VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ -
31 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مزه دار کردن غذا
۲۸ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز
چه زمانی باید نمک را به غذای خود اضافه کنید؟ | انصاف نیوز
به اندازه پرسش هایی، چون این که آیا باید از نمک استفاده کرد یا خیر و این که باید از چه مقدار نمکی استفاده کرد پرسش مهمتر ان است که چه زمانی باید نمک را به غذای خود اضافه کنید. به گزارش سلامت نیوز به نقل از فرارو به نقل از واشنگتن پست، وقتی صحبت
ادویه
سبزیجات
ادویه
سبزیجات
مزه دار کردن غذا
نمک
۱۴۰۳/۱۱/۰۳
/ سایت اکالا
طرز تهیه سس تند خانگی+ نکات خوشمزهتر شدن
سس تند یکی از محبوبترین چاشنیها برای مزه دار کردن انواع غذا و ساندویچ است. برای درست کردن سس تند خانگی معمولا از ترکیبات مختلفی مثل...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۳۰
/ سایت دلگرم
مزه دار کردن مرغ / نحوه مرینیت و مزه دار کردن ران مرغ
تا زمانی که این دستور غذا را نبینید، ران مرغ را نپزید! سریع و آسان!
مرغ
آشپزی
مرغ
آشپزی
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت فرآشپز
فوت و فنهای مزهدار کردن (مرینیت) جوجه کباب زعفرانی - فراشپز
فراشپز- جوجه زعفرانی یک غذای ایرانی و البته بینالمللی است. در کشورهای شرقی این غذا به روشهای مختلف طبخ میشود، اما در ایران جوجه کباب زعفرانی یکی از آن
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت فرآشپز
رب فلفل دلمهای؛ یک چاشنی جذاب برای غذا - فراشپز
فراشپز- همانطور که میدانید رب یکی از مهمترین چاشنیها برای غذاهای ایرانی است که در بسیاری از خورشتها و غذاها برای مزه دار کردن از آن استفاده میشود. رب
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ سایت اکالا
2 طرز تهیه رب زرشک خانگی + نکات و فوت و فن
رب زرشک یکی از مفیدترین و خوشطعمترین چاشنیهای ترش مزه برای طعم دار کردن انواع غذا و سالاد است. در طرز تهیه رب زرشک خانگی باید ابتدا از...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ سایت اکالا
طرز تهیه جوجه کباب همانند رستورانها + نکات و فوت و فن
جوجه کباب رستورانی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که برای مزه دار کردن آن میتوانید از ترکیبات متنوعی استفاده کنید. طعم این غذا...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت اکالا
با این 4 روش ساده، رب انار اصل را از تقلبی تشخیص دهید
رب انار خالص فواید زیادی برای بدن دارد و یکی از محبوبترین چاشنیها برای مزه دار کردن غذا نیز محسوب میشود. تشخیص رب انار اصل از تقلبی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۰۶
/ سایت اکالا
طرز تهیه سس بالزامیک و عسل؛ به سبک رستورانی
سس بالزامیک و عسل یکی از خوشمزهترین سسهای رستورانی است که میتوانید از آن برای مزه دار کردن انواع سالاد و غذا استفاده کنید. برای تهیه...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۶
/ سایت فرارو
۱۴ کاربرد باورنکردنی تفاله لیمو ترش
تفاله لیمو ترش، درست مثل آبلیمو طعم ترشی دارد و از همین رو میتوانید از آن برای مزه دار کردن برخی از غذاها استفاده کنید.
لیموترش
سلامتی
لیموترش
سلامتی
۱۴۰۳/۰۶/۲۲
/ سایت اکالا
طرز تهیه حریره سیر و زنجبیل خانگی؛ چاشنی خوشمزه برای انواع غذا
حریره سیر و زنجبیل یکی از جذابترین چاشنیها برای مزه دار کردن انواع غذا است که در کنار عطر فوقالعادهای که دارد، یک روش ساده برای ماندگاری سیر و زنجبیل به مدت طولانی نیز محسوب میشود
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
/ سایت شایا نیوز
طرز تهیه جوجه کباب خونگی با سس ماست / بهترین غذا واسه مهمونایی که واست عزیزن
یکی از بهترین روشها برای مزه دار کردن جوجه، مرینیت کردن مرغ با سبزیجات معطر و سیره و در کنارش یه سس ماست خوشمزه که اینجا بهت آموزش میدیم.
جوجه کباب با فر
جوجه کباب خونگی
جوجه کباب با فر
جوجه کباب خونگی
۱۴۰۳/۰۵/۲۹
/ سایت خبرفوری
نمک یا طلای سفید؟
نمک علاوه بر مزه دار کردن غذا، کاربردهای متفاوتی دارد و از آن برای پاک کردن لکهها، خاموش کردن آتش و تسکین سوزش ناشی از نیش حشرات نیز استفاده میشود.
ادویه
نمک
ادویه
نمک
طلا سفید
۱۴۰۳/۰۵/۲۹
/ سایت افکارنیوز
این طلای سفید علیه آتشسوزی و نیش حشرات!
نمک علاوه بر مزه دار کردن غذا، کاربردهای متفاوتی دارد و از آن برای پاک کردن لکهها، خاموش کردن آتش و تسکین سوزش ناشی از نیش حشرات نیز استفاده میشود.
سرماخوردگی
نمک
سرماخوردگی
نمک
ظروف مسی
مایع ظرفشویی
۱۴۰۳/۰۵/۲۸
/ خبرگزاری ایلنا
این ادویه طلای سفید هست
نمک علاوه بر مزه دار کردن غذا، کاربردهای متفاوتی دارد و از آن برای پاک کردن لکهها، خاموش کردن آتش و تسکین سوزش ناشی از نیش حشرات نیز استفاده میشود.
پوست
چین و چروک
پوست
چین و چروک
حشرات
روغن زیتون
۱۴۰۳/۰۴/۱۴
/ سایت پاتوق آنلاین
مرغ سوخاری رستورانی رو اینطوری که میگم بپز تا طعمش عالی شه
می توانید مرغ سوخاری را به سبک رستوران و خیلی سریع و خوشمزه درست کنید. این غذا را می توانید با مرینیت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انوع ادویه و پوشاندن آن با تکه های انان بسیار خوشمزه کنید.
مرغ سوخاری
طرز تهیه مرغ سوخاری
مرغ سوخاری
طرز تهیه مرغ سوخاری
۱۴۰۳/۰۲/۱۶
/ سایت خبرفوری
مرغ خیارشوری را اینگونه بپزید
مرغ خیارشوری یکی از روشهای متفاوت مرینت کردن مرغ است که در آن تکههای مرغ داخل آب خیارشور مزهدار میشود و این مرغ بسیار ترد و خوشمزه است.
طرز پخت غذا با مرغ
خیار شور
طرز پخت غذا با مرغ
خیار شور
۱۴۰۳/۰۲/۰۵
/ سایت فرارو
(تصاویر) ماهی دودی
دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام میشود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزهها گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو میشود. فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله، پاک کردن شکم ماهی و شستشو، …
ماهی دودی
گیلان
ماهی دودی
گیلان
۱۴۰۳/۰۱/۲۲
/ سایت نی نی بان
مزه دار کردن ماهی به روش سر آشپز های حرفه ای
بسیاری از افراد به دلیل بوی بد ماهی از خوردن آن منصرف می شوند ولی می توان با یک روش ساده و کاربردی هم بوی ماهی را از بین برد و هم طعم خوشی به آن داد.
غذا
ماهی
غذا
ماهی
ماهی قزل آلا
۱۴۰۳/۰۱/۰۸
/ سایت عصرایران
جوجه کباب رو حرفهای مزه دار کنید (فیلم)
جوجه کباب جزو پایه ثابت غذاها در مسافرت و دورهمی ما ایرانیها است؛ یکی از دلایل این محبوبت، روشهای مختلف طبخ جوجه است؛ به طوری که هر شخص میتواند رسپی مخصوص به خود را داشته باشد؛ اما برای داشتن بهترین مایع جوجه کباب، ما در این ویدیو قصد داریم چند روش عالی برای مزه دار کردن جوجه کباب را به شما آموزش …
جوجه کباب
کباب رستورانی
جوجه کباب
کباب رستورانی
۱۴۰۳/۰۱/۰۵
/ سایت فرادید
(ویدئو) جوجه کباب رو حرفه ای مزه دار کن؛ چگونه جوجه را طعم دار کنیم؟
جوجه کباب یکی از محبوب ترین غذا های ایرانی است از انواع سس ها، ادویه ها، چاشنی ها، و… می توان برای مزه دار کردن این غذای محبوب استفاده کرد. روشهای مختلفی برای پخت این غذا نیز وجود دارد که در طعم و مزه آن تاثیر می گذارد.
طرز تهیه
طرز تهیه
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۳/۰۱/۰۴ - ۲۲:۳۶:۲۲
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ -
31 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی