قیمت طلا امروز




 گریبان

 روزنامه دنیای اقتصاد / ۳۵ ساعت قبل

چاره‌ای کهنه اما کارآمد

در میانه‌ بحران مسکنی که اکنون دو دهه است گریبان‌گیر جامعه شده، آمریکایی‌ها سال‌هاست سرگرم مجادله بر سر مقررات محلی ساخت‌وسازند: آیا باید در حومه شهرها مجوز تبدیل پارکینگ‌ها به واحدهای مسکونی صادر کرد؟ آیا شهرداری‌ها همچنان باید اراضی را به ساخت پارکینگ اختصاص دهند یا باید مسیر برای برج‌سازی هموارتر شود؟
 چاره‌ای کهنه اما کارآمد
کریستوفر سرکین *

این دست بحث‌ها اگرچه بااهمیت‌ هستند، اما از تنگ‌نظری و محدود شدن افق دید ما حکایت دارند؛ امروزه‌ میلیون‌ها نفر در تامین اجاره‌بها یا خرید خانه درمانده‌اند. سیاستگذاران اما تمام هم‌وغم خود را بر مقررات‌زدایی و لغو قوانین دست‌وپاگیر گذاشته‌اند؛ به این امید واهی که انبوه سازان سودجو، مشغول ساخت‌وساز شوند. حتی «قانون احیای مسکن در قرن ۲۱» که اخیرا با توافق هر دو حزب در کنگره به تصویب رسید، عمدتا بر تسهیل قوانین برای تحریک بخش خصوصی تمرکز دارد. این قانون گرچه اصلاحات ارزشمندی دارد و گامی مثبت محسوب می‌شود، اما ابعاد بحران بسیار فراتر از این دست اقدامات نیم‌بند است. ما فراموش کرده‌ایم که روزگاری آمریکا با جسارت و قاطعیت بسیار بیشتری به جنگ بحران مسکن رفته بود. در جریان جنگ جهانی دوم، با سرازیر شدن‌میلیون‌ها نفر نیروی کار به مراکز صنعتی برای ساخت کشتی، تانک و هواپیما، کارگران در کاروان‌ها، خودروها و اتاق‌های خفه و پرجمعیت شب را به صبح می‌رساندند و اجاره‌بها سر به فلک کشیده بود. کمبود مسکن تا جایی پیش رفت که شریان‌های پشتیبانی جنگ را هدف قرار داد. در پاسخ، دولت فدرال مسکن را نه یک کالای لوکس، بلکه یک زیرساخت حیاتی ملی تعریف کرد. دنیل جی شارفشتاین**

واشنگتن با اصلاح بازار رهن و تسهیل تسهیلات، قدرت وام‌گیری مردم را بالا برد، برای اجاره‌بها یارانه و سقف قیمتی تعیین کرد و برای کاهش هزینه‌ها و سرعت‌بخشی به تولید، به سراغ فناوری‌های پیش‌ساخته رفت. به‌عنوان نمونه، در ویرجینیا، دولت فناوری ساخت خانه‌های گنبدی‌شکل با پاشیدن بتن روی قالب‌های بادکنکی را پیاده کرد تا با کمترین مصرف مصالح نایاب جنگی، سریع‌ترین خانه‌ها را بسازد.

از همه مهم‌تر، دولت خود آستین بالا زد و مستقیما وارد گود ساخت‌وساز شد. هتل‌ها و مدارس به آپارتمان تغییر کاربری دادند و با همکاری برجسته‌ترین معماران و شهرسازان، الگوهای نوین سکونتگاهی برای ارتقای کیفیت زندگی و انسجام اجتماعی طراحی شد.

در پیتسفیلدِ ماساچوست، آژانس کارهای فدرال از «فرانک لوید رایت» دعوت به کار کرد؛ معماری که طرح معروف «شبدر چهاربرگ» را با استفاده از مصالح پیش‌ساخته و ارزان‌قیمت ارائه داد. این مجتمع‌های چهارواحدی متصل، با ترکیبی هندسی، هم حریم خصوصی و هم تعاملات اجتماعی را حفظ می‌کردند؛ مجموعه‌هایی دارای تراس‌ها و پشت‌بام‌های آفتاب‌گیر، فضای بازی کودکان و پارکینگ‌های مرکزی. این سازه‌های نوآورانه از بالا ساختاری ارگانیک داشتند و بدیل جذابی برای خانه‌های تک‌واحدی سنت‌زده‌ بخش خصوصی به شمار می‌رفتند.

البته این اقدامات خالی از مخالفت نبود. همسایگان با ساخت‌وسازها (به‌ویژه برای کارگران سیاه‌پوست) مخالفت می‌کردند و فعالان بخش خصوصی چشم دیدن رقیب دولتی را نداشتند. نهادهایی چون اتاق بازرگانی مدام گوشزد می‌کردند که بهترین کمک دولت، تامین مالی بخش خصوصی و «کنار کشیدن» است. با ورود رسمی آمریکا به جنگ، رئیس‌جمهور روزولت تسلیم فشارهای محافظه‌کاران شد؛ دولت از برنامه‌های پیشرو عقب‌نشینی کرد و به حل‌وفصل بازارمحور روی آورد. بدتر از همه اینکه رویکرد ساخت‌وساز به سمت اسکان موقت انحراف یافت.

طرح شبدر چهاربرگ رایت هرگز رنگ واقعیت به خود نگرفت. سازه‌های موقتی هم که پس از ۱۹۴۲ ساخته شدند، عمدتا کانکس‌ها و بناهای بی‌کیفیت بودند که در نهایت اعتبار مداخله مستقیم دولت در بازار مسکن را زیر سوال بردند.

با این حال، کارنامه مواجهه تهاجمی آمریکا با بحران مسکن در آن دوران، همچنان دستاوردی درخشان است. دولت در مجموع نزدیک به یک‌میلیون واحد مسکونی جدید یا بازسازی‌شده تحویل داد و بخش خصوصی نیز به همین میزان ساخت‌وساز کرد. حتی عقب‌نشینی از طرح‌های بزرگ نیز نتوانست مانع از آن شود که مسکنِ دوران جنگ، جرقه‌بخش ایده‌های بکری چون مدل‌های مالکیتی تعاونی و مشاع شود؛ الگویی که در آن شهروندان با خرید سهام مدرسه‌ها، کتابخانه‌ها و مراکز تجاری محله خود، علاوه بر کاهش هزینه‌های خانه‌دار شدن، در مدیریت منطقه‌ای مشارکت مستقیم داشتند.

به گفته کریستین سلیویان، مورخ برجسته، ۳۷تعاونی مسکن مشاع که در دوره روزولت پایه‌گذاری شدند، تا ۷۵سال بعد همچنان پابرجا و فعال ماندند؛ از «پنی‌پک وودز» در فیلادلفیا تا «والنات گرو» در ایندیانا، محله‌هایی که به انسجام، پویایی و قیمت‌های مناسب مشهورند.

امروز ما با بحرانی به‌مراتب سنگین‌تر روبه‌روایم. برآوردها نشان می‌دهد با کمبود کشوری حداقل ۴‌میلیون واحد مسکونی مواجهیم؛ دوبرابر حجم نیازی که در جنگ جهانی حس می‌شد. اما تنها نسخه سیاستگذاران ما همچنان یک چیز است: مقررات‌زدایی.

اصلاح قوانین منطقه‌بندی (زونینگ) شاید گره‌های کوچکی را بگشاید، اما راه‌حل این مشکل نیست. بخش خصوصی حتی در مناطقی با حداقل قوانین دست‌وپاگیر نیز به‌اندازه کافی مسکن نمی‌سازد. فاکتورهای متعدد دیگری چون هزینه زیرساخت‌های آب و برق و راه، نرخ تامین مالی، دستمزد نیروی کار، قیمت مصالح و مهم‌تر از همه، سایه سنگین سرمایه‌گذاران وال‌استریت بر بازار مسکن به‌جای خریداران واقعی، تعیین می‌کنند چه چیزی و برای چه کسی ساخته شود.

دلخوش کردن به اصلاح منطقه‌بندی، حاصل ائتلافی سست میان محافظه‌کاران طرفدار بازار آزاد و ترقی‌خواهانی است که نگران هزینه مسکن اقشار ضعیفند. اگرچه هدف هر دو گروه افزایش عرضه است، اما انحصار تمرکز بر مقررات‌زدایی، دست ما را برای مانور دادن روی طیف وسیعی از راهکارهای کارآمد بسته است.

تجربه جنگ جهانی دوم حقیقتی را گوشزد می‌کند که سیاستگذاران امروز از اعتراف به آن ابا دارند: بازارها به‌ویژه در شرایط اضطراری، نیازمند هدایت و مداخله فعال بخش عمومی هستند. دولت می‌تواند به صنعت خانه‌های پیش‌ساخته یارانه بدهد؛ زیرساخت‌های شهری مانند جاده، مدرسه و شبکه برق را توسعه دهد؛ به آموزش نیروهای فنی کمک کند؛ تجاری‌های کم‌بازده را به آپارتمان تبدیل کند؛ از الگوهای تعاونی و غیرانتفاعی حمایت کند و ریسک نوآوری در فناوری‌های جدید ساخت را که بخش خصوصی زیر بار آن نمی‌رود، بپذیرد.

و بله؛ دولت حتی می‌تواند در برخی نقاط، خود مستقیما اقدام به ساخت‌وساز کند. این ایده تنها به این دلیل امروز «رادیکال» به نظر می‌رسد که ده‌ها سال مانور سیاسی، آمریکایی‌ها را قانع کرده است که هرگونه نقش‌آفرینی پررنگ دولت در بازار مسکن، برچسب «سوسیالیستی» می‌خورد؛ اتهامی مضحک که دقیقا در جریان جنگ جهانی دوم نیز مطرح می‌شد.

مشکل امروز ما فقط شکست سیاست‌ها نیست، بلکه لنگ زدن «جسارت و اندیشه سیاسی» است. در جریان جنگ جهانی دوم، کشور درک کرد که مسکن نه یک کالای تجاری صرف، بلکه زیرساختی حیاتی برای بقای جامعه است. امروز، وقت آن است که آن درس تاریخی را دوباره یادآوری کنیم.

* خبرنگار نیویورک‌تایمز

** خبرنگار نیویورک‌تایمز این مطلب برایم مفید است 0 نفر این مطلب را پسندیده اند کپی شد







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
سایت خبرآنلاین

ببینید | واکنش وزیر ورزش و جوانان به ماجرای چادرملو

روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!