قیمت طلا امروز




 نیروی هوایی آمریکا

 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

افسر آمریکایی: برای اعتراضم به جنگ‌افروزی علیه ایران حاضر به قبول مجازات هستم

یک افسر نیروی هوایی آمریکا که به دلیل اعتراض به جنگ‌افروزی واشنگتن علیه ایران و درخواست برکناری دونالد ترامپ بازداشت شد، تصریح کرد به خاطر اعتراضش، حاضر به پذیرش هرگونه مجازات از جمله اخراج از ارتش و زندان است.
 افسر آمریکایی: برای اعتراضم به جنگ‌افروزی علیه ایران حاضر به قبول مجازات هستم
به گزارش ایسنا، «جیسون واتسون»، سرگرد نیروی هوایی ایالات متحده، که پس از فراخوان برای برکناری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور به دلیل جنگ متجاوزانه علیه ایران بازداشت شد، در مصاحبه با شبکه سی‌ان‌ان اعلام کرد که برای اقدام اعتراضی خود آماده تحمل مجازات است. 

بر اساس قوانین نظامی آمریکا، افسران فعال ارتش در صورت «اظهارات غیروفادارانه» یا «توهین» علیه فرمانده‌کل قوا و مقامات عالی‌رتبه دولت، قابل مجازات هستند که از جمله این مجازات‌ها می‌توان به اخراج از خدمت، ضبط حقوق و حبس چندماهه اشاره کرد. 

وی در این مصاحبه، جنگ با ایران را «اقدامی تجاوزگرانه» از سوی آمریکا توصیف کرده و گفت که ترامپ با وجود مخالفت و نگرانی اعضای کابینه، «آگاهانه» این جنگ «مغایر با قانون اساسی» را انتخاب کرد. 

این افسر آمریکایی تاکید کرد که چیزی که انگیزه اصلی او برای نشان دادن این اعتراض علنی بوده «ادای سوگند وفاداری به قانون اساسی» بوده و از دیگر شهروندان آمریکایی نیز خواست تا چنین رویه‌ای در پیش گیرند.

واتسون بیان داشت: «اگر به شکلی چشمگیر اعتراض خودم را در جامعه اعلام نمی‌کردم صحبت‌هایم فقط در سطح یک سری اصوات مزاحم باقی می‌ماند. اما اینکه حاضرم تا چقدر به خاطر این کارم هزینه بدهم؟ نهایتا به اینجا می‌رسیدم.»

وی افزود: «برای اقدام به اعتراض و مخالفت با این دولت، لازم نیست آدم خاصی باشید.» 

واتسون که ماه ژوئیه در کنفرانس خبری گروه معترض «ائتلاف برکناری» در کنگره شرکت کرده بود، پس از این کنفرانس با در دست داشتن پلاکاردهایی در ضمن ایستادن روی پله‌های ساختمان کنگره، خواستار برکناری ترامپ شد و در ادامه پلیس کنگره او را به دلیل «اعتراض غیرقانونی» بازداشت کرد. اگرچه دادستان منطقه واشنگتن دی‌.سی تصمیم به پیگرد قضایی وی نگرفت، اما نیروی هوایی آمریکا او را تحت بازداشت خود قرار داد و مقام مسئول غیرنظامی این نیرو اعلام کرد که تحقیقات درباره رفتار واتسون را به دلیل «جدی دانستن اتهامات تخلف وی» آغاز می‌کند. 

به گزارش نیویورک تایمز، واتسون تأکید کرده که عضو حزب دموکرات نیست. بر اساس ماده ۸۸ و ۱۳۴ از قوانین نظامی آمریکا، هر افسری که علیه رئیس‌جمهور، معاون او، کنگره، مقام‌های غیرنظامی، نظامی، دولت‌ فدرال و دولت‌های ایالتی اهانت داشته باشد یا به اعلام بی‌وفایی و انزجار نسبت به ایالات متحده بپردازد، قابل مجازات است.

انتهای پیام







چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - 19 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.