین نامه کارها را پیش می‌بریم.
سایت فرارو

پاسخ یوسف پزشکیان به علیمی مداح/ کی از ایران حمایت می‌کنه؟

برترین‌توافقنامه بین المللی جمهوری اسلامی کدام بود؟ حیف نشد که نشد!
سایت عصرایران

برترین‌توافقنامه بین المللی جمهوری اسلامی کدام بود؟ حیف نشد که نشد!

دستاوردهای بالقوه این تفاهمنامه می توانست پایان جنگ‌، رفع یا کاهش محاصره دریایی‌، عادی شدن کشتیرانی، امکان‌ صادرات نفت و پتروشیمی، دسترسی به بخشی از دارایی ه...
عاصم منیر؛ آخرین شانس احیای تفاهم؟
سایت دیدارنیوز

عاصم منیر؛ آخرین شانس احیای تفاهم؟

کوروش احمدی، کارشناس مسائل بین الملل درباره ارزیابی‌اش از سفر عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان به تهران گفت: شاید این سفر یکی از آخرین تلاش‌ها برای این باشد ک...
روزنامه مردم سالاری

اصرار دولت بر حفظ وزرای ضعیف / توپ تغییر کابینه در زمین مجلس - مردم سالاری آنلاین

مقابله با نفوذ یا توسعه مظنونیت کیفری؟
خبرگزاری ایسنا

مقابله با نفوذ یا توسعه مظنونیت کیفری؟

«مسئله بنیادین در ارزیابی «طرح مقابله با نفوذ»، نه اصل مقابله با آن، بلکه کیفیت جرم‌انگاری و حدود اختیارات حاصل از طرح است. قانون کیفری باید به‌گونه‌ای نوشته شود که هم تهدید واقعی را هدف قرار دهد و هم برای شهروند روشن باشد که چه رفتاری ممنوع و مجرمانه است. هرچه عنوان مجرمانه حساس‌تر و مجازات آن سنگین‌تر …
خبرگزاری ایرنا

جبلی: درباره ماندنم در صداوسیما تابع نظر رهبری خواهم بود

روز موعود اقتصادی ترامپ؛ آیا ایران تسلیم می‌شود؟ | اکونومیست: ایران می‌تواند از تهدید ترامپ عبور کند
سایت جهان صنعت نیوز

روز موعود اقتصادی ترامپ؛ آیا ایران تسلیم می‌شود؟ | اکونومیست: ایران می‌تواند از تهدید ترامپ عبور کند

دولت آمریکا پس از ناکامی حملات نظامی و سپس مشوق‌های اقتصادی برای وادار کردن تهران به پذیرش توافق، اکنون راهبرد تازه‌ای را با عنوان «عملیات طرد اقتصادی» آغاز کرده است؛ برنامه‌ای که هدف آن قطع گسترده‌تر ارتباطات مالی و تجاری ایران با جهان است. با این حال، نشریه اکونومیست بر این باور است که موفقیت این سیاست …
         
پزشکیان در تقسیم‌بندی‌های کلاسیک اصلاح‌طلب اصولگرا نمی‌گنجد
خبرگزاری ایرنا

پزشکیان در تقسیم‌بندی‌های کلاسیک اصلاح‌طلب اصولگرا نمی‌گنجد

تهران- ایرنا- معاون رئیس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم با تاکید بر اینکه پزشکیان تنها براساس منافع ملی تصمیم می‌گیرد و منافع یک گروه و گعده خاص برایش مطرح نیست، گفت: دولتِ چهاردهم، «دولتِ ملت» است و رئیس جمهور تلاش می‌کند که رابطه دولت و ملت به مفهوم واقعی خود ترمیم شده و کشور از نگاه‌های …
سرمقاله آرمان امروز/  دولت فروتن | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله آرمان امروز/ دولت فروتن | آخرین خبر

آرمان امروز/ «دولت فروتن» عنوان سرمقاله در روزنامه آرمان امروز است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: نظریه “دولت فروتن” توسط “میشل کروزیه” جامعه شناس شهیر فرانسوی در کتاب ” دولت فروتن، دولت مدرن استراتژی هایی برای تغییری دیگر ؛ جستاری در فروتنی لویاتان” مطرح شده است. “هفته دولت” و تعمق در ویژگی
از سیگنال‌های کلامی تا تغییر محاسبات راهبردی؛ آیا سناریوی «حمله پیش‌دستانه» روی میز است؟
سایت رویداد‌ ۲۴

از سیگنال‌های کلامی تا تغییر محاسبات راهبردی؛ آیا سناریوی «حمله پیش‌دستانه» روی میز است؟

هم‌زمانی تشدید فشار‌های اقتصادی آمریکا با تندتر شدن ادبیات برخی چهره‌های سیاسی در تهران، تصویری دوگانه از وضعیت کنونی ایران ساخته است؛ از یک سو میانجی‌ها برای باز نگه داشتن مسیر دیپلماسی در رفت‌وآمدند و از سوی دیگر، از «حمله پیش‌دستانه» و تغییر قواعد بازی سخن گفته می‌شود.
اظهارات جنجالی جبلی درباره کاهش مخاطب تلویزیون
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جنجالی جبلی درباره کاهش مخاطب تلویزیون

پیمان جبلی رئیس صداوسیما با اشاره به دوره پنج ساله خود از عملکردش در بحران ها و چالش ها دفاع کرد و این دوره را شبیه به هیچ دوره ای در تلویزیون ندانست.
تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟

اختلاف میان روایت واشنگتن و داده‌های تردد کشتی‌ها، پرسش‌های مهمی درباره وضعیت واقعی تجارت نفت و آینده تنگه هرمز ایجاد کرده است. اما برای ایران، مسئله فقط میزان نفت عبوری از هرمز نیست، زیرا تداوم اختلال در این مسیر می‌تواند به یک فشار فرسایشی بر درآمد‌های ارزی، تجارت خارجی و معیشت مردم تبدیل شود.
ترافیک طرح‌های جنجالی توسط نمایندگان حداقلی/ طرح جنجالی حفره‌های امنیتی را می پوشاند؟/ جدال بی پایان بر سر طرح اصلاح قانون مهریه
سایت اقتصادنیوز

ترافیک طرح‌های جنجالی توسط نمایندگان حداقلی/ طرح جنجالی حفره‌های امنیتی را می پوشاند؟/ جدال بی پایان بر سر طرح اصلاح قانون …

اقتصادنیوز: یکشنبه ۲۵ مردادماه، نمایندگان مجلس به صورت وبیناری، کلیات طرحی را به تصویب رساندند که سنگ‌بنای آن را پس از جنگ ۱۲روزه آغاز کرده بودند.
تحلیل رضا نصری از طرح روز D اقتصادی آمریکا/ این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، آزمون وفاداری جهانی است/  کشورها یا باید تجارت خود با ایران را قطع کنند یا دلار را کنار بگذارند
سایت اقتصادنیوز

تحلیل رضا نصری از طرح روز D اقتصادی آمریکا/ این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، آزمون وفاداری جهانی است/ کشورها یا باید …

اقتصادنیوز: یک حقوقدان درباره طرح وزیر خزانه داری آمریکا علیه ایران نوشت: این دیگر صرفاً یک سیاست تحریمی نیست، بلکه «آزمون وفاداری جهانی» است که با استفاده از تسلط آمریکا بر دلار، به‌عنوان ارز ذخیره اصلی جهان، اجرا می‌شود. استفاده از نظام دلاری به این شکل، دلار را به ابزاری برای اجبار یک‌جانبه و تعرض …
فلاحت پیشه: تا چین وارد نشوند توافق ایران و آمریکا به نتیجه نمی‌رسد | بازگشت به تفاهم اسلام‌آباد دشوار است | عاصم منیر احتمالا حامل پیام‌ تهدیدآمیز بوده است
سایت اقتصادنیوز

فلاحت پیشه: تا چین وارد نشوند توافق ایران و آمریکا به نتیجه نمی‌رسد | بازگشت به تفاهم اسلام‌آباد دشوار است | عاصم منیر احتمالا …

اقتصادنیوز: فلاحت پیشه گفت: به طور طبیعی آمریکایی‌ها دنبال توافقی هستند که بخشی از امتیازهایی را که در توافق اسلام‌آباد به تهران دادند در توافق جدید ندهند.
سایت اکوایران

هشدار درباره توافق با آمریکا؛ تکرار تجربه برجام در راه است؟

پشت‌پرده تراستی‌ها؛ چه کسی به معتمدان نفتی مجوز داد؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

پشت‌پرده تراستی‌ها؛ چه کسی به معتمدان نفتی مجوز داد؟ - مردم سالاری آنلاین

روزنامه اطلاعات با اشاره به ابهامات موجود درباره عدم بازگشت ارز حاصل از معاملات تراستی‌ها، خواستار شفاف شدن سازوکار انتخاب و صدور مجوز برای این افراد و شرکت‌ها شد و تأکید کرد که باید مشخص شود چه نهاد‌ها و مسئولانی صلاحیت کسانی را تأیید کرده‌اند که قرار بود به‌عنوان «معتمدین» منابع حاصل از صادرات نفت …
زمان به نفع تهران است | اعتراف صریح مقام سابق دولت ترامپ: ۴۷ سال تحریم ایران شکست خورده | فشار حداکثری دیگر جواب نمی‌دهد
سایت رویداد‌ ۲۴

زمان به نفع تهران است | اعتراف صریح مقام سابق دولت ترامپ: ۴۷ سال تحریم ایران شکست خورده | فشار حداکثری دیگر جواب نمی‌دهد

یک مقام سابق دولت ترامپ در یادداشتی در فارن افرز اذعان می‌کند که ۴۷ سال فشار، تحریم و تهدید نظامی نه جمهوری اسلامی را تسلیم کرده و نه امنیت آمریکا را افزایش داده است؛ جنگ اخیر نیز به‌جای تغییر محاسبات تهران، نشان داده که اهرم‌های فشار واشنگتن محدودتر از آن چیزی است که تصور می‌شد و آمریکا دیگر نمی‌تواند …
روزنامه نزدیک به قالیباف: شکست ترامپ به معنی پیروزی ایران نیست
سایت رویداد‌ ۲۴

روزنامه نزدیک به قالیباف: شکست ترامپ به معنی پیروزی ایران نیست

محبوبیت دونالد ترامپ در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به پایین‌ترین سطوح سال‌های اخیر رسیده و جمهوری‌خواهان نیز در نظرسنجی‌ها از دموکرات‌ها عقب افتاده‌اند؛ وضعیتی که روزنامه خراسان بخشی از آن را به تبعات اقتصادی جنگ با ایران و افزایش قیمت بنزین مرتبط می‌داند.
ضرورت «مذاکره بزرگ»
روزنامه دنیای اقتصاد

ضرورت «مذاکره بزرگ»

حملات ایالات متحده به مناطق جنوبی ایران این پرسش را در میان افکار عمومی مطرح کرد که چرا باید مذاکره کنیم؟ چرا نباید به جنگ ادامه دهیم؟ چرا در جایی که ایالات متحده عهدشکنی کرده، ما باید مذاکره کنیم؟ و غیره. در این میان، اگر کسی از «مذاکره» سخن بگوید از او به‌شدت انتقاد می‌شود. باز برخی می‌گویند مگر …
ضرورت «مذاکره بزرگ»
سایت نواندیش

ضرورت «مذاکره بزرگ»

محمدحسین باقی
فاصله تغییر تا واقعیت
روزنامه آرمان امروز

فاصله تغییر تا واقعیت

یدا‌ طاهرنژاد آرمان امروز : در حالی که برخی اظهارنظرهای اخیر از احتمال شکل‌گیری تغییراتی در رویکردهای سیاسی حکایت داشت، نبود نشانه‌های عملی از این تغییرات در کنار تشدید آثار تحریم‌ها، بار دیگر ضرورت بازنگری در برخی سیاست‌ها، پرهیز از دوقطبی‌سازی و تقویت انسجام ملی را به مسئله‌ای جدی برای عبور از شرایط …
سرمقاله کیهان/ بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله کیهان/ بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟ | آخرین خبر

کیهان/ «بِسِنت خالی بست مستندات چه می‌گویند؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: 1) دولت ترامپ، نه امروز بلکه از یک سال و نیم قبل (و پیش از آن، در دولت قبلی‌اش) همواره ادعا کرده: این، بدترین و آخرین فشار بر ایران است. ترامپ، 7 سال قبل، از «فشار حداکثری» رونما
سرمقاله شرق/ آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله شرق/ آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟ | آخرین خبر

شرق/ «آیا ازسرگیری مذاکره محتمل است؟» عنوان سرمقاله در روزنامه شرق است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: سخنگوی وزارت خارجه یکشنبه اعلام کرد که عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، دوشنبه وارد تهران می‌شود. این خبر بعد از دو تماس تلفنی بین منیر و عراقچی در چهارشنبه و شنبه اعلام شد. این چهارمین سفر من
سرمقاله جوان/ ایران از شهریور ۲۰ تا به امروز  | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله جوان/ ایران از شهریور ۲۰ تا به امروز | آخرین خبر

روزنامه جوان/ «ایران از شهریور ۲۰ تا به امروز » عنوان یادداشت روز در روزنامه جوان است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ از تلخ‌ترین و در عین حال آموزنده‌ترین رویداد‌های تاریخ معاصر کشور است، رویدادی که نشان داد صرف برخورداری از ارتشی بزرگ و اختصاص بودجه‌های سنگین نظامی،
سرمقاله جمهوری اسلامی/ روی دیگر این سکه را هم ببینید | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله جمهوری اسلامی/ روی دیگر این سکه را هم ببینید | آخرین خبر

جمهوری اسلامی/ «روی دیگر این سکه را هم ببینید» عنوان سرمقاله در روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: همزمان با هفته دولت، تبلیغات علیه شخص رئیس‌جمهور و عملکرد دولت او در فضای مجازی و در محافل مرتبط با جناح منتظرالحکومه اوج گرفته است. این تبلیغات با اینکه دارای محورهای متعدد
مرد قدرتمند آمریکا در تهران به دنبال میانجی‌گری/ رای الیوم: تحریم‌های جدید آمریکا با واکنش بی‌اعتنایی ایران مواجه شده است
سایت اقتصادنیوز

مرد قدرتمند آمریکا در تهران به دنبال میانجی‌گری/ رای الیوم: تحریم‌های جدید آمریکا با واکنش بی‌اعتنایی ایران مواجه شده است

اقتصادنیوز: تحلیلگر برجسته جهان عرب، در سرمقاله روزنامه رای الیوم با رد امکان تسلیم ایران در برابر تحریم‌های جدید آمریکا، تأکید کرد که تهران طی ۴۳ سال گذشته در برابر فشارهای واشنگتن شکست نخورده و حتی سه جنگ تحمیلی نیز نتوانسته این کشور را به عقب‌نشینی وادار کند.
در برابر تحریم های آمریکا کاملا آماده‌ایم
سایت ایران آنلاین

در برابر تحریم های آمریکا کاملا آماده‌ایم

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه دشمن آمریکایی تلاش کرده از طریق اقدامات نظامی موجودیت جمهوری اسلامی ایران را از زیر سوال ببرند، گفت: دولت چهاردهم از مدت ها قبل برای مقابله با تحریم های آمریکا برنامه ریزی کرده و کاملا برای تحریم های جدید هم آماده است.