قیمت طلا امروز




 اعتبارات ورزشی

 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

اعتبار تجهیزات ورزشی و بهداشتی مدارس، نیم همت است

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره میزان اعتبارات اختصاص‌یافته برای تأمین تجهیزات ورزشی و بهداشتی مدارس گفت: اعتباری که از طرف معاونت ابلاغ شده، عددی نزدیک به نیم همت است.
 اعتبار تجهیزات ورزشی و بهداشتی مدارس، نیم همت است

به گزارش ایسنا، محمد جعفری، در حاشیه سی‌ونهمین اجلاس روسای آموزش و پرورش در نشست خبری با اشاره به اهمیت توسعه برنامه‌های تربیت بدنی و سلامت در مدارس، گفت: الگو و مدل مفهومی برنامه‌ها و فعالیت‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت که در اجلاس ارائه شد، بر اساس سیاست‌ها، اهداف، عوامل صحیح و مؤثر و چشم‌انداز این حوزه طراحی شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما این است که برنامه‌هایی که طراحی شده‌ صرفاً در سطح ستاد و ادارات باقی نمانند، بلکه عمق بیشتری پیدا کنند و در کف مدرسه جاری شوند تا دانش‌آموزان بتوانند آثار و نتایج این برنامه‌ها را در محیط مدرسه تجربه کنند، به الزامات توسعه درس تربیت بدنی، فعالیت‌های ورزشی و برنامه‌های سلامت‌محور در مدارس اشاره کرد و سه موضوع اساسی را مورد تأکید قرار داد و گفت: اگر قرار است درس تربیت بدنی، فعالیت‌های ورزشی و برنامه‌های سلامت‌محور در مدرسه به شکل گسترده و رایج اجرا شود، باید همواره به سه موضوع اساسی توجه داشته باشیم.

جعفری با بیان اینکه نخستین محور فضا و تجهیزات است گفت: فراهم کردن فضای مناسب و تجهیزات مورد نیاز، یکی از الزامات اجرای صحیح برنامه‌های تربیت بدنی و سلامت در مدرسه است.

وی با بیان اینکه دومین محور منابع انسانی باکیفیت است افزود: وجود نیروی انسانی توانمند و باکیفیت، نقش مهمی در اجرای مطلوب برنامه‌های تربیت بدنی و سلامت در مدارس دارد و بدون توجه به این بخش، برنامه‌ها به نتیجه مطلوب نخواهند رسید.

جعفری با بیان اینکه سومین محور برنامه و محتوا است گفت: در کنار فضا و تجهیزات و منابع انسانی، برنامه و محتوای مناسب نیز از عوامل اصلی برای تحقق اهداف تربیت بدنی و سلامت در مدارس است.

وی با بیان اینکه تجهیزات ورزشی و بهداشتی یک ابزار بسیار مهم برای اجرای برنامه‌ها در مدرسه است و معاونت تربیت بدنی و سلامت این موضوع را از سال گذشته آغاز کرده است افزود: این کار در سال جاری با قدرت و حجم بیشتری دنبال شده و اعتبارات خاصی برای این حوزه در نظر گرفته و طبق تفاهم‌نامه به استان‌ها ابلاغ شده است.

جعفری با بیان اینکه استان‌ها از طریق مناطق آموزش و پرورش، مدارسی را که در اولویت دریافت تجهیزات ورزشی و بهداشتی قرار دارند، شناسایی کرده‌اند ادامه داد: این شناسایی بر اساس نیازهای مدارس و برش مشخص‌شده برای استان‌ها انجام شده است و بخش قابل توجهی از استان‌ها فرآیند شناسایی را انجام داده‌اند.

جعفری با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تجهیزات ورزشی و بهداشتی در قالب کاروان تجهیزات ورزشی و بهداشتی مهر در اختیار مناطق آموزش و پرورش قرار می‌گیرد و پس از آن به مدارسی که از قبل شناسایی و مشخص شده‌اند، تحویل خواهد شد گفت: هدف از اجرای این طرح کمک به معلمان تربیت بدنی و مراقبان سلامت برای اجرای بهتر برنامه‌های آموزشی و تربیتی است.

وی با بیان اینکه کاروان تجهیزات ورزشی و بهداشتی مهر با توجه به مؤلفه‌هایی که در برنامه‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت مورد توجه قرار گرفته است، می‌تواند به معلم تربیت بدنی برای اجرای درس تربیت بدنی و به مراقب سلامت برای اجرای بهتر برنامه‌های سلامت کمک کند، درباره میزان اعتبارات اختصاص‌یافته برای تأمین تجهیزات ورزشی و بهداشتی مدارس نیز گفت: اعتباری که از طرف معاونت ابلاغ شده، عددی نزدیک به نیم همت است.

جعفری با اشاره به سیاست معاونت برای استفاده از ظرفیت‌های استانی گفت: در کنار اعتبار ابلاغ‌شده، تلاش شده است استان‌ها از ظرفیت‌های موجود در داخل استان نیز استفاده کنند تا دامنه پوشش طرح افزایش پیدا کند. استان‌ها می‌توانند از ظرفیت درآمدهای اختصاصی، ظرفیت خیرین، سازمان برنامه و بودجه و همچنین ظرفیت‌های موجود در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در استان‌ها و سایر ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تجربه نشان داده است که استان‌ها می‌توانند فراتر از اعتبارات ابلاغی، مشارکت و منابع بیشتری را برای اجرای برنامه‌ها جذب کنند، با اشاره به عملکرد استان البرز در سال گذشته گفت: برای نمونه، استان البرز در سال گذشته توانست ۱۳۵ درصد مشارکت نسبت به اعتباری که از سوی معاونت به این استان اختصاص داده شده بود، جذب کند.

جعفری با بیان اینکه انتظار می‌رود سایر استان‌ها نیز از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند، افزود: امیدواریم استان‌ها بتوانند مشارکت بیشتری را جذب کنند و طبیعتاً هرچه میزان مشارکت و منابع جذب‌شده بیشتر باشد، امکان خرید تجهیزات بیشتری فراهم خواهد شد. افزایش مشارکت استان‌ها در تأمین منابع موجب می‌شود تعداد بیشتری از مدارس تحت پوشش قرار بگیرند و تجهیزات ورزشی و بهداشتی بیشتری در اختیار مدارس دارای اولویت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه رویکرد اصلی این است که برنامه‌های حوزه تربیت بدنی و سلامت از سطح طراحی و ابلاغ فراتر برود و در مدرسه به اجرا برسد اظهار کرد: تأمین تجهیزات، تقویت نیروی انسانی و توجه به برنامه و محتوا سه محور مهمی هستند که باید همزمان مورد توجه قرار گیرند تا برنامه‌های تربیت بدنی و سلامت در مدارس به شکل مؤثر اجرا شود.

انتهای پیام







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.