قیمت طلا امروز




 سازمان نقشه‌برداری کشور

 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

راه‌اندازی سکوی خدمات محله‌محور اولویت وزارت کشور/ برنامه‌ریزی برای کنترل و مهار اعتیاد

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی کشور راه‌اندازی سامانه و سکوی خدمات محله‌محور را از اولویت‌های اصلی وزارت کشور و سازمان امور اجتماعی دانست و بر ضرورت تدوین نقشه راه برای کارگروه‌های سه‌گانه شورای اجتماعی کشور تأکید کرد.
 راه‌اندازی سکوی خدمات محله‌محور اولویت وزارت کشور/ برنامه‌ریزی برای کنترل و مهار اعتیاد
به گزارش ایسنا، سیدمحمد بطحایی در تشریح مباحث مطرح‌شده در یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای اجتماعی کشور گفت: با توجه به اینکه جلسه امروز با جلسه قبل زیاد شده بود و فاصله پیدا کرده بود، ناچار بخش عمده از دستور کار این جلسه به ارائه گزارش‌ها اختصاص داشت تا اعضای شورا در جریان اقداماتی که در فاصله آن جلسه تا این جلسه پیش آمده بود، قرار بگیرند.

وی افزود: بخشی از گزارش‌ها مربوط به دستگاه‌ها بود که در حوزه محله محور تلاش‌هایی را انجام داده بودند، دستاوردهای خودشان و البته موانع و مشکلاتی که پیش رویشان برای اجرای طرح محله محور است را بیان کردند. اعضای دیگر نظراتی ارائه کردند، اما به نظر می‌رسد در حوزه محله محور اولویت اصلی در راه انداختن سامانه و آن سکویی است که باید جلوی کارهای موازی را بگیرند و محلاتی که از خدمات محله محور بی‌بهره هستند، را نشان دهد.

بطحایی با اشاره به موضوع کارگروه‌های وابسته به شورای اجتماعی کشور، گفت: موضوع دوم مطرح شده در گزارش‌ها مربوط به کارگروه‌های وابسته به شورای اجتماعی کشور است. ما سه کارگروه در شورای اجتماعی داریم؛ یک کارگروه مربوط می‌شود به کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی، یک کارگروه مربوط به سرمایه اجتماعی و یک کارگروه هم مربوط به خانواده و زنان هست که این سه کارگروه فرآیند تصمیم‌سازی را برای شورای اجتماعی کشور فراهم می‌کند.

وی افزود: متأسفانه در ماه‌های گذشته به دلیل شرایطی که در کشور پیش آمد، این کارگروه‌ها آنگونه که باید نتوانستند تشکیل جلسه دهند و آسیب‌شناسی کنند و طرح‌هایی که در دستورشان بود را به اجرا در بیاورند. در این جلسه مجدد گزارش‌ها ارائه شد و تأکید همگان بر این بود که کارگروه نیاز به یک نقشه راه دارد.

بطحایی اظهار کرد: به طور مثال ما در حوزه سرمایه اجتماعی که به هر حال مفهوم غالب گفتمان امروز در حوزه اجتماعی است و هم نقاط ضعفی که ما در حوزه سرمایه اجتماعی داریم توسط صاحب‌نظران گفته می‌شود و البته نقاط قوتی که به ویژه با شروع جنگ رمضان خودش را نشان داد در کشور و میهن، سرمایه اجتماعی پنهانی که به عنوان یک ثروت ارزشمند برای ایران و ایرانیان باید از آن استفاده کرد، در این جلسه مبسوط مورد بررسی قرار گرفت و اظهار نظر شد و نهایتاً تا جلسه آینده مقرر شد که کارگروه‌ها نقشه راه خودشان را برای  موضوعاتی که در وظیفه‌شان هست ارائه دهند.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله با تأیید شورای اجتماعی کشور بتوانیم منسجم‌تر و معطوف به هدف‌های سهل‌الوصول و در دسترس ما هدف‌گذاری‌ها را انجام دهیم و فعالیت‌های کارگروه‌ها را هدایت کنیم.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در ادامه با اشاره به مصوبات جلسه امروز شورای اجتماعی کشور گفت: یکی دو تا مصوبه هم در این شورا به تصویب رسید. یک مصوبه که مصوبه مهمی است و به تصویب رسید درباره برنامه‌های فوق‌العاده برای مقابله و مواجهه با آسیب‌های اجتماعی که در سال ۱۴۰۴ با همکاری بی‌شائبه سازمان برنامه و بودجه، مطرح شد.

وی ادامه داد: به طور مثال در این برنامه‌ها مطرح شد که در حوزه خودکشی چه نوع برنامه‌هایی را باید به اجرا در بیاریم، برای کنترل و مهار اعتیاد چه برنامه‌هایی باید به اجرا در بیاد و سایر آسیب‌هایی که در کشور وجود دارد، برنامه‌های آن طراحی شد. متأسفانه با وقوع جنگ رمضان، بخشی از این برنامه‌ها متوقف و اعتبارات برخی از برنامه‌ها ابلاغ نشد و ما نتوانستیم تمهیدات لازم برای اجرای برنامه‌های فوق‌العاده را انجام دهیم.

به گفته بطحایی، یکی از مصوبات جلسه امروز شورای اجتماعی کشور درباره برنامه‌هایی بود که همچنان موضوعیت دارد و می‌توان برای سال ۱۴۰۵ نیز استمرار یابد، ضمن اینکه این اجازه داده شد که از حیث اعتبار و منابع مورد نیاز، اگر نیاز به ترمیم دارد منابع افزایش پیدا کند و اگر در موضوعاتی مثل خودکشی نیاز به این هست که ما حجم کمی برنامه را هم افزایش دهیم، مخاطب را بیشتر تحت پوشش قرار دهیم.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با این مصوبه ما به سرعت بتوانیم برنامه‌های فوق‌العاده سال ۱۴۰۵ را عملیاتی و اجرایی کنیم و مداخلاتی که برای حوزه اجتماعی امروز جامعه ما به شدت به آن نیاز دارد هم به سرعت عملیاتی و اجرا شود.

انتهای پیام







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.