قیمت طلا امروز




 دیوان عالی کشور

 سایت ایران آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

قوه قضائیه: رئیس دیوان عالی کشور هم تغییر می‌کند

معاون اول قوه قضائیه گفت: تغییر رئیس دیوان عالی کشور در حال انجام است.
 قوه قضائیه: رئیس دیوان عالی کشور هم تغییر می‌کند
ایران آنلاین:

  رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: با حکم غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا، و با حضور خلیلی، معاون اول قوه قضاییه، مدیران جدید دستگاه قضایی  و جمعی از مسئولان قضایی معرفی شدند. این تغییرات مدیریتی در ادامه مسیر تحول قضایی و در راستای تأکیدات و مطالبات رهبر انقلاب درباره اصلاح، بازسازی و ارتقای کارآمدی درون دستگاه قضایی انجام شده است.

حمزه خلیلی گفت: تغییر رئیس دیوان عالی کشور در حال انجام است. اما این موضوع تابع تشریفات قانونی است و باید ابتدا مشورتی با قضات دیوان عالی کشور صورت گیرد. 

وی ادامه داد: پس از انجام این مشورت، گزینه‌هایی که برای انتخاب رئیس دیوان عالی کشور مطرح هستند، به رئیس قوه قضاییه ارائه می‌شوند و رئیس قوه قضاییه پس از دریافت مشورت لازم یکی از آن‌ها را انتخاب و رئیس جدید دیوان عالی کشور را معرفی خواهد کرد.

انتهای پیام/







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026