قیمت طلا امروز




 قیمت خودرو جدید

 سایت سرمایه و بورس / ۱۹ ساعت قبل

الان ماشین بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی جدید از قیمت خودرو - سرمایه و بورس

بازار خودرو در شرایطی همچنان با رکود معاملاتی و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان مواجه است که افزایش اخیر نرخ ارز، بار دیگر احتمال رشد قیمت خودرو در ماه‌های آینده را مطرح کرده است.
 الان ماشین بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی جدید از قیمت خودرو - سرمایه و بورس
به گزارش پایگاه خبری سرمایه و بورس، بازار خودرو در شرایطی همچنان با رکود معاملاتی و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان مواجه است که افزایش اخیر نرخ ارز، بار دیگر احتمال رشد قیمت خودرو در ماه‌های آینده را مطرح کرده است. کارشناسان معتقدند بازار خودرو هنوز واکنش کامل و متناسبی به رشد نرخ دلار نشان نداده و در صورت تداوم روند صعودی ارز، احتمال افزایش تدریجی قیمت‌ها در کوتاه‌مدت و میان‌مدت وجود دارد.

بابک صدرایی، کارشناس بازار خودرو، با اشاره به وضعیت فعلی این بازار گفت: بازار خودرو طی ماه‌های اخیر به دلیل رسیدن قیمت‌ها به سقف‌های بالا و کاهش قدرت خرید وارد رکود شده است، اما افزایش نرخ ارز نمی‌تواند بدون اثر بر قیمت خودرو باقی بماند.

رشد دلار چه اثری بر قیمت خودرو دارد؟

صدرایی معتقد است اگر روند صعودی نرخ ارز ادامه پیدا کند، بازار خودرو نیز به‌تدریج به آن واکنش نشان خواهد داد. به گفته این کارشناس، در حال حاضر نیز نشانه‌هایی از افزایش جزئی قیمت برخی خودروها در بازار مشاهده می‌شود، اما این موضوع به معنای جهش ناگهانی ۵۰ یا ۶۰ درصدی قیمت خودرو نیست.

وی تأکید کرد که در صورت عبور نرخ دلار از محدوده ۲۰۰ هزار تومان و تثبیت آن در سطوح بالاتر، واکنش بازار خودرو به‌تدریج جدی‌تر خواهد شد. بازار خودرو معمولاً نسبت به تغییرات نرخ ارز با تأخیر واکنش نشان می‌دهد و تجربه دوره‌های گذشته نیز نشان داده است که افزایش قیمت دلار می‌تواند پس از چند هفته اثر خود را در معاملات خودرو نمایان کند.

احتمال جهش قیمت خودرو در پاییز

این کارشناس بازار خودرو درباره چشم‌انداز کوتاه‌مدت قیمت‌ها گفت که تا پایان شهریورماه شاید نتوان انتظار یک جهش شدید در بازار داشت، اما در صورتی که شرایط اقتصادی و ارزی در پاییز مدیریت نشود، احتمال افزایش قابل‌توجه قیمت خودرو وجود خواهد داشت.

از سوی دیگر، سخت‌تر شدن واردات خودرو به دلیل شرایط تحریمی و محدودیت‌های موجود می‌تواند عرضه خودروهای وارداتی و حتی خودروهای مونتاژی را تحت تأثیر قرار دهد. کاهش عرضه در کنار رشد نرخ ارز، یکی از مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند فشار افزایشی بیشتری بر قیمت خودرو وارد کند.

آیا ورود خودروهای دست‌دوم قیمت خودرو را کاهش می‌دهد؟

یکی از موضوعاتی که طی ماه‌های اخیر در فضای مجازی مطرح شده، احتمال ریزش قیمت خودرو با ورود خودروهای دست‌دوم وارداتی است. با این حال، بابک صدرایی معتقد است سیگنال مشخصی برای ریزش شدید بازار خودرو وجود ندارد و بسیاری از ادعاهای مطرح‌شده در شبکه‌های اجتماعی، بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد.

به گفته وی، حتی اگر ۱۰ تا ۱۵ هزار دستگاه خودروی دست‌دوم وارد کشور شود، این تعداد در مقایسه با تقاضای حدود یک‌ونیم میلیون دستگاهی بازار خودرو، نمی‌تواند به تنهایی موجب کاهش شدید قیمت‌ها شود.

ضمن اینکه خودروهای دست‌دوم وارداتی نیز به دلیل هزینه‌های واردات، حمل‌ونقل و سایر هزینه‌ها، لزوماً با قیمت‌های بسیار پایین وارد بازار نخواهند شد. بنابراین، ورود این خودروها ممکن است در بهترین حالت سرعت رشد قیمت خودرو را کاهش دهد، اما بعید است به تنهایی زمینه‌ساز یک ریزش جدی در بازار باشد.

کوچ سرمایه از خودرو به طلا، سکه و دلار

یکی دیگر از عوامل اثرگذار بر بازار خودرو، جابه‌جایی سرمایه میان بازارهای مختلف است. در اقتصاد ایران، سرمایه‌گذاران با توجه به شرایط بازارها، سرمایه خود را میان خودرو، طلا، سکه و ارز جابه‌جا می‌کنند.

صدرایی با اشاره به این موضوع گفت ممکن است بخشی از سرمایه‌گذاران در مقاطعی خودروهای خود را بفروشند و سرمایه را به بازار طلا، سکه یا دلار منتقل کنند. پس از رسیدن این بازارها به نقطه تعادل یا کسب سود مورد انتظار، امکان بازگشت بخشی از سرمایه به بازار خودرو نیز وجود دارد.

به گفته این کارشناس، سرعت نقدشوندگی بازارهایی مانند طلا، سکه، ارز و خودرو نسبت به بازار مسکن بیشتر است و به همین دلیل جابه‌جایی سرمایه میان آنها سریع‌تر اتفاق می‌افتد.

سیگنال گرانی چگونه تقاضای خودرو را تحریک می‌کند؟

رفتار تقاضا در بازار خودرو نیز ارتباط مستقیمی با انتظارات تورمی دارد. معمولاً زمانی که قیمت خودرو برای چند ماه تقریباً ثابت می‌ماند، بخشی از تقاضای خرید کاهش پیدا می‌کند، اما با شکل‌گیری نخستین نشانه‌های افزایش قیمت، تقاضاهای به تعویق افتاده وارد بازار می‌شوند.

این تقاضا تنها به مصرف‌کنندگان محدود نمی‌شود و دلالان و سرمایه‌گذاران نیز به سیگنال‌های افزایش قیمت واکنش نشان می‌دهند. در چنین شرایطی، ممکن است بازار برای مدتی کوتاه با افزایش تقاضای هیجانی مواجه شود.

البته تجربه نشان داده است که پس از پایان این موج کوتاه‌مدت، در صورتی که شرایط کلی اقتصاد تغییر نکند و قدرت خرید مصرف‌کنندگان همچنان پایین باشد، بازار خودرو دوباره می‌تواند وارد دوره‌ای از رکود شود.

چرا خودرو هنوز به اندازه دلار گران نشده است؟

به گفته صدرایی، بازار خودرو تاکنون نسبت به رشد نرخ ارز واکنش کامل نشان نداده است. بازار در حال حاضر در شرایط رکودی قرار دارد و همین مسئله باعث شده افزایش قیمت دلار هنوز به‌طور کامل در قیمت خودرو منعکس نشود.

نرخ ارز در هفته‌ها و روزهای اخیر نوساناتی را تجربه کرده و در مجموع افزایش قابل‌توجهی داشته است، اما بازار خودرو معمولاً با فاصله زمانی به چنین تغییراتی واکنش نشان می‌دهد.

در دوره‌های گذشته نیز مشاهده شده که ابتدا نرخ دلار افزایش پیدا کرده و حدود دو تا سه هفته بعد، اثر این رشد در قیمت خودرو نمایان شده است. بنابراین، در صورتی که نرخ ارز در سطوح بالا باقی بماند، احتمال واکنش تدریجی بازار خودرو افزایش خواهد یافت.

عرضه خودروهای وارداتی فعلاً بازار را کنترل کرده است

بخشی از خودروهایی که پیش‌تر وارد کشور شده یا از گمرک ترخیص شده‌اند، در حال حاضر وارد بازار می‌شوند و این عرضه تا حدی مانع از افزایش سریع قیمت‌ها شده است.

با این حال، پس از عرضه و مصرف این خودروها، موضوع اصلی میزان عرضه جدید خواهد بود. اگر بازار در ماه‌های آینده با محدودیت عرضه مواجه شود، افزایش تقاضا در کنار رشد نرخ ارز می‌تواند زمینه‌ساز تغییر شرایط قیمتی خودرو باشد.

افزایش قیمت بنزین و جذابیت خودروهای برقی

احتمال افزایش قیمت بنزین نیز یکی دیگر از موضوعاتی است که می‌تواند بر ترکیب تقاضا در بازار خودرو اثر بگذارد. اگرچه افزایش قیمت بنزین هنوز قطعی نیست، اما در صورت وقوع چنین اتفاقی، خودروهای برقی، هیبریدی و کم‌مصرف می‌توانند مورد توجه بیشتری قرار گیرند.

افزایش هزینه سوخت می‌تواند استفاده از خودروهای کم‌مصرف را از نظر اقتصادی جذاب‌تر کند. همچنین احتمال دارد سرمایه‌گذاران و فعالان بازار نیز با افزایش تقاضا برای این خودروها، توجه بیشتری به بخش خودروهای برقی و هیبریدی نشان دهند.

الان خودرو بخریم یا منتظر کاهش قیمت باشیم؟

یکی از مهم‌ترین پرسش‌های خریداران این است که آیا در شرایط فعلی زمان مناسبی برای خرید خودرو است یا باید منتظر کاهش قیمت‌ها ماند. پاسخ به این پرسش، بیش از هر چیز به تحولات سیاسی و تصمیمات کلان اقتصادی وابسته است.

اگر شرایط فعلی، به‌ویژه روند صعودی نرخ ارز، ادامه پیدا کند، احتمال افزایش تدریجی قیمت خودرو وجود دارد و خریداران ممکن است در آینده با قیمت‌های بالاتری مواجه شوند.

در مقابل، اگر تغییرات مهمی در سیاست‌های اقتصادی و سیاسی کشور رخ دهد و فشارهای موجود کاهش پیدا کند، احتمال کاهش نرخ ارز و به دنبال آن اصلاح قیمت خودرو وجود خواهد داشت.

البته حتی در چنین سناریویی نیز انتظار ریزش ناگهانی و شدید ۳۰ تا ۵۰ درصدی قیمت خودرو چندان واقع‌بینانه به نظر نمی‌رسد. بازار ممکن است در ابتدا اصلاحی در محدوده ۱۰ تا ۱۵ درصد را تجربه کند و پس از آن در سطوح جدید به تعادل برسد.

آینده قیمت خودرو به دلار و سیاست‌های کلان گره خورده است

بازار خودرو همچنان در رکود قرار دارد و هنوز واکنش کاملی به افزایش اخیر نرخ ارز نشان نداده است. با این حال، تداوم رشد دلار، محدودیت احتمالی واردات و کاهش عرضه می‌تواند در ماه‌های آینده زمینه افزایش قیمت خودرو را فراهم کند.

ورود خودروهای دست‌دوم نیز به تنهایی نمی‌تواند بازار را وارد یک روند ریزشی جدی کند و در بهترین حالت ممکن است سرعت رشد قیمت‌ها را کاهش دهد. در نهایت، مسیر آینده بازار خودرو به تصمیمات کلان اقتصادی، تحولات سیاسی، نرخ ارز و وضعیت عرضه و تقاضا وابسته خواهد بود.







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
روزنامه هفت صبح

فوتبال را برای مردم ایران زجرآور کرده ایم!

روزنامه هفت صبح

منتقدان قلعه نویی از عرض خیابان عبور کردند!

روزنامه توسعه ایرانی

طلوع عصر جدید در فوتبال زنان؛ تاریخ دربی زنانه

ژنرال و پاداشی دیگر
روزنامه توسعه ایرانی

ژنرال و پاداشی دیگر

آریا طاری عقربه های ساعت در ساختمان سئول، مدت هاست که به خواب رفته اند؛ شاید از همان روزی که فوتبال ایران تصمیم گرفت به جای پیشرفت در
سایت رویداد‌ ۲۴

امشب آخرین فرصت بیرانوند برای فرار از سربازی!

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از پرچم‌گردانی تا تهدید به پناهندگی؛ چرا حاشیه از خواهران منصوریان جدا نمی‌شود؟ - پارس فوتبال

در سال‌های گذشته بار‌ها شاهد بوده‌ایم که خواهران منصوریان در مواجهه با تصمیمات ورزشی، از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی برای بیان اعتراض و تهدید مسئولان به...
سایت خبر ورزشی

هادی چوپان مدعی شد: از مسترالپیا ۲۰۲۶ انصراف داده‌ام و به آمریکا نمی‌روم

سایت اقتصاد ۲۴

ویزای مربیان ایرانی جنجالی شد/ تصمیم دبیر برای مسابقات آمریکا در صورت عدم صدور ویزا

خبرگزاری ایرنا

ما بیرانوند را برای بازی‌های آسیایی نمی‌خواستیم!

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!
سایت فرارو

از شجاع خلیل‌زاده تا عارف؛ سندرُم زشتی به اسم کشاله بی‌قرار!

دومین حرکت ناشایستی که به درد کشاله ربط داده شده در تهران رقم خورد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| مصاحبه بامزه بازیکن تیم ملی زنان والیبال ایران وایرال شد

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قرارداد‌های عجیب و سکوت فدراسیون فوتبال؛ دلال‌ها کت و شلوار مدیریت پوشیدند؟

روزنامه اعتماد در یادداشتی با انتقاد از تداوم فساد و دلالی در فوتبال ایران، نوشت که دلال‌ها دیگر مانند گذشته در حاشیه و بیرون از ساختار رسمی فوتبال فعالیت نمی‌کنند و در مواردی با پوشیدن «کت‌وشلوار مدیریت» وارد بدنه مدیریتی شده‌اند.
روزنامه هفت صبح

ماجرای مهاجرت الناز کمپانی به آمریکا

جوانگرایی از مسیر اشتباه!
سایت جوان آنلاین

جوانگرایی از مسیر اشتباه!

قرارداد‌هایی که به اسم آینده‌سازی، اما به کام دلال‌ها بسته می‌شود
سایت پارس فوتبال

حضور یاسر آسانی در استقلال هیچ مشکلی ندارد/ در پاداش سرمربی تیم ملی صرفه و صلاح سازمان رعایت نشد - پارس فوتبال

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد
روزنامه شرق

امیر قلعه نویی در تیم ملی ماندگار شد

قرارداد امیر قلعه‌نویی با تیم ملی فوتبال ایران به‌صورت رسمی تا پایان جام ملت‌های آسیا تمدید شد. این توافق برخلاف گمانه‌زنی‌های قبلی چهار ساله نیست و فدراسیون از سرمربی تیم ملی انتظار حضور در فینال یا کسب قهرمانی آسیا را دارد.
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت …
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر …