VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
مزه دار کردن غذا
۴ روز قبل / ۱۴۰۴/۰۶/۳۱ / سایت عصرایران
پول بیبر چیست و برای چه غذایی مناسب است؟
برای طعم دار کردن غذاها از چاشنی های مختلفی استفاده می شود. یکی از این چاشنی های خوش مزه پول بیبر می باشد. پول بیبر نوعی فلفل قرمز پرک شده نیمه خشک است که به عنوان ادویه ترکی در دنیا شناخته می شود ، از این ادویه می توانید به جای فلفل قرمز یا به عنوان تزئین روی انواع غذا استفاده کنید.
پول بیبر
چاشنی
پول بیبر
چاشنی
فلفل قرمز
فلفل پول بیبر
۱۴۰۴/۰۶/۱۱
/ سایت برترینها
پودر سیر به تقویت سیستم ایمنی و هضم غذا کمک می کند
پودر سیر سلنیوم هم دارد؛یک ماده معدنی ضروری که از سلامتی تیروئید و تولیدمثل پشتیبانی میکند و ممکن است به افراد مبتلا به آسم مزمن کمک کند،حتی برخی پژوهشها نشان دادهاند که سلنیوم ممکن است در برابر سرطان محافظت ایجاد کند. پودر سیر که معمولا روی پیتزا پاشیده میشود یا برای مزهدار کردن مرغ بریان
۱۴۰۴/۰۵/۲۸
/ سایت آخرین خبر
اردک لونگی آستارا؛ یک غذای ایرانی جدید
آخرین خبر/ اردک رو قبل از خواب با نمک و فلفل و رب الوچه مزه دار کردم و قبل از سرخ کردن و زیبایی ظاهر غذا گردن اردک رو از پشت چرخوندم و توی پوست گردنش جا دادم، و بالهاشو هم از پشت پیچوندم و روی کمرش گذاشتم و بعد سرخش کردم، شکمشو پر لونگی کردم. بعد یه لیوان آب و دو قاشق از لونگی که کنار گذاشته بودم ر
غذا
اردک
غذا
اردک
۱۴۰۴/۰۵/۲۸
/ سایت دلگرم
بهترین روش پاک کردن سیرابی / روش طبیعی و ساده برای نرم و مزه دار کردن سیرابی
این غذا مثل داروست! دستور پخت از یک سرآشپز آلمانی!
سیرابی
سیرابی
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
/ سایت خبرفوری
مزه دار کردن فیله مرغ/ ویدئو
برای مزه دار کردن فیله مرغ، میتوانید از ترکیبهای مختلفی از ادویهها، آبلیمو، ماست، و سبزیجات معطر استفاده کنید.
مزه دار کردن غذا
فیله مرغ
مزه دار کردن غذا
فیله مرغ
۱۴۰۴/۰۵/۱۳
/ سایت اکالا
طرز تهیه مرغ لیمویی؛ خوراک آبدار و خوشمزه
مرغ لیمویی ترکیبی بینظیر از مرغ مزه دار شده با لیمو ترش تازه است که معمولا به سبکهای مختلفی طبخ میشود. برای درست کردن این غذا باید...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۵/۱۲
/ سایت تابناک
طرز تهیه سیر کبابی در فر
سیر کبابی در فر، یک غذای ساده ولی فوقالعاده خوش طعم است که میتوانید آن را در کنار انواع غذاهای دیگر مثل پوره سیب زمینی یا برای مزه دار کردن انواع سالاد و سس استفاده کنید.
سیر کبابی
آشپزی
سیر کبابی
آشپزی
تابناک باتو
فویل
۱۴۰۴/۰۴/۳۰
/ سایت فرتاک
بجای نمک با چه غذا را مزه دار کنیم؟
با توجه به مضراتی که مصرف زیاد نمک به ویژه برای بیماران خاص دارد، میتوان از جایگزینهای دیگری برای مزه دار کردن غذا استفاده کرد.
ید
نمک
ید
نمک
۱۴۰۴/۰۴/۲۸
/ سایت سرگرمی روز
۱۳ روش طعم دار کردن جوجه/ از مزه سنتی تا بین المللی برای هر ذائقه
با فرا رسیدن روز سیزدهبدر، یکی از محبوبترین غذاهایی که خانوادههای ایرانی برای پخت در دل طبیعت انتخاب میکنند، جوجهکباب است.
غذا چی بپزم
غذا چی بپزم
۱۴۰۴/۰۴/۱۷
/ سایت فرتاک
دیگر طعم بینمک را تجربه نکنید/ دنیایی از ادویهها و چاشنیهای جایگزین نمک!
با توجه به مضراتی که مصرف زیاد نمک به ویژه برای بیماران خاص دارد، میتوان از جایگزینهای دیگری برای مزه دار کردن غذا استفاده کرد.
فشار خون
غذا
فشار خون
غذا
نمک
ادویهها
۱۴۰۴/۰۴/۱۶
/ سایت جهان نیوز
جایگزینهای نمک در رژیم غذایی | جهان نیوز
با توجه به مضراتی که مصرف زیاد نمک به ویژه برای بیماران خاص دارد، میتوان از جایگزینهای دیگری برای مزه دار کردن غذا استفاده کرد.
۱۴۰۴/۰۴/۰۹
/ سایت اندیشه قرن
راز عمر طولانی و ذهن تیز در بشقاب شماست!
بازدید:۴۸۹ ماهی فقط یک وعده غذایی نیست، یک سرمایهگذاری برای سلامتی شماست. اگر تا امروز آن را جدی نگرفتهاید، زمان آن رسیده است که با این نعمت دریایی آشتی کنید و هفتهای دو بار از مزایای شگفتانگیزش بهره ببرید. به گزارش صد آنلاین، در دنیایی که بیماریهای قلبی، افسردگی و آلزایمر در حال افزایش هستند، شاید …
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت عصرایران
طرز تهیه پودر موسیر طبیعی و ارگانیک
پودر موسیر یکی از ادویههای محبوب و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که به خاطر عطر و طعم خاصی که دارد از آن برای مزه دار کردن غذا، ماست، ترشی و انواع سس استفاده میشود.
طرز تهیه
پودر موسیر
طرز تهیه
پودر موسیر
طبیعی و ارگانیک
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
/ سایت اکالا
طرز تهیه پودر موسیر طبیعی و ارگانیک در چند مرحله ساده
پودر موسیر یکی از ادویههای محبوب و پرکاربرد در آشپزی ایرانی است که از آن برای مزه دار کردن غذا، ماست، ترشی و... استفاده میشود. برای این...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت عصرایران
خشک کردن موسیر؛ نگهداری طولانی مدت
موسیر (Allium hirtifolium) یکی از چاشنیهای محبوب و پرخاصیت است که به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد، از آن برای مزه دار کردن ماست، ترشی و انواع غذا استفاده میشود. خشک کردن موسیر بهترین روش نگهداری آن برای مدت زمان طولانی است.
خشک کردن
موسیر
خشک کردن
موسیر
نگهداری
۱۴۰۴/۰۳/۰۴
/ سایت اکالا
خشک کردن موسیر؛ راهنمای قدم به قدم برای نگهداری طولانی مدت
موسیر یکی از چاشنیهای محبوب است که از آن برای مزه دار کردن ماست، ترشی و انواع غذا استفاده میشود. برای خشک کردن موسیر بهترین روش این است...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۴/۰۲/۲۲
/ سایت تابناک
راز طعم دلپذیر جوجه کباب به ۲ روش
روشهای مختلفی برای مرینیت کردن جوجه وجود دارد که گاها نیاز به زمان زیادی دارد تا آماده سیخ کشیدن شود اما دو روش زیر را میتوانید تا دم کشیدن برنج در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
تهیه جوجه کباب
جوجه کباب
تهیه جوجه کباب
جوجه کباب
طعم دار کردن غذا
کباب
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی
شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ -
27 September 2025
دریافت اخبار بیشتر
سررسید تبلیغاتی
نرم افزار نگهداری و تعمیرات، پیشگیری قبل از خرابی
فروش خودرو
فالوور اینستاگرام
خرید فالوور واقعی