قیمت طلا امروز




 ولایت اجتماعی زن

 سایت تابناک / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

نام فرودگاه مهرآباد تغییر می‌کند

مهدی چمران با اشاره به تغییر نام برخی معابر به نام فرماندهان شهید، از پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید انقلاب خبر داد.
 نام فرودگاه مهرآباد تغییر می‌کند
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ مهدی چمران پیش از جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه اظهار کرد: بررسی آیین نامه ساماندهی راهبردی دفاتر خدمات الکترونیک، نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر تهران و گزارش‌های حسابرسی سازمان آتش نشانی و سازمان زیباسازی شهر تهران در دستور کار جلسه خواهد بود.

وی با بیان این‌که فلسفه ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک این بود که بخشی از کار‌های شهرداری را برون‌سپاری کنند، گفت: البته الان هم همین‌طور است؛ ولی اکنون بعضی از کار‌هایی که در دفاتر خدمات صورت می‌پذیرد، مجدداً در شهرداری هم بررسی می‌شود و حتی شاید در شهرداری دو بار بررسی شود. ما تلاش داریم سرعت صدور پروانه را کاهش دهیم و بررسی اصلاح آیین‌نامه آن هم به همین دلیل است.

چمران با اشاره به انتقال زندان‌ها از سطح شهر تصریح کرد: انتقال زندان‌ها به خارج از شهر قاعدتاً خیلی مثبت است و در آن بحثی نیست. به ویژه که حالا زندان اوین هم در یک دره خاصی قرار دارد. دره اوین یک دره محیط‌زیستی و تنفسی برای شهر تهران است ولی اینکه چه کار می‌خواهند انجام دهند و چه کار کردند، چیزی به ما اطلاعی ندادند. در دوره قبلی شهرداری قرار بود به جای آن زمین قبلی، شهرداری زمین مناسبی را جایگزین کند، اما به نتیجه نرسید.

وی با اشاره به احتمال تغییر نام بلوار شهید دادمان به نام شهید قاسم رستمی و در پاسخ به این سوال که چگونه می‌شود نام شهیدی به نام شهید دیگر تغییر کند، گفت: نامگذاری شهید دادمان به نام وزیر شهید راه و شهرسازی بود و آن را همین‌جوری گذاشته بودند و نامگذاری رسمی نبوده است. برای شهید دادمان یک خیابان و بلواری الان وجود دارد در شهرک قدس و با هماهنگی صورت پذیرفت.

چمران در خصوص دیگر نامگذاری‌های معابر به نام دیگر فرماندهان شهید تصریح کرد: خیابان و بزرگراه در تهران بسیار کم داریم و هنوز برای شهید پاکپور جای خاصی را پیشنهاد ندادند. البته خیابان سپاه را پیشنهاد دادند، منتها، چون نام سپاه بود، ما دیدیم صلاح نیست که نام آن را تغییر بدهیم. برای امیر سرلشکر رحیم موسوی هم هنوز جای مناسبی را پیدا نکردیم. امروز برای شهید شمخانی نامگذاری مطرح خواهد شد.

وی اضافه کرد: برای رهبر شهید انقلاب نیز پیشنهاد دادیم، یکی فرودگاه مهرآباد به نام ایشان نامیده شود و یکی هم بوستان ولایت که خود ایشان هم افتتاح کردند.

چمران در خصوص فعالیت نمایشگاه‌های درون شهر تهران بیان کرد: هر چه تذکر دادیم به نتیجه‌ای نرسید؛ تذکر دادیم حداقل نمایشگاه‌های پر ازدحام برگزار نشود؛ اما توجهی نکردند. حتی دادستان کل کشور نامه رسمی نوشت و از قوه قضاییه و از سازمان بازرسی نامه نوشتند ولی آنها دارند کار خودشان را انجام می‌دهند.

وی همچنین در ابتدای جلسه در تذکر خود به وزارت نفت با اشاره به کیفیت سوخت تصریح کرد: متاسفانه کیفیت درجه متوسط سوخت پایین رفته است؛ اما از وزارت درخواست داریم به این مساله رسیدگی کند؛ چرا که میزان کیفیت سوخت سبب می‌شود هم اتوبوس‌ها آسیب ببینند و هم هوا آلوده‌تر شود. امیدواریم تلاش‌های وزارت نفت در این جلسه افزایش پیدا کند.







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.