قیمت طلا امروز




 سازمان اداری و استخدامی

 سایت جهان صنعت نیوز / ۵ ساعت قبل

تأکید رفیع‌زاده بر نقش تعیین‌کننده کارمندان خط مقدم در قضاوت مردم

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر نقش تعیین‌کننده کارمندان خط مقدم در شکل‌گیری قضاوت و اعتماد عمومی نسبت به دولت گفت: گزارش‌های دقیق، میدانی و منصفانه بازرسان نیز باید مبنای تصمیم‌گیری مدیران و اصلاح فرایندهای نظام اداری قرار گیرد.
 تأکید رفیع‌زاده بر نقش تعیین‌کننده کارمندان خط مقدم در قضاوت مردم
جهان صنعت نیوز ، سومین جلسه هماهنگی و بررسی دستورالعمل‌های سامانه «#فواد۱۲۸»(فوریت‌های اداری) با هدف ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی،تقویت نظارت و بهبود فرایندهای پاسخگویی برگزار شد.

در این نشست، علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور،با تأکید بر نقش محوری مردم در ارتقای نظام اداری، بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی،به‌ویژه معتمدان محلی، در فرآیندهای بازرسی و نظارت سامانه فواد ۱۲۸ تأکید کرد و گفت: نهادینه‌سازی این سامانه بدون اتکا به مشارکت واقعی مردم ممکن نیست و باید با رویکرد محله‌محوری و مسجدمحوری،بستر حضور و نقش‌آفرینی شهروندان در نظارت بر خدمات عمومی فراهم شود.

وی با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور در خصوص مردمی‌سازی حکمرانی، افزود: فواد ۱۲۸ می‌تواند به یکی از مهم‌ترین بسترهای تعامل مستقیم مردم با نظام اداری تبدیل شود، مشروط بر آنکه از ظرفیت‌های اجتماعی در سطوح مختلف، از معتمدان محلی تا مدارس، دانشگاه‌ها و سایر اقشار، به‌درستی استفاده شود.

رفیع‌زاده در بخش مهمی از سخنان خود با اشاره به جایگاه کارمندان در خط مقدم خدمت‌رسانی تصریح کرد: بروکرات‌های سطح خیابان از نوعی خودمختاری غیرقابل تقلیل برخوردارند؛ آنان مجریان صف خدمت‌اند، اما در عمل سیاست‌گذاران واقعی به شمار می‌روند،چراکه نحوه اجرای قوانین را رقم می‌زنند.قضاوت مردم درباره دولت و حاکمیت نیز بر اساس همین مواجهه‌های روزمره شکل می‌گیرد و اگر این رفتارها سلیقه‌ای، فاقد اخلاق حرفه‌ای و بی‌توجه به حقوق شهروندی باشد، می‌تواند آسیب جدی به اعتماد عمومی وارد کند.

وی با اشاره به ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری و تأکید فصل سوم این قانون بر حقوق مردم، خاطرنشان کرد: ما علاوه بر اصلاح فرایندها، وظیفه داریم فرهنگ مطالبه‌گری را در جامعه تقویت کنیم و آموزش‌های لازم را برای آشنایی مردم با حقوق خود و نحوه پیگیری آن‌ها ارائه دهیم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور همچنین بر اهمیت گزارش‌های بازرسان در سامانه فواد ۱۲۸ تأکید کرد و گفت: گزارش‌های دقیق، میدانی و منصفانه بازرسان باید مبنای تصمیم‌گیری مدیران و مقامات بالاتر قرار گیرد تا اصلاحات واقعی و مبتنی بر شواهد در نظام اداری شکل گیرد.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم ترویج الگوهای موفق خدمت‌رسانی افزود: در کنار رسیدگی به شکایات و مشکلات مردم، باید تجربه‌های موفق دستگاه‌ها و کارکنان در پاسخگویی نیز شناسایی و روایت شود. معرفی این نمونه‌ها می‌تواند به الگوسازی مثبت در نظام اداری و تقویت انگیزه خدمت در میان کارکنان منجر شود.

رفیع‌زاده با اشاره به نقش فرهنگ‌سازی در بهبود پاسخگویی اظهار داشت: گاهی یک رفتار ساده، صادقانه و مسئولانه از سوی یک کارمند،اثر عمیقی بر رضایت مردم دارد. این رفتارها باید دیده، ثبت و معرفی شوند تا فرهنگ تکریم ارباب‌رجوع در نظام اداری نهادینه شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور همچنین انتشار پرونده‌های موفق و به نتیجه رسیده در سامانه فواد ۱۲۸ را عاملی مؤثر در افزایش اعتماد عمومی دانست و گفت: اطلاع‌رسانی درباره پرونده‌های حل‌شده می‌تواند به آشنایی بیشتر مردم با کارکردهای سامانه و حتی آشتی شهروندان گلایه‌مند با نظام اداری کمک کند.

در این جلسه،پیشنهادهایی همچون معرفی «بهترین پاسخگویان»، «برترین پرونده‌های حل‌شده» و طراحی مشوق‌ها و جوایز برای مدیران و کارکنان پاسخگو مطرح شد که می‌تواند به تقویت انگیزه‌ها و بهبود عملکرد دستگاه‌ها در پاسخگویی به مردم منجر شود.

همچنین در این نشست، دستورالعمل‌های مرتبط با فرایندهای بازرسی، نحوه ثبت و انعکاس تجربه‌های موفق، و شاخص‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت و بر ضرورت توجه هم‌زمان به کیفیت پاسخ، سرعت رسیدگی و تجربه واقعی شهروندان تأکید شد.‌

منبع: ایسنا اقتصاد کلان برچسب هاسازمان اداری و استخدامی علاءالدین رفیع‌زاده

شناسه : 606613

لینک کوتاه : لینک کپی شد







پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.