قیمت طلا امروز




 حمله ایران و اسرائیل

 سایت هم میهن / ۲ ساعت قبل

روایت رویترز از شش پیامد جنگ آمریکا علیه ایران

شش ماه پس از آغاز حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، جنگی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، آن را یک «ماجراجویی کوچک» نامیده بود، به بن‌بستی عمیقاً نامحبوب تبدیل شده که ریاست‌جمهوری او را تهدید می‌کند.
 روایت رویترز از شش پیامد جنگ آمریکا علیه ایران
به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از شفقنا، ایران تسلیم نشده، کشتیرانی از طریق تنگه هرمز همچنان به‌شدت مختل است و هیچ مسیر روشنی برای پایان دادن به درگیری وجود ندارد؛ درگیری‌ای که ترامپ زمانی پیش‌بینی کرده بود ظرف چهار هفته به پایان خواهد رسید.

اکنون، ظاهراً در اذعانی آشکار به این واقعیت که حملات نظامی بیشتر نمی‌تواند ایران را به اعطای امتیاز وادار کند، آمریکا بار دیگر به کارزار فشار اقتصادی روی آورده است تا شاید بتواند تهران را بیش از پیش تضعیف کند. مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، به متحدان این کشور گفته است که بعید است واشنگتن «فعلاً» حملات جدیدی انجام دهد.

اینکه در ادامه چه اتفاقی خواهد افتاد مشخص نیست، اما بسیاری از پیامدهای احتمالی و ماندگار جنگ — برای آمریکا، ایران و اقتصاد جهانی — همین حالا نیز آشکار شده‌اند.

در اینجا به شش مورد از آنها اشاره می‌کنیم:

۱. ترامپ بهای سیاسی جنگ را می‌پردازد

این جنگ از همان ابتدا نامحبوب بود و اکنون نامحبوب‌تر شده است. بر اساس نظرسنجی رویترز/ایپسوس، میزان رضایت از عملکرد ترامپ از زمان آغاز درگیری از ۴۰ درصد به ۳۳ درصد کاهش یافته است؛ افزایش قیمت بنزین نیز وعده انتخاباتی او در سال ۲۰۲۴ برای کاهش هزینه‌های زندگی آمریکایی‌ها را تضعیف کرده است.

ترامپ که با وعده پایان دادن به جنگ‌ها وارد کارزار انتخاباتی شده بود، استدلال کرده است که افزایش توان موشکی ایران و برنامه هسته‌ای این کشور اقدام نظامی را ضروری کرده بود، اما نتوانسته است اکثریت رأی‌دهندگان را قانع کند. بر اساس این نظرسنجی، تنها ۳۱ درصد مردم آمریکا از این درگیری حمایت می‌کنند. این رقم از میزان حمایت از دیگر درگیری‌های اخیر آمریکا در مرحله مشابه پایین‌تر است؛ از جمله جنگ افغانستان که در نظرسنجی‌های گالوپ برای سال‌ها میزان حمایت بالای ۵۰ درصد داشت.

خشم رأی‌دهندگان از قیمت‌های بالا، پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر، برای حزب جمهوری‌خواه ترامپ مشکل‌ساز شده است؛ انتخاباتی که در آن جمهوری‌خواهان باید از اکثریت شکننده خود در هر دو مجلس کنگره دفاع کنند.

این درگیری همچنین شکاف میان جمهوری‌خواهان انزواطلب‌تر، که خواهان پایان سریع جنگ هستند، و قانون‌گذاران جمهوری‌خواهی را که معتقدند ترامپ باید فشار نظامی بر تهران را حفظ کند، عمیق‌تر کرده است.

۲. جنگ، اقتصاد جهانی را تکان داده است — اما کمتر از آنچه بیم می‌رفت

حملات آمریکا و اسرائیل بلافاصله نگرانی‌های شدیدی ایجاد کرد، زیرا تنگه هرمز — که در باریک‌ترین نقطه خود، بین ایران و عمان، حدود ۲۱ مایل (۳۴ کیلومتر) عرض دارد — نزدیک به یک‌پنجم منابع انرژی جهان را جابه‌جا می‌کند. اختلال در این مسیر باعث جهش شدید قیمت نفت شد و نگرانی‌ها درباره وقوع رکود جهانی را افزایش داد.

خسارت‌ها قابل‌توجه بوده‌اند، اما شدت آنها کمتر از چیزی است که بسیاری از اقتصاددانان در ابتدا بیم داشتند. صندوق بین‌المللی پول از زمان آغاز جنگ، دو بار پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد جهانی را کاهش داده و اکنون انتظار دارد اقتصاد جهان در سال جاری ۳.۰ درصد رشد کند؛ این در حالی است که پیش‌بینی این نهاد در ماه ژانویه رشد ۳.۳ درصدی بود.

با این حال، اقتصاد جهانی نسبت به دوران شوک‌های نفتی دهه ۱۹۷۰ تاب‌آوری بیشتری از خود نشان داده است. اقتصادهای بزرگ جهان در مقایسه با آن زمان انرژی کمتری برای تولید هر واحد محصول مصرف می‌کنند و هزینه‌کرد و سرمایه‌گذاری قدرتمند — از جمله تداوم رونق هوش مصنوعی — به کاهش آثار این شوک کمک کرده است.

۳. ایران زخمی است، اما شکست نخورده است

نیروهای نظامی و اقتصاد ایران متحمل خسارت‌هایی شده‌اند، اما تهران همچنان می‌تواند حملاتی را انجام دهد و تنگه هرمز را بسته نگه دارد.

در ماه می، دریاسالار براد کوپر، فرمانده ارشد ارتش آمریکا در خاورمیانه، ادعا کرد که نیروهای آمریکایی ۱۶۱ شناور نیروی دریایی ایران را منهدم و ۸۲ درصد از سامانه‌های پدافند هوایی این کشور را از کار انداخته‌اند. او مدعی شد که نیروی هوایی ایران که پیش از آن روزانه تا ۱۰۰ سورتی پرواز انجام می‌داد، دیگر هیچ مأموریتی انجام نمی‌دهد.

با این حال، ایران همچنان پهپادها و موشک‌های خود را در اختیار دارد و با موفقیت به کشتی‌های تجاری و تأسیسات نظامی آمریکا در سراسر منطقه حمله کرده است.

خبرگزاری رویترز در ماه مارس گزارش داد که ایالات متحده بر این باور است که تنها حدود یک‌سوم از زرادخانه عظیم موشکی ایران را منهدم کرده است. منابع مطلع در آن زمان به رویترز گفتند وضعیت حدود یک‌سوم دیگر از این موشک‌ها روشن نبود، اما بمباران‌ها احتمالاً به این موشک‌ها در تونل‌ها و پناهگاه‌های زیرزمینی آسیب زده، آنها را منهدم کرده یا زیر آوار مدفون نموده است.

۴. خاورمیانه بی‌ثبات شده و آسیب‌پذیری متحدان آمریکا آشکار شده است

هدف از جنگ آمریکا و اسرائیل، حذف ایران به‌عنوان «یک تهدید برای خاورمیانه» بود، اما تحلیل‌گران می‌گویند این جنگ در عوض تهران را جسورتر کرده و منطقه را ناامن‌تر از گذشته بر جای گذاشته است.

حملات موشکی و پهپادی ایران به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که متحد آمریکا هستند، تأسیسات نظامی و دیپلماتیک آمریکا را هدف قرار داده و موجب اختلال در سفرهای هوایی شده است.

حملات ایران به کشتی‌رانی، در کنار محاصره حوثی‌ها که ترددهای دریایی مرتبط با عربستان سعودی در دریای سرخ را هدف قرار داده است، هزینه‌های بیمه و حمل‌ونقل را در سراسر منطقه افزایش داده است. تأثیر این وضعیت بسیار فراتر از حملات منفرد به کشتی‌هاست؛ این شرایط زنجیره‌های تأمین را مختل کرده و بر عدم اطمینان حاکم بر اقتصادهای کشورهای خلیج فارس افزوده است.

۵. ممکن است تولید سلاح هسته‌ای برای ایران زمان بیشتری ببرد

حملات آمریکا و اسرائیل در جریان حمله قبلی در ژوئن ۲۰۲۵ و همچنین در مرحله آغازین جنگ کنونی، به‌شدت به سه تأسیسات هسته‌ای ایران آسیب وارد کرد. در همین حال، اسرائیل شماری از دانشمندان ارشد هسته‌ای ایران را نیز ترور کرده است.

برآوردهای اطلاعاتی آمریکا در ماه می، زمان تخمینی «گریز هسته‌ای» ایران ــ یعنی مدت زمانی که برای تولید مقدار کافی مواد شکافت‌پذیر برای ساخت یک بمب نیاز است ــ را حداکثر یک سال اعلام کردند؛ این رقم پیش از جنگ حداکثر شش ماه برآورد می‌شد.

جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، مهم‌ترین هدف اعلام‌شده ترامپ برای این جنگ است. با این حال تهران بارها تاکید کرده که برنامه هسته‌ای‌اش صلح‌آمیز است و قصدی برای ساخت بمب اتم ندارد.

اما وضعیت واقعی برنامه هسته‌ای ایران همچنان نامشخص است، زیرا بازرسان سازمان ملل هنوز به سایت‌های هسته‌ای ایران بازنگشته‌اند. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زمان حملات سال ۲۰۲۵ نتوانسته است محل نگهداری حدود ۴۴۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده تا سطح ۶۰ درصد را تأیید کند.

۶. آمادگی نظامی آمریکا کاهش یافته است

ارتش آمریکا هم بر اثر حملات ایران و هم در پی حوادث و سوانح، شماری از پهپادها و هواپیماهای خود را از دست داده است. گزارشی که در ماه می از سوی «خدمات پژوهشی کنگره» آمریکا منتشر شد، اعلام کرد که ۴۲ فروند هواپیمای نظامی آمریکا در جریان این درگیری از بین رفته‌اند.

مهمات نیز یکی از نگرانی‌های اصلی است. خبرگزاری رویترز گزارش داده است که ارتش آمریکا تقریباً «تمام» ذخایر جهانی خود از برخی موشک‌های دقیق را مصرف کرده است. برآورد مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی نشان می‌دهد که تا ماه جولای، ایالات متحده حدود ۶۵ درصد از موشک‌های رهگیر پاتریوت خود را مصرف کرده و ذخایر موشک‌های رهگیر سامانه تاد را دست‌کم ۳۸ درصد کاهش داده است.

واشنگتن جنگنده‌ها، ناوهای جنگی و دیگر تجهیزات و نیروهای نظامی خود را از اروپا و منطقه آسیا-اقیانوسیه به خاورمیانه منتقل کرده، مدت استقرار آنها را افزایش داده و این پرسش‌ها را مطرح کرده است که آمادگی نظامی آمریکا در دیگر مناطق تا چه اندازه تحت تأثیر قرار گرفته است.

ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جرالد آر. فورد» بیش از یک سال در مأموریت عملیاتی بود که طولانی‌ترین استقرار آن از زمان جنگ ویتنام محسوب می‌شود. هم‌زمان، قانون‌گذاران درباره شرایط حاکم بر ناو «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» پس از ۲۰۰ روز متوالی حضور در دریا ابراز نگرانی کردند. این ناو هواپیمابر هفته گذشته با یک ناو دیگر که پیش از آن در اقیانوس آرام مستقر بود، جایگزین شد؛ موضوعی که نشان می‌دهد جنگ تا چه اندازه در حال تحت فشار قرار دادن منابع و تجهیزات نظامی آمریکا است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!
پایان ماه‌عسل تارتار؟
روزنامه شرق

پایان ماه‌عسل تارتار؟

ماه‌عسل مهدی تارتار روی نیمکت پرسپولیس خیلی زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسید؛ تیمی که فصل را با دو پیروزی امیدوارکننده مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده بود، در نخستین آزمون جدی خود مقابل تراکتور شکست خورد تا حالا نخستین نشانه‌های بحران در اطراف نیمکت سرخ‌ها دیده شود.
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.