قیمت طلا امروز




 عابران

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۳ ساعت قبل

عامل اصلی تصادفات منجر به فوت در پایتخت چیست؟

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از جان‌ باختن ۵ نفر در حوادث رانندگی دربازه زمانی شنبه ۳۱ مرداد تا پنج‌شنبه ۵ شهریور ماه، در پایتخت خبر داد، و بر نقش کلیدی خطای انسانی، از جمله سرعت‌ غیرمجاز، تغییر مسیر ناگهانی، بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابران از عرض معابر بزرگراهی در وقوع این حوادث تأکید کرد.
 عامل اصلی تصادفات منجر به فوت در پایتخت چیست؟
به گزارش همشهری آنلاین، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، از جان‌ باختن ۵ نفر در حوادث رانندگی دربازه زمانی شنبه ۳۱ مرداد تا پنج‌شنبه ۵ شهریور ماه، در پایتخت خبر داد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، ضمن اشاره بر نقش کلیدی خطای انسانی، از جمله سرعت‌ غیرمجاز، تغییر مسیر ناگهانی، بی‌توجهی به جلو و عبور غیرمجاز عابران از عرض معابر بزرگراهی در وقوع این حوادث، بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط تمامی کاربران ترافیکی، به موتورسیکلت‌سواران توصیه کرد استفاده از کلاه ایمنی استاندارد را به عنوان یک ضرورت حیاتی برای حفظ جان خود جدی بگیرند.

وی درباره جزئیات این حوادث گفت:حادثه اول (بزرگراه آزادگان)، در ساعت ۰۳:۴۰ بامداد شنبه ۳۱ مرداد، یک دستگاه سواری دنا به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و عدم کنترل وسیله نقلیه با موانع حاشیه راه برخورد کرد که منجر به فوت سرنشین ۲۱ ساله آن شد.

سردار موسوی پور ادامه داد:حادثه دوم در (تونل توحید) و ساعت ۱۹:۱۲ دوشنبه ۲ شهریور، برخورد یک خودرو سواری با یک موتورسیکلت در خط اضطرار تونل توحید به دلیل تغییر مسیر ناگهانی خودرو، باعث واژگونی موتورسیکلت شد. راکب ۳۰ ساله موتورسیکلت به دلیل عدم استفاده از کلاه ایمنی و وارد شدن ضربه مستقیم به سر، در محل حادثه جان باخت.

درباره حادثه سوم منجر به فوت نیز اینطوری توضیح داد: دربزرگراه آزادگان - تقاطع آیت‌الله سعیدی ساعت ۲۰:۲۸ دوشنبه ۲ شهریور، یک دستگاه سواری پژو به دلیل بی‌توجهی راننده به جلو، با عابر پیاده ۳۵ ساله‌ای که در حال عبور غیرایمن از عرض بزرگراه بود، برخورد کرد که منجر به فوت عابر شد.

به گفته رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، حادثه چهارم هم در بزرگراه متوسلیان رخ داد که در ساعت ۱۴:۰۵ سه‌شنبه ۳ شهریور، راننده یک دستگاه سواری تیبا به علت عدم توجه به جلو با عقب یک دستگاه کامیون که در مسیر خود در حال حرکت بود برخورد می‌کند. در این حادثه راننده سواری جوانی ۲۲ ساله بر اثر شدت جراحات وارده در دم جان باخت.

سردار موسوی پور درباره حادثه پنجم در بزرگراه یادگار امام به وقوع پیوست، کفت: آخرین حادثه در ساعت ۰۶:۲۵ پنج‌شنبه ۵ شهریور رخ داد که طی آن، راکب ۳۵ ساله یک دستگاه موتورسیکلت به دلیل سرعت غیرمجاز و عدم توانایی در کنترل وسیله، دچار واژگونی شد. در این حادثه نیز عدم استفاده از کلاه ایمنی استاندارد، عامل اصلی فوت راکب در صحنه تصادف عنوان شد کد خبر 1064191







شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - 29 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.